Windows Server Administrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Motiveres du af at arbejde med serverbaseret it-infrastruktur? Vil du være med til at drive og optimere en af Danmarks største Retail kæder og sikre server infrastrukturen i mange år frem?

Så kom og blive en del af vores Server- & Infrastrukturteam, hvor vi drifter og vedligeholder Coops serverbaseret it-infrastruktur. Stillingen som Windows Server Administrator har vægt på vores 2.500 virtuelle servere i vores 4 datacentre.

I Coop har vi en omfattende og avanceret it-infrastruktur. Vi drifter selv de fleste af vores it-løsninger og hoster 2.500 servere fordelt på 4 datacentre. Coop Teknologi er en spændende arbejdsplads med et væld af teknologier og masser af personlige udviklingsmuligheder.

Afdelingen
Server & Infrastruktur har ansvaret for følgende teknologier: Windows Server OS, SCOM, SCCM, VMware, Backup, Storage, Datacenter, Videoovervågning, Telefoni, Linux, Driftsplanlægning og POS-infrastruktur. Du vil indgå i et lille team af erfarne kolleger. Tilsammen bygger, drifter og supporterer vi Coops it-tjenester.

Det går jobbet ud på
Dit primære område vil være forvaltning af Coops Windows servere.

Det bliver din opgave at sikre løbende optimering, fejlretning og overvågning af mere end 2.500 servere i Coops Serverrum. Du vil indgå i et team på i alt 22 kollegaer, der tager ansvar for design, udvikling og drift af systemer og servere.

Dine arbejdsopgaver løses i samarbejde med resten af teamet eller kolleger fra andre afdelinger. Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Drift og vedligehold af Windows servere
  • Oprettelse/vedligehold/patching/overvågning af Windows servere
  • Produktansvar for vores Windows Servere – udarbejdelse af planer og roadmap
  • Udarbejdelse af løsningsforslag
  • Holde dig underrettet omkring udviklingen indenfor Windows Servere

Om dig
Du er en erfaren Windows Server Administrator, med flere års erfaring fra en større driftsorganisation. For at få succes i jobbet er det vigtigt at du har solide faglige kompetencer indenfor Microsoft Windows platformen.

Vi lægger vægt på at du:

  • kan lide at arbejde med både drift og projekter
  • er god til at arbejde sammen med andre
  • søger at gøre tingene på en smartere måde
  • er god til at fremstille dokumenter, herunder statusrapporter
  • inddrager dine kollegers viden og erfaring i dit eget arbejde

Måske har du en relevant uddannelsesmæssig baggrund som eksempelvis datatekniker, datamatiker eller lignende.

Hvad tilbyder vi?
Du vil opleve en arbejdsplads der viser engagement, vilje og mod, hvor vi har et fælles mål om at skabe Fremtidens Coop til glæde for vores kunder, vores medarbejdere og vores forretning. Du vil indgå i en afdeling med dygtige kollegaer og stærk teamånd, hvor du får mulighed for at præge din egen karriere.

Vi tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring og medarbejdergoder som for eksempel personalerabatordning i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund, hvor du får god mulighed for hjemmearbejdsdage.

Lyder ovenstående spændende?
Så send dit motiverede CV, så hurtigt som muligt, senest den 12. januar. Vi indkalder løbende til samtaler og tager stillingen ned, når vi har fundet den rigtige kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Server Infrastruktur Manager Per Nørager på telefon +45 51 59 21 77.

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9f996552)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Albertslund
  • Fredag den 12. januar 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Storkøbenhavn

    Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with strong experience in embedded devices .
    • Softwareudvikler
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1