IT-arkitekt til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du sætte præg på VIAs it-arkitektur?
Vil du være en del af et inspirerende og velfungerende team med gode kollegaer, hvor du har stor indflydelse på dine konkrete opgaver? Og er du interesseret i at arbejde i et dynamisk og tværfagligt arbejdsmiljø i gode fysiske rammer med hovedarbejdssted på VIAs campus i Aarhus N?

VIA tilbyder
Du får i stillingen et stort selvstændigt ansvarsområde, hvor du kan udfordre dig selv og udvikle dine færdigheder. Du bliver en del af en fleksibel arbejdsplads, hvor du vil have muligheder for at sætte dit præg på vores digitale udvikling, og vi vil støtte dig i din faglige udvikling med relevant uddannelse og træning.

Brænder du for at skabe overblik og sammenhæng mellem processer, data og it-systemer?
Som it-arkitekt medvirker du til at skabe sammenhæng i VIAs digitale miljø og binde it og forretning sammen, hvad enten det er i forbindelse med nyanskaffelser, udvikling, videreudvikling eller dokumentation af eksisterende digitale processer og systemer. Du formår at omsætte arkitekturarbejdet i relevante sammenhænge, så det bliver gennemskueligt og meningsfuldt for de medarbejdere, der er i berøring med VIAs digitale processer.

Arbejdsopgaverne er blandt andet at:

  • videreudvikle og vedligeholde VIAs it-arkitekturarbejde, herunder sikre synergi og sammenhæng i it-arkitekturen mellem forretningsprocesser, it-systemer og data.
  • udarbejde arkitekturdokumenter såsom diagrammer, politikker, principper, retningslinjer mv.
  • hjælpe med at sikre en god dokumentationspraksis og videndeling, samt sikre løbende arkitektur-dokumentation over hele linjen.
  • planlægge og facilitere oplæg, workshops, mm. med henblik på at sikre, at den nødvendige viden og kompetencer om arkitekturarbejdet er til stede hos relevante medarbejdere.
  • stå i spidsen for planlægning og rådgivning i forbindelse med review/anskaffelse af it-systemer eller implementering af digitale arbejdsgange.
  • rådgive og sparre ledelsen i arkitekturspørgsmål.

Vi søger en erfaren og analytisk it-arkitekt med flair for at anvende data
Det er vigtigt for os, at du har erfaring fra en lignende stilling og har en velfunderet indsigt i og viden om arbejdet med it- og forretningsarkitektur. Du mestrer discipliner inden for både forretnings- og systemarkitektur, og har derudover en god dataforståelse samt stærke analytiske evner.

Din værktøjskasse skal blandt andet indeholde stærke evner i modellering og visualiseringer, eksempelvis ArchiMate, BPMN og UML, samt kendskab til værktøjer til udarbejdelse af kortlægninger og analyser på it-arkitekturområdet. Derudover skal du være i stand til at reducere kompleksitet, skabe overblik og sikre en struktureret, tydelig, kontekstbaseret og klar formidling af selv komplicerede arkitekturbudskaber. Du skal med andre ord formå at kommunikere fagligheden i it-arkitekturen til forskellige interessentgrupper, der ikke nødvendigvis har samme faglige indsigt i it-arkitekturen som dig selv. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med TOGAF og Den Fællesoffentlige Digitale Arkitektur (FDA), da VIAs arkitekturarbejde tager afsæt heri.

Som person arbejder du selvstændigt og ansvarsbevidst. Du har høje standarder for kvalitet til dit eget arbejde, og du skal have lyst til at indgå i samarbejder med kolleger fra flere forskellige steder i organisationen. Det fordrer en god evne til, at du løbende strukturerer og dokumenterer dit arbejde i en grad, der styrker samarbejdet mellem alle interessenter på it-arkitekturområdet i VIA. Du kommer til at arbejde tæt sammen med ledere på alle niveauer. For den rette kandidat kan det komme på tale at aftale mere ledelsesansvar i stillingen.

Om VIA IT
VIA IT fungerer dels som it-afdeling for VIA University College, dels som it-afdeling for Danmarks Medie og Journalisthøjskole - DMJX samt en række gymnasier, HF, VUC og SOSU-skoler i Midt- og Nordjylland. Samlet set servicerer VIA IT ca. 60.000 brugere fordelt på 45 adresser samt to centre i Aarhus og Holstebro. Der er ca. 80 personer ansat i VIA IT, som leverer en bred vifte af pædagogiske og tekniske it-ydelser.

På den tekniske side, råder VIA IT over et omfattende Microsoft Enterprise miljø med, MS SQL og AD, Exchange og Office 365 og SharePoint som de centrale platforme. Vi forventer at dine kompetencer og interesser matcher dette.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er med tiltrædelse 1. oktober 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Tjenestested er: VIA IT, Hedeager 2, 8200 Aarhus N. Der kan i enkelte situationer forekomme opgaver uden for normal arbejdstid og/eller på andre adresser. Du forventes derfor at have kørekort og adgang til bil, som du er indstillet på at bruge i arbejdssammenhæng.

Løn– og ansættelsesforhold fastsættes efter gældende overenskomst inkl. pension.

Stillingen er på gennemsnitligt 37 timer ugentligt. Der er flextid og gode muligheder for hjemmearbejde.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: Mandag den 14. august 2023.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler ultimo august.

Er du interesseret?
Så ansøg stillingen via vores online rekrutteringssystem på VIAs hjemmeside.
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den ansvarlige:
Leder af it-udvikling og arkitektur Allan Nordestgaard på tlf. 8755 1217, e-mail: [email protected].

Om VIA IT
VIA IT er ansvarlig for IT dels til VIAs egne uddannelser og dels til DMJX samt en række ungdoms- og erhvervsuddannelser i det midt- og nordjyske. Samlet set omkring 60.000 mennesker.

VIA IT har medarbejdere på ca. 45 adresser samt to centre i hhv. Aarhus og Holstebro. På den tekniske side, råder VIA IT over et omfattende Microsoft Enterprise miljø med, MS SQL og AD, Exchange og Office 365 og SharePoint som de centrale platforme.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services es..
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7