Ungerådgivere (socialrådgivere/socialformidlere) søges til Ungecenter Vordingborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Vil du være med til at styrke og udvikle arbejdet med udsatte børn og unge, i den tværfaglige enhed, med ansvar for alle unge fra 15-24 år i Vordingborg Kommune? Vi søger en dygtig ungerådgiver (socialrådgivere/socialformidlere) med sagsbehandlererfaring, der sammen med os vil skabe de bedste muligheder for udsatte unge i alderen 15-23 år.

Om os
Vordingborg Kommune ønsker at styrke området og opnormerer vores Ungeindsats. I Vordingborg Kommune har vi stort fokus på at styrke ungeindsatsen igennem en sammenhængende og målrettet indsats, der skal sikre, at alle unge bliver aktive deltagere i samfundet. Derfor blev Ungecenter Vordingborg under Borger og Arbejdsmarked etableret pr. 1. april 2019, hvor ressourcer og kompetencer er samlet på tværs af de forvaltninger og fagligheder, der arbejder med unge.

Vi er i alt 37 ansatte – heriblandt 1 afdelingsleder, (snart) 2 teamledere og en faglig koordinator. Stillingen er forankret i et mindre team på 10 Ungerådgivere. I Ungecenteret har vi sammen ansvaret for den samlede indsats for unge i alderen 15-24 år lige fra grundskolevejledningen, iværksættelse af servicelovens foranstaltninger på børne- og voksenområdet og beskæftigelsesområdet. En samling af området har skabt en unik mulighed for at koordinere indsatsen og sikre den bedst mulige understøttelse af de unges vej. Vi har stadig et tæt og koordineret samarbejde med Børn og Familie, Center for Rusmidler, virksomhedsservice, skoleafdelinger, ungdomsuddannelserne, PPR, SSP og andre lokale aktører på ungeområdet.

Dine primære arbejdsopgaver
  • Udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser efter SEL § 50.
  • Sagsbehandling og iværksættelse af foranstaltninger (SEL § 52 - § 76 m.fl.).
  • Koordinering af tværfaglige samarbejdsrelationer omkring den unge og familien.
  • Sikre tidlige tværfaglige samarbejdsrelationer omkring den unge og familien.
  • Sikre tidlige tværfaglige indsatser og opfølgning.
  • Arbejde i DUBU og med ICS i din hverdag.

Du får ansvar for
Dine kerneopgaver bliver bl.a. at indgå i et tæt samarbejde med de unge og deres familier, udarbejde børnefaglige undersøgelser, handleplaner, samt foretage tætte opfølgninger på indsatserne med henblik på at sikre, at indsatserne er tilpasset de unges behov. Du skal arbejde tæt sammen med andre samarbejdspartnere på ungeområdet og vil især få et tæt arbejds- og opgavefællesskab med de ungerådgivere, der arbejder med målgruppen af de 18-24 årige samt uddannelsesvejledningsteamet, som også er en del af det samlede Ungecenter.

Vi lægger vægt på, at du
  • Du er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
  • Du har en nærværende, nysgerrig og inddragende tilgang til samarbejdet med de unge og deres familier
  • Du sikrer en sammenhængende og helhedsorienteret indsats for de unge og deres familier
  • Du kan operere indenfor Serviceloven og er vant til at træffe afgørelser og videreformidle disse
  • Du har fokus på faglig udvikling og sparring

Som vores kommende kollega bidrager du med
Du har en løsningsorienteret og inddragende tilgang i dit arbejde – både ift. kollegaer og de unge og deres familier/netværk. Du trives med teamarbejde, har flair for det administrative arbejde og it-systemer og kan arbejde selvstændigt og struktureret. Derudover er du udviklingsorienteret og har lyst til at bidrage til udviklingen af Ungecenteret. Funktionen byder på mange forskelligartede opgaver i en til tider travl hverdag, så du skal trives med tempo i arbejdet, samtidig med at du skal kunne prioritere i dine mange opgaver.

I Borger og Arbejdsmarked bliver du en del af
Vores center rummer både Borgerservice samt hele beskæftigelses- og Ungeindsatsen mfl., og er derfor et stort arbejdsfællesskab, som bygger på mange forskellige faglige, personlige og kulturelle baggrunde.

Vi arbejder aktivt med at optimere og udvikle sammenhængskraften på tværs af organisationen, ligeledes har vi øget fokus på at vores borgere og virksomheder oplever at modtage en værdig sagsbehandling. Som medarbejdere har vi stor indflydelse og medbestemmelse inden for rammerne, gode udviklingsmuligheder for den enkelte, stor frihed i opgaveløsningen og verdens bedste kolleger.

Vi uddyber gerne
Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Kira Ziethen, leder af Ungecenteret, på tlf. 2927 3061.

Det praktiske

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og principperne i Ny løn.
Forventet start er 1. februar 2023 eller hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist
13. december 2022

Samtaler
Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 19. december 2022. Inden samtalen vil du få tilsendt en case, som skal fremlægges ved samtalen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Vordingborg
  • Tirsdag den 13. december 2022

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Sydsjælland

    Vi opnormerer og søger derfor en ny kollega til Handicap & Psykiatri, det specialiserede voksenområde.Vi er et team bestående af 8 rådgivere, en socialfaglig konsulent der varetager § 99 opgave..
    • Socialrådgiver
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Næstved

    [xxxxx], hører til Institution Østsjælland, Bornholm og Færøerne. Stillingen ønskes besat per 1. august 2024 eller snarest muligt derefter. Vi søger en ungetilsynsfø..
    • Socialrådgiver
    • Næstved
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Sydsjælland

    Vi har brug for flere gode kræfter. Vi søger en ny familievejleder/kontaktperson, som brænder for at arbejde med familier med børn og unge med særlige behov og som har lyst til at blive en del af e..
    • Socialrådgiver
    • Sydsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Sydsjælland

    Sygedagpengeområdets kerneopgave er at støtte og motivere sygedagpengemodtagere til at udvikle og genvinde arbejdsevnen og vende tilbage til arbejdsmarkedet hurtigst muligt.Som sagsbehandler ho..
    • Socialrådgiver
    • Sydsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1