Dedikeret vejleder til FGU Vest i Varde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Varde

Har du en stærk, pædagogisk faglighed og kan du skabe motiverende og helhedsorienteret vejledning, er jobbet som vejleder på FGU Vest i Varde måske lige noget for dig? Vil du sætte det hele i spil for at udvikle attraktiv vejledning til unge på vej mod næste uddannelse eller job? Bidrager du med høj faglighed, er du god til at samarbejde og vægter du høj grad af åbenhed og dialog? Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor man tør at tænke anderledes, og hvor der er tid og plads til skøre idéer og opfindsomhed i hverdagen? Så er det lige dig, vi mangler på FGU Vest.

På FGU VEST lykkes vi med, at vores elever bliver klar til at komme videre i uddannelse og job.

FGU Vest søger en vejleder til vores skole i Varde, men du skal også være villig til at hjælpe på skolerne i Ribe og Esbjerg. FGU Vest danner rammen for det lokale uddannelsestilbud til unge på den forberedende grunduddannelse og deres dedikerede undervisere, vejledere og leder. FGU Vest bygger på at være en rummelig, modig og tillidsbaseret skole for alle, der har deres daglige gang hos os. Du indgår i et team, hvor vi ser individet og potentialet i hver eneste elev. Læser deres behov og lytter til deres drømme. Hjælper dem med at finde en rigtig retning. Og gør dem klar til at komme videre i uddannelse eller job. Hos os er der plads til stor opfindsomhed, og vi vægter højt at turde gøre tingene anderledes.

Vores opgave på FGU Vest er at gøre vores elever mellem 15 og 25 år klar til næste uddannelse/job med fokus på:

  • Tillid, respekt og nysgerrighed.
  • Vi arbejder som fællesskab mod fælles mål
  • Ordblindevenligt undervisningsmiljø

FGU Vest har læring som omdrejningspunkt med afsæt i de 15 didaktiske principper.

For os er en FGU-vejleder kendetegnet ved at have en anerkendende tilgang, hvor vi arbejder sammen om at skabe den bedste uddannelse og hverdag for vores elever.

Du vil både individuelt og i samarbejde varetage følgende vejleder opgaver:

  • Individuel og kollektiv vejledning
  • Sikre ”den røde tråd” i elevens forløb – herunder tæt samarbejde med eksterne instanser som for eks. KUI, Familierådgivningen, Psykiatrien, Misbrugsbehandling, opholdssteder, kontaktpersoner og andre relevante organisationer.
  • Dokumentere elevens progression
  • Sparring med kollegaer omkring elevernes forløb og dagligdag
  • Introsamtaler samt løbende status- og trivselssamtaler
  • Bidrage til godt samarbejde med ungdomsuddannelserne og være tovholder på elevernes kombinationsforløb
  • Vejlede i forhold til næste skridt
  • Være vikar ved sygdom og planlagt fravær.

Dine faglige kompetencer:

  • Relevant faglig og uddannelsesmæssig baggrund som vejleder
  • Stærke relationelle evner med en struktureret tilgang til arbejdsopgaverne.
  • Arbejdet med, eller har kendskab til, unge mellem 15 og 25 år. Din indsigt i målgruppen kommer måske fra din erfaring som vejleder fra f.eks. UU/KUI, VUC, en erhvervsskole eller lignende.
  • Stærk forståelse for vigtigheden af dokumentationspligt samt de lovrammer, vi arbejder med både jf. FGU-bekendtgørelsen og rammerne omkring vores eksterne samarbejdspartnere.

Du kommer til at indgå i et team lokalt og på tværs af lokationer/skoler.

Personlige kompetencer

Vi ønsker en FGU-vejleder, som er tillidsvækkende, og som kan etablere gode kontakter og relationer både internt på skolen og i relevante eksterne miljøer. Det er vigtigt, at du er nærværende, tydelig og empatisk.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en unik mulighed for at sætte et afgørende præg på en helt ny uddannelsesform i Danmark. Hos os er der gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og vi er kendetegnet ved et loyalt og tillidsfuldt arbejdsmiljø, hvor der er en uhøjtidelig stemning og højt til loftet.

Arbejdssted

Du vil være tilknyttet FGU Vest i Varde som dit primære arbejdssted, men der vil forekomme arbejdsdage på skolens øvrige adresser.

Tiltrædelse

Stillingen, der er på gennemsnitlig 37 timer ugentligt, ønskes besat snarest og med tiltrædelse senest den 1. oktober 2023. Løn, ansættelsesforhold og pensionsordning i henhold til gældende overenskomst for FGU-lærere. Alle interesserede uanset alder, race, religion og/eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt ovenstående har vakt din interesse, kan du uploade din ansøgning med CV samt bilag senest den 17. august. Samtaler forventes afholdt onsdag den 23. august. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Jes Nyboe Laursen på tlf. nr. 29 63 71 07 eller på [email protected]. Bemærk venligst, at vi ikke træffes i ugerne 28, 29 og 30. Du kan læse mere om os på www.fguvest.dk.

I august 2019 slog FGU Vest dørene op for de første elever med en helt ny ungdomsuddannelse i Danmark. Eleverne startede på enten Almengrunduddannelsen (AGU), Produktionsgrunduddannelsen (PGU) eller Erhvervsgrunduddannelsen (EGU). FGU Vest har ca. 300 årselever og 70 ansatte (lærere, vejledere, teknisk- og administrativt personale og ledere).

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Varde.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Varde
  • Torsdag den 17. august 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Fredericia

    Er du ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og tror du på værdien i at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet, selv på få timer? Vil du gå forrest for at understøtte virksomhederne i at få kv..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Fredericia

    Brænder du for at yde kvinder og deres børn krisehjælp, omsorg og sikkerhed? Er du stærk til personaleledelse, god til at danne relationer og se mennesker både individuelt og i gruppesammenhænge? K..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Sydjylland

    De fleste børn kan lege, lære og have det sjovt, men nogle børn har psykiske eller fysiske udfordringer, der betyder, at de har ekstra brug for hjælp og st..
    • Socialrådgiver
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Fredericia

    Om osFamilie & Ungdomscentret er den kommunale foranstaltningsenhed i [xxxxx] Vi forestår således en lang række lokale behandlingstilbud og indsatser til børn og unge i alderen 0-23..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Varde

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Varde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1