Teamlederstilling til Rehabiliteringscenter Viborg og Viborg Akutteam

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Er du en ambitiøs teamleder og vil du være med til at præge Viborg Kommunes udførelse i det nære sundhedsvæsen - så kan det være dig, vi står og mangler?!

Om jobbet
Vi søger en teamleder til en forholdsvis nyoprettet stilling for et tværfagligt team på Rehabiliteringscenter Viborg (RCV) og Viborg Akutteam, da vi ønsker at sætte fokus på nærledelse.

I ledelsen vil vi gerne understøtte og anerkende vores dygtige medarbejdere, der arbejder i en hverdag præget af sektorovergange og mange samarbejdspartnere. Vi søger derfor en teamleder, der kan skabe overblik og være medvirkende til at skabe mening for personalet, også når situationerne er komplekse og der ikke er en simpel løsning. Vi ønsker os en teamleder, der er tydelig i sin kommunikation, og kan sætte struktur og tydelige rammer, men også inspirere til at gå nye veje.

Som teamleder medvirker du til at udvikle det gode arbejdsmiljø, og have blik for vores forskellighed og faglighed, og se forskelligheder ved individ, team og fagligt niveau som en styrke i opgaveløsningen, så vi anvender ressourcerne bedst muligt.

Om dig
Du har en sygeplejefaglig baggrund, gerne med kommunal og/eller regional erfaring. Du har måske også erfaring med sektorovergange og hermed erfaring med perspektiver i det tværsektorielle samarbejde.
Du er nysgerrig og undersøgende, og kan håndtere at have mange bolde i luften. Du kan stå fast og kan gå forrest i både interne og eksterne samarbejdsrelationer. Du er som udgangspunkt positiv indstillet og har gerne et smil på læben.

Om os
Hos os bliver du en del af et ledelsesteam med lederen af RCV og Akutteamet og 2 teamlederkolleger. Sammen leder vi i alt ca. 120 dygtige, engagerede og fleksible medarbejdere, som er hhv. sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere og husassistenter.

Du vil bl.a. få en fremtidig opgave i at skabe sammenhængskraft i samarbejdet mellem den kommunale sygepleje og Akutteamet i forbindelse med en planlagt indsats på tværs af Omsorg og Sundhed i Viborg Kommune.

I ledelsesteamet skal vi bl.a. samarbejde om at
  • definere ledelsesopgaven i den borgercentreret ledelse i Akutteamet og på RCV
  • implementere den nye kvalitetsstandard for kommunale akutfunktioner i Akutteamet og herved være med til at definere det fremtidige Akutteam
  • videreudvikle differentieret opholdstyper på RCV ved at styrke den monofaglige indsats i forhold til den tværfaglige opgave


Om ledelse i Viborg Kommune
Rehabiliteringscenter Viborg er del af det kommunale sundhedsområde organiseret i direktørområdet Social, Sundhed & Omsorg.

Som leder i Viborg Kommune bliver du en del af en stor og mangfoldig, politisk styret organisation, hvor ledelse bygger på vores personalepolitiske værdier – Mangfoldighed, Ordentlighed, Dygtighed = MOD, Viborg Kommunes ledelsesgrundlag og MED-aftale. Du kan læse mere om de personalepolitiske værdier, ledelsesgrundlaget og MED-aftalen på viborg.dk.

Viborg Kommune ønsker at skabe mere helhed og sammenhæng for borgerne. Derfor har byrådet vedtaget en sammenhængsmodel, der danner grundlag for den politiske styring af kommunen og sætter mål, som skaber værdi for borgerne.

Løn og ansættelsesforhold
Efter gældende overenskomst.
Der vil blive indhentet straffeattest.

Samtaler
Vi holder første samtalerunde torsdag den 18. januar og anden samtalerunde torsdag d. 25. januar. Kandidater, der går videre til anden samtale, får lavet en personprofil inden anden samtale. Du skal sætte tid af til en samtale om din personprofil den 23. januar.

Yderligere oplysninger
Læs mere om jobbet i den vedhæftede job- og kompetenceprofil.
Du kan også læse mere om arbejdspladsen på viborg.dk: Forside - Rehabiliteringscenter Viborg og Det kommunale Akutteam - Viborg Kommune
Hvis du har spørgsmål om jobbet som teamleder, er du velkommen til at kontakte leder af RCV og Akutteamet Bente S.H. Christensen på telefon 21 63 78 30.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Viborg
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Socialrådgiver (vikar) i Midtjylland

    Hos [xxxxx] Gruppen stræber vi efter at være din foretrukne partner, når du søger efter muligheder som socialrådgivervikar. At arbejde som vikar giver dig større frihed, god løn, fleksibilitet o..
    • Socialrådgiver
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Skive

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Socialrådgiver
    • Skive
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Skive

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 7800 Skive
    • Socialrådgiver
    • Skive
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Ikast

    Vi søger en beskæftigelsesrådgiver til indsatsen for primært ressourceforløbsmodtagere og i begrænset omfang aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere (over 30 år), der brænder for at lykkes med kern..
    • Socialrådgiver
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 2
17. april 2024 4
16. april 2024 7