Socialfaglig kollega søges til FORSORGSHJEMMET Roskildehjemmet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Socialfaglig kollega søges til FORSORGSHJEMMET Roskildehjemmet – et socialpædagogisk tilbud til hjemløse borger.

Er du uddannet pædagog, socialrådgiver eller social -og sundhedsassistent? Og har du lyst til at indgå i en engageret personalegruppe og bruge dine faglige og personlige kompetencer til at være med til at udvikle vores misbrugsfrie boform for mennesker, som er i en social udsat livssituation? Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger en kollega, som har kendskab til afhængighed, misbrug, hjemløshed og psykiatri. En kollega som vil arbejde ud fra vores narrative tilgang, og som kan bruge sig selv i relation til beboerne og gøre brug af sine personlige og faglige kompetencer.

Vores nye kollega skal have gode kommunikative kompetencer i skrift, tale, dokumentation og refleksion. Og vil indgå aktivt i en tværfaglig personalegruppe og er indstillet på Roskildehjemmets mangeartede opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver som socialfaglig medarbejder hos os vil være:

  • At være kontaktperson for ca. syv beboer. Herunder være ansvarlig for udarbejdelse af opholdsplaner i samarbejde med beboerne samt opfølgning på mål
  • At deltage i møder og samarbejde med relevante aktører
  • At deltage i dagligdagens mangeartede opgaver og samværsaktiviteter med beboerne
  • At motivere og evner at bygge bro mellem boform, borger og kommune.
  • Evner at arbejde/samarbejde struktureret.

Du skal desuden indgå i supervision og have lyst til faglig udvikling, og du skal have kørekort.

Søger du et job med mening:

Vi tilbyder at du kan blive del af en spændende og ukompliceret arbejdsplads, hvor du kommer til at arbejde tværfagligt sammen med engagerede kolleger – både fastansatte, vikarer og ledelse - og hvor du dagligt, vil møde vores venlige og imødekommende beboere.

Vi tilbyder en ledelse som vægter faglighed og dialog højt og en arbejdsplads i udvikling - både organisatorisk og politisk – hvor du og dine kollegaer kan være med til at sætte netop jeres præg.

Vi tilstræber at styrke arbejdsfællesskabet, samtidig med at der er fokus på den enkelte medarbejder. Dette betyder, at vi både opkvalificerer den samlede kollegagruppe, men også gerne taler om efteruddannelse for den enkelte.

Herudover skabes der rammer for løbende faglig sparring og meningsfuld supervision.

Vi vægter værdien af medarbejderdage, faglige internater, uddannelse - og god humor.

Hvem er vi:
Roskildehjemmet er en selvejende institution med plads til 50 beboer, som er oprettet af landsforeningen Arbejde Adler, og har samtidig drift-overenskomst med Region Sjælland. Roskildehjemmet er en værdibåren institution som har sine rødder i Arbejde Adlers værdigrundlag (Retten til liv, retten til hjem og retten til arbejde), som tager udgangspunkt i det enkelte menneske. Vi er et forsorgshjem med traditioner der går over 100 år tilbage og som i kortere eller længere perioder huser hjemløse borgere over 18 år. Vi arbejder under SEL §110. Ofte kæmper hjemløse borgere også med andre problematikker som f.eks. psykiske vanskeligheder, misbrug, kriminalitet, dårlige sociale og økonomiske forhold.

Du kan læse mere om Roskildehjemmet og Arbejde Adlers værdier på http://www.roskildehjemmet.dk


Flere af vores beboer har nedsat funktionsevne, ligesom nogle har en psykisk lidelse og har derfor brug for at være i et rusfrit og stabiliserende miljø, hvor de for en tid kan tilbydes socialpædagogisk behandling samt fysisk, psykisk og social omsorg.

Ansøg nu

Stillingen er på 37 timer/pr. uge i fast 6 ugers rulleplan. Du vil primært arbejde i dag/aftentimerne, samt weekendarbejde hver tredje uge.

Løn

Stillingen aflønnes efter principperne om Ny Løn.

Ansøgning og vedlagt cv skal være Roskildehjemmet i hænde senest søndag d. 03.12.23. kl. 12.00. Det forventes at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 50


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Roskilde
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Ringsted

    Har du erfaring med familieplejeområdet? Søger du nye faglige udfordringer? Så er dette spændende job måske noget for dig.Vores ene familieplejekonsulent har valgt at gå på pension, hvorfor vi nu s..
    • Socialrådgiver
    • Ringsted
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Køge

    Om stillingen: Gennem de seneste år har vi indført F-ACT teams i behandlingsarbejdet i Distriktspsykiatrien Køge, og vi er nu godt i gang. Som socialrådgiver hos os vil du derfor komme til at d..
    • Socialrådgiver
    • Køge
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Er du en dedikeret socialformidler eller socialrådgiver med passion for socialfaglig udvikling og kvalitetsbehandling? Vil du være med til at hæve overlæggeren for den gode sagsbehandli..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Kalundborg

    Om jobbet Afdelingen for kontinuitet i børne- og ungeliv søger en ny kollega til vores skønne arbejdsplads med tiltrædelse den 1. august 2024. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer. Hvis..
    • Socialrådgiver
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 5
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5