Skarp og ambitiøs akademiker søges til Regionssekretariatet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Er du nysgerrig, ambitiøs og har et godt kendskab til politisk styrede organisationer? Har du lyst til at komme tæt på den politiske beslutningsproces? Og til i det hele taget at få ”tingene til at glide” for direktion og politikere i Region Nordjylland?

En stilling i Regionssekretariatet er klar til besættelse 1. august 2023. De overordnede mål for Regionssekretariat er at yde støtte til det politiske niveau, herunder Regionsrådsformanden, samt til Direktionen. Sekretariatet varetager blandt andet støttefunktionerne for Regionsrådet, Forretningsudvalget, de syv politiske udvalg, Hovedudvalget (regionens MED-udvalg på regionalt niveau) samt de øverste tværgående ledelsesfora. Derudover rummer kontoret regionens pressefunktion, receptionsfunktion, feriefond og er ansvarlig for det elektroniske sagsbehandlingssystem på tværs af hele organisationen. Vi er et sekretariat med 21 medarbejdere, der ofte har et tæt samarbejde på tværs af faglighed og opgaver. Vi hjælper hinanden og sætter en ære i det.

Stillingen fordrer, at du har politisk tæft, idet du vil komme til at medvirke i tilrettelæggelsen af politiske processer, og at du har en veludviklet evne til at danne netværk, formidle til relevant kontekst og sparre, idet en betydelig del af arbejdet foregår i et samarbejde med forskellige dele af organisationen: Direktionen, hospitals- og virksomhedsledelser, afdelingsdirektører, kontorchefer og forskellige andre nøglepersoner på det administrative område.

Blandt hovedarbejdsopgaverne kan nævnes:
  • Forelæggelse af komplekse problemstillinger skriftligt og mundtligt.
  • Betjening af Sundhedsudvalget (stående politisk udvalg)
  • Betjening af Strategisk Sundhedsledelse
  • Betjening af Afdelingsdirektørgruppen


Planlægnings- og koordineringsopgaver suppleres med mange dag til dag opgaver, ikke sjældent med korte deadlines.

Opgaven omkring udvalgene indebærer mødeplanlægning, koordinering, kvalitetssikring og opsamling på udvalgsmøder i et samarbejde med en dagsordenssekretær. Derudover vil du få opgaver i forhold til udarbejdelse af notater, oplæg, procesplanlægning til den øverste ledelse samt ad hoc-opgaver.

Hvem er du, og hvad kan du?
Du arbejder selvstændigt, og du kan spille rollen som bindeled og knudepunkt, og du evner derfor at rumme forskellige synspunkter, at have øje for fællesnævnerne, at udlede essensen af komplekse sager, ligesom du er en dygtig formidler både mundtligt, skriftligt og visuelt.

Du får stor berøringsflade med interne og eksterne samarbejdspartnere. Det kræver, at du er åben, ukompliceret og uhøjtidelig i din omgangsform med andre mennesker – kort sagt må du have evnen til at kunne begå dig og være serviceminded.

Vi er aktive, når det politiske system og direktionen har behov for det – mange dage udfordrer det ikke, hvad man kan definere som normal arbejdstid. Men det må forventes, at arbejdet af og til ligger på skæve tidspunkter eller har korte deadlines. Det er dog samtidig vigtigt at understrege, at der er flextidsordning, og der er mulighed for skiftende hele eller halve hjemmearbejdsdage efter konkret aftale. Løn efter forhandling og kvalifikationer, og med udgangspunkt i AC-overenskomsten.

Ansøgere opfordres til at vedlægge 1-2 korte eksempler på skriftligt arbejde meget gerne suppleret med et eksempel på visuel formidling fx i form af en PowerPoint præsentation.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 2. maj 2023 kl. 23.59. Første samtalerunde holdes onsdag den 10. maj 2023 og en eventuel anden samtalerunde foregår fredag den 12. maj 2023.
Det forventes som udgangspunkt, at du kan tiltræde stillingen den 1. august 2023.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til sekretariatschef Jørgen Krogh på telefon 25 53 24 44.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg Øst
  • Tirsdag den 02. maj 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (elev) i Aalborg

    Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på a..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1