[xxxxx] søger erfaren Javaudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

DBC Digital søger erfaren Javaudvikler

Vil du være en del af en fremsynet virksomhed, der arbejder for fri og lige adgang til kultur, information og viden? Trives du med at bruge og udvikle Open Source-software?

På DBC Digital videreudvikler vi de danske bibliotekers fælles IT infrastruktur. Vi arbejder især med bibliografiske data, adgangsstyring og -rettigheder, udveksling af data og brugergrænseflader. Vi udvikler Open Source-løsninger med fokus på nytænkning bl.a. gennem machine learning, innovationsdage, kurser og konferencedeltagelse.

Vi er organiseret i tværfaglige og selvledende Scrum Teams, og har over ti års erfaring med agil udvikling og organisering.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et Scrum Team, hvor dine opgaver primært vil handle om udvikling og vedligehold på backendsystemer på Java EE platformen. Afhængig af din interesse og lyst, vil der desuden lejlighedsvist være mulighed for at deltage i NextJS brugergrænsefladeudvikling i teamet.

Vores udviklings- og driftsmiljø er hovedsageligt baseret på Linux. Vi benytter Continuous Integration og GitOps. Automatiske tests er en hjørnesten i alt, hvad vi udvikler. Vi har eget datacenter og en driftsarkitektur baseret på Docker og Kubernetes. Alle Scrum Teams har selv ansvaret for drift af teamets applikationer, herunder opsætning af byggejobs og deploylinjer. Jobbet indebærer derfor også et medansvar for teamets applikationsdrift, både i form af opsætning og den løbende forbedring.

Vi er agile og arbejder i et godt fagligt miljø med tætte tværfaglige relationer mellem it-udviklere og biblioteksfaglige eksperter. Vi lægger vægt på et godt og stærkt samarbejde både internt i de enkelte teams, mellem teams og på tværs af virksomhedens afdelinger. Vi har som ambition at have så enkle og lette processer som muligt og give alle udviklere ro til at levere i hverdagen.

Om dig

Du har en relevant uddannelse eller baggrund og har givetvis en del erfaring med Java, evt. C#, til backendsystemer. Du kan lide at lave logisk og overskuelig kode selv for komplekse udfordringer. Har du også erfaring med Java EE og kendskab til design og drift af distribuerede systemer, vil det være et plus. Du har både interesse i at udvikle og vedligeholde applikationer skrevet i Java EE samt en vis interesse i at opsætte og forbedre applikationsdriften for de systemer du er med til at udvikle og som teamet har ansvar for.

Som person er du analytisk, initiativrig, nysgerrig, social og selvstændig. Du trives med at lære nyt, at eksperimentere og at give og modtage feedback til/fra dine kollegaer. Du holder af at arbejde sammen med dine kolleger, og du ser styrken i at kunne benytte jeres forskellige faglige viden og indsigt til at udvikle de bedst mulige løsninger.

Undervejs i dine opgaver, har du lyst til og mod på at dele dine tanker og dine halve løsninger med dine dygtige kollegaer i teamet, for derved at inddrage og blive inddraget i teamets samlede opgaver undervejs i opgaveløsningerne. Du er i stand til og har gå-på-mod i forhold til at sætte dig ind i en umiddelbart kompliceret opgave og du giver & tager gerne imod hjælp undervejs.

Du har lyst til at være del af et agilt og stærkt fagligt miljø, hvor du har et tæt samarbejde med kolleger med forskellig faglig baggrund, både i dit eget team og fra resten af virksomheden. Du er åben over for at forstå problemstillinger fra det biblioteksfaglige område i den grad, det kræves, for at kunne løse dine opgaver.

Du kan lide at tænke højt og arbejde som en del af en gruppe med tuscher og tavle og er samtidig i stand til at samle trådene når det er nødvendigt.

Ansættelsesforhold

Vores ansættelses- og arbejdsvilkår indeholder en arbejdstid på 37 timer inkl. frokost, flextidsordning, konkurrencedygtig pensionsordning, fem ugers ferie + fem feriefridage, kantineordning samt mulighed for at dyrke motion i arbejdstiden i vores motionsrum. Vi værner om vores gode work-life balance og lægger vægt på muligheden for f.eks. at kunne arbejde hjemme 2 dage om ugen.

Arbejdsstedet er Ballerup med fri parkering hvis du er i bil, samt adgang til ladestandere til pluginbiler. Vi ligger tre minutters gang fra Malmparken station, der er gode busforbindelser og mulighed for bad og omklædning, hvis du fx ankommer på cykel.

Vi prioriterer og giver plads til videreuddannelse og konferencedeltagelse og opfordrer til, at medarbejderne orienterer sig i faglige netværk uden for virksomheden. 

Ansættelsen vil ske i henhold til indgåede overenskomster på DBC, der tager hensyn til faglige kvalifikationer.

Om DBC Digital

DBC Digital er en moderne data- og it-virksomhed, der producerer metadata til de danske biblioteker og udvikler og driver bibliotekernes fælles infrastruktur. Du kender os måske fra Bibliotek.dk, Filmstriben.dk, Faktalink.dk, Forfatterweb.dk eller Læsekompasset.dk.

Vores virksomhedskultur lægger vægt på trivsel, tolerance og social ansvarlighed. Vi arbejder aktivt for at skabe et arbejdsmiljø præget af åbenhed, godt humør og gensidig forståelse, som vi ser som grundlaget for kreativitet og produktivitet.

Se mere om DBC Digital A/S på vores hjemmeside www.dbc.dk, på opensource.dbc.dk og ikke mindst på github.com/DBCDK.

OBS: Lang ansøgningsfrist på grund af sommerferie. Tilbagemelding kan forventes i ugerne 30-31 (25/7-29/8) og afholdelse af samtaler i ugerne 32-33 (8/8-19/8) - med den nødvendige fleksibilitet i forhold til ansøgeres ferie, mv. der kan betyde at begge perioder justeres. Tak for din forståelse.

Har du brug for flere oplysninger? Kontakt teamleder Mads Bondo Dydensborg, tlf. 29 84 00 42, [email protected] eller [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Søndag den 24. juli 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Skovlunde

    Vi oplever hastig vækst og travlhed, og derfor søger vi en erfaren Azure Cloud Specialist, der brænder for at arbejde med Microsoft Azure-tjenester og infrastruktur. Som en del af vores team vil du..
    • Softwareudvikler
    • Skovlunde
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vi leder efter en visionær og erfaren Enterprise Informationsarkitekt til at spearheade et banebrydende initiativ inden for vores Wealth Management organisation. Som en nøglespiller i vores team vi..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 2100 København Ø
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. juni 2024 10
14. juni 2024 10
13. juni 2024 10
12. juni 2024 10
11. juni 2024 10
10. juni 2024 10
9. juni 2024 10
8. juni 2024 10
7. juni 2024 10
6. juni 2024 9
5. juni 2024 8
4. juni 2024 8
3. juni 2024 8
2. juni 2024 8
1. juni 2024 8
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 10
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 14
23. maj 2024 15
22. maj 2024 14
21. maj 2024 17
20. maj 2024 19
19. maj 2024 20
18. maj 2024 20
17. maj 2024 20
16. maj 2024 19