Identity Access Management(IAM) Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du være med til at styrke IT-Sikkerheden i en af Danmarks største detail virksomheder? Brænder du for IT-Sikkerhed, og kan du binde forretning og teknik sammen?

Så kom og bliv en del af Coop Teknologi.

Hvem er vi?
Coop er i rivende udvikling og har stort fokus på at styrke IT-sikkerheden samt vores brugeres oplevelse ved brugen af Coops IT-Systemer. Coops IAM-team består af medarbejdere med mange års erfaring indenfor Identity and Access Management, Federation Services (herunder ADFS), Access Management og Active Directory. Niveauet er højt, tempoet tilpas, og løsningerne arbejder vi på at bringe i topklasse. Humor og dynamik er en stor del af vores hverdag, og vi sætter en ære i at sikre at alle har det sjovt.

Hvad indebærer jobbet?
Coops IAM-afdeling er en afdeling med et veludviklet IAM og Access Management koncept, der er implementeret i dele af Coops systemlandskab, hvor vi servicere 40.000 medarbejdere. Vi sætter en ære i at forbinde best-practice med praktiske løsninger, der holder i en dynamisk hverdag, med mange forskellige typer af brugere. Vores brugere er både i butikkerne og på servicekontoret, hvilket medfører spændende udfordringer med at skabe løsninger der giver mening for alle.

Dine arbejdsopgaver som IAM Specialist vil blandt andet være:

  • Daglig IAM-drift
  • Håndtering af Incidents og service requests relateret til IAM platformen
  • Ændringer til roller og tildelinger
  • Støtte organisationen med rolle udtræk, samarbejde med bla. SAP, Økonomi, Audit
  • Dokumentation af work instructions og processer
  • Teknisk analyse, arbejde med udarbejdelse af nye roller
  • Major incidents – deltagelse i taskforce
  • Rådgivning om IAM og integrationsmuligheder
  • Projektdeltagelse i IAM-projekter

Desuden vil du indgå i en vagtordning på tilkaldebasis.

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du har en god blanding af teknisk- og forretningsmæssig forståelse, og er god til at binde tekniske løsninger sammen med forretningsmæssige behov og drive initiativer igennem.

Som person er du grundig, struktureret og analytisk og du har en evne til at se det store billede uden at glemme de små detaljer. Det er vigtigt, at du har en stærk forståelse for IT-sikkerhed, politikker og Governance processer, og forstår vigtigheden i at følge dem. Endvidere er du nysgerrig på projektledelse og interessentstyring.

Du er parat til at tilegne dig yderligere viden og erfaring indenfor IAM/IGA, og er parat til at udvikle dig i stillingen. Coop IAM benytter Open Text NetIQ som IAM-platform, og det er en fordel hvis du er bekendt med denne.

Vi forestiller os at du har viden indenfor:

  • Identity and Access Management (IAM), Identity Governance and Administration (IGA) og Identity and Access Governance (IAG)
  • Identity Federation Services
  • Microsoft platformen
  • Linux

Hvorfor arbejde for Coop?
Coop er en af Danmarks største virksomheder, og du får en central placering i kernen af vores Teknologi organisation, hvor vi har et stort fokus på IT-sikkerhed. Du får mulighed for at blive en del af én af Danmarks mest bæredygtige og agendasættende virksomheder.

Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som f.eks. personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

I Coop arbejder vi med teknologier, der er afgørende for dansk infrastruktur, hvorfor vi er meget opmærksomme på at udvikle og uddanne vores medarbejdere. Du vil opleve stor fleksibilitet, da balancen mellem arbejds- og privatliv er i højsædet og du vil få mulighed for at arbejde hjemmefra flere gange ugentligt.

Dit ansættelsessted vil være Coop Danmark, Roskildevej 65 i Albertslund, hvor du bliver en del af en afdeling med dygtige kollegaer, god humor og stærk teamånd.

Lyder ovenstående spændende?
Så send dit motiverede CV hurtigst muligt, vi holder løbende samtaler, og tager stillingen ned, når vi har fundet den rette profil. Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Morten Østen, IAM & Service Management på telefon +45 25 60 40 87.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=dd453dbe)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Onsdag den 06. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brøndby

    Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Er du dygtig til at håndtere komplekse forretningsbehov og..
    • Softwareudvikler
    • Brøndby
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Herlev

    Er du vores nye systemtalent? Bliv en del af vinderteamet Azets PerspektivEr du en mester i lønadministration og har flair for tekniske systemer? Så træd ind i Azets' dynamiske Perspektiv team, hvo..
    • Softwareudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1