Digitaliseringskonsulent til Professionshøjskolen UCN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg Øst

Har du lyst til at medvirke til at drive og koordinere nogle af UCN’s mest afgørende digitaliseringsløsninger? OG vil du være med til levere solide digitale løsninger, der gør en forskel for studerende og ansatte i UCN?

Professionshøjskolen UCN søger en digitaliseringskonsulent, der vil være med til at fremme digitaliseringsindsatsen i vores institution og bidrage til at levere de bedste digitale løsninger til vores studerende, ledere og medarbejdere – i sidste ende til gavn for Nordjylland.

UCN’s IT- og Digitaliseringsafdeling arbejder i tråd med UCN’s overordnede strategi og bidrager til at sikre, at it-porteføljen og digitale transformationsprocesser understøtter denne. Dette gælder i såvel grunduddannelsesområdet, efter- og videreuddannelsesområdet, administrationen samt øvrige områder og enheder i UCN.

Afdelingen skal evne at sætte retning for såvel udviklingen af de digitale løsninger og digitale kompetencer i UCN samt bidrage til afdækning af digitale kompetencebehov for såvel ledere og ansatte.

Dine kvalifikationer

Du vil i din rolle som digitaliseringskonsulent skulle medvirke til at drive den faglige digitaliseringsindsats, men du vil også rent praktisk arbejde med at skabe de bedste digitale løsninger.

Dette sker i tæt samarbejde med de øvrige ansatte i UCN IT og Digitalisering samt med resten af UCN. Vi forestiller os derfor, at du som person trives i en afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver inden for dit felt og at du har lyst til at skabe dine resultater i tæt samarbejde med mange forskellige kollegaer i institutionen.

Det er afgørende, at du har gode samarbejds- og formidlingsevner og har erfaring med udvikling og implementering af nye digitale løsninger. Du evner at genopfinde produkter og digitale services samtidig med, at du har viden om de forretningsmæssige muligheder med digitalisering på flere niveauer og mestrer tværgående opgaveløsning.

Fagligt forventer vi, at du har en relevant uddannelse og gerne erfaring fra en tilsvarende rolle gerne i offentlig kontekst, samt relevant uddannelse og evt. certificeringer indenfor digitalisering, projektledelse og forandringsledelse.

Du varetager opgaver på et højt fagligt niveau, på såvel det teoretiske som det udførende plan. Du tænker i sammenhænge og evner at nedbryde og omsætte komplekse problemstillinger til brugbare løsninger i organisationen. Du kan tænke på tværs af UCN’s digitale landskab og evner at koordinere digitaliseringsindsatser.

Du navigerer sikkert og selvstændigt i din opgavevaretagelse og kan repræsentere IT- og Digitalisering over for både interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du er vant til at være vedholdende nysgerrig, pragmatisk, serviceminded og en god faglig rådgiver. Du elsker at formidle din viden på en let tilgængelig og forståelig måde. Du arbejder sikkert selvstændigt, metodisk og målrettet med dit fagområde, og inddrager aktivt dine interessenter og kollegaer samtidigt med, at du har et udpræget fokus på muligheder og de gode løsninger. Du er nytænkende og har modet til at udfordre det bestående og trives både med at arbejde selvstændigt og som en del af et team.

Dine arbejdsopgaver

Bud på konkrete arbejdsopgaver afhængig af erfaring:

  • Identifikation af digitaliseringsmuligheder: Du vil analysere vores eksisterende systemer og processer for at identificere områder, hvor digitalisering kan skabe værdi.
  • Strategi og rådgivning: Du vil bidrage til at udvikle og forfine vores digitale landskab så det imødekommer interne og eksterne behov, krav og forventninger.
  • Projektledelse og implementering: Du vil være ansvarlig for planlægning, koordinering og gennemførelse af digitale projekter.
  • Teknisk rådgivning: Du vil spille en vigtig rolle i at rådgive andre afdelinger ved køb af og ibrugtagning af ny teknologi eller software.
  • Drift og udvikling af platform med ledelsesinformation: Du vil bidrage til at konkretisere og beskrive nye forretningsbehov, og udvikle dem i samarbejde med eksterne/interne samarbejdspartnere.
  • Systemarkitektur: Du vil bidrage til at sikre dokumentation og sammenhæng i UCNs systemportefølje i samarbejde med interne/eksterne samarbejdspartnere.


Om os

Vi kan tilbyde ansættelse i ambitiøs organisation i en stor udvikling, hvor du får gode muligheder for at påvirke din egen hverdag i løsningen af dine opgaver. Dine kollegaer i UCN IT og Digitalisering har et hovedfokus på at understøtte UCN’s forretningsområder gennem vores it-leverancer og projekter. Vi er et fagligt stærkt og ambitiøst team med en uhøjtidelig tone. Vi vægter det gode kollegafællesskab, hvor vi hjælper hinanden, har godt humør og respekt for hinandens fagligheder.

Yderligere oplysninger

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte IT- og Digitaliseringschef Karina Astrup Skjølstrup Larsen på mail [email protected] eller telefon 72691032.

Ansøgning

Kan du se dig selv i ovenstående muligheder, så vil vi rigtig gerne modtage din ansøgning sammen med dit CV og anden relevant dokumentation. Sidste frist for at indsende din ansøgning er onsdag den 4. oktober 2023.

Vi forventer at afholde første samtale mandag den 23. oktober og eventuel anden samtale onsdag den 25. oktober 2023.

Begge samtaler afholdes fysisk på Campus Hobrovej. Vi gør opmærksom på, at der i rekrutteringsprocessen kan indgå en case.

Der vil blive indhentet referencer som et led i ansættelsesforløbet.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelsessted i Aalborg. Vi har flere lokationer i det nordjyske, men dit primære arbejdssted vil være i Aalborg. UCN er en arbejdsplads med fokus på fleksibilitet og et arbejdsliv i balance.

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikerens Centralorganisation (AC).

Forventet opstart den 1. december 2023.

UCN ønsker, at vores medarbejderstab afspejler diversiteten i det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, alder, etnicitet, religiøsitet, handicap og seksuel orientering til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg Øst.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aalborg Øst
  • Onsdag den 04. oktober 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Are you a skilled software developer with a passion for cutting-edge technology in the space industry? Would you like to join a company known for its exceptional in-orbit performance and a proven t..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (elev) i Aalborg

    Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på a..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aalborg Øst

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aalborg Øst over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1