Konsulenter til digitalisering i Region Hovedstadens Akutberedskab

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

I Akutberedskabet har Staben Digitalisering det overordnede ansvar for IT, data og digitaliseringsprojekter. Da der er stor efterspørgsel på digitale løsninger i virksomheden, søger vi lige nu 2 konsulenter, der kommer til at være en del af en funktionel stab på 10 medarbejdere og 2 studentermedhjælpere med vidt varierende opgaver. Med henblik på ansættelse hurtigst muligt, søger vi:

  • En IT-forretningskonsulent
  • En Dataanalytiker

IT-forretningskonsulent

Trives du med mange forskelligartede opgaver på en gang? Bliver du motiveret af at implementere nye og innovative digitale løsninger, der gør en forskel for slutbrugerne? Så har du nu muligheden for at være med til at præge den teknologiske udvikling i vores 1-1-2 og 1813 vagtcentral, i ambulancer og akutlægebiler. Hver dag bruger vores sygeplejersker, læger og dispatchere, på 1-1-2 og 1813, sundhedskritiske systemer til at yde livskritisk service for regionens 1.8 millioner borgere.

Vi søger en IT-forretningskonsulent, med en relevant kandidatuddannelse indenfor IT (f.eks. Cand.IT), som kan skabe sammenhæng mellem samfunds- og forretningsmæssige behov og oversætte disse behov til værdiskabende digitale løsninger.

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Projektledelse af IT-udviklingsopgaver, der kræver tæt samarbejde og koordinering med leverandører, systemforvaltere og forretningen.
  • Håndtering af akutte systemnedbrud, som kræver, at du kan holde hovedet koldt, skabe et overblik over situationen og videreformidle relevant information til interessenter.
  • Testarbejde I forbindelse med nye funktionaliteter og releases

Vi er en virksomhed, der laver nye innovative løsninger, men er samtidig præget af at sikre stabil løbende drift. Det vil være en fordel, hvis du har interesse for begge aspekter. Du vil få en bred indføring i Akutberedskabets IT-systemer, så det er en forudsætning, at du interesserer dig for IT og har en god teknisk forståelse. Du kommer til at arbejde tæt sammen med både interne og eksterne IT- og dataspecialister og slutbrugerne af systemerne, hvorfor det vigtigt, at du formår at samarbejde med tværfaglige interessenter på tværs af organisationen.

Din profil

  • Du har gerne erfaring med projektledelse, men det vigtigste er, at du har interesse for området og brænder for at lære mere.
  • Du arbejder struktureret og er god til at bevare overblikket i pressede situationer og i de opgaver, du arbejder med.
  • Du er god til at lytte, kommunikere og formidle komplekse digitale løsninger på en letforståelig måde samt arbejde med forskellige faggrupper.

Dataanalytiker

Trives du med at arbejde med store datamængder og at varetage mange forskellige dataopgaver i en travl hverdag?

Digitalisering søger en dataanalytiker, hvis primære opgave vil være at trække viden ud af de store datamængder, som Akutberedskabet råder over. Du kommer til at iværksætte dataanalyser til brug for strategiske beslutninger med henblik på at yde den bedst mulige service for regionens borgere. Du skal være med til at videreudvikle en dataplatform, hvor der udarbejdes nye værktøjer, der kan anvendes af regionens borgere og virksomhedens medarbejdere. Du skal have mod på at arbejde med machine-learning og andre statistiske modeller. Det er en fordel, at du har kompetencer indenfor programmering/kodning, heri SAS-kode, SQL, Python, JSON mv.)

Eksempler på arbejdsopgaver

  • Opsætning og visualisering af data i SAS Visual Analytics, samt efterfølgende vedligehold af interne rapporter.
  • Udføre analyser til internt og eksternt brug, samt formidling af disse til f.eks. direktionen.
  • Udvikling og drift af dashboards til eksternt brug via f.eks. Power BI.

Din profil

  • Du har f.eks. en samfundsvidenskabelig, naturteknisk eller IT-teknisk baggrund.
  • Du har erfaring med eller mod på at lære at håndtere store datamængder i et SAS-miljø og i en cloudbaseret Azure-dataplatform
  • Du besidder gode analytiske evner og kan se væsentlige detaljer i rette niveau, og du er god til at lytte, kommunikere og formidle budskaber, tilpasset modtageren.
  • Du kan arbejde struktureret og selvstændigt med drive i opgaveløsningen.

Din nye arbejdsplads

Region Hovedstadens Akutberedskab er en del af Region Hovedstaden, som har 1,8 millioner indbyggere, et årligt budget på 37 milliarder kroner og godt 40.000 medarbejdere. Akutberedskabet er etableret i 2012 med det formål at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne, og de tværgående opgaver består bl.a. af: Modtagelse og visitation af sundhedsfaglige opkald til 1-1-2 og til Akuttelefonen 1813, disponering af ambulancer, akutlægebiler, akutlægehelikopter samt liggende og siddende patientbefordring, planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. Hos os handler det om liv. Virksomheden har primært til huse i Ballerup, men er geografisk spredt på flere destinationer, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser.

Vi investerer i dig

Som en del af jobbet vil du blive introduceret til dine kollegaers arbejdsopgaver. Vi vægter tværfagligt samarbejde højt, og vi mener, vi har en arbejdsplads med højt til loftet og en god stemning. Derudover kommer du til at udvikle din faglighed ved at komme på relevante kurser indenfor dit felt. Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle, der kan se sig i stillingen til at søge.

Løn og ansættelsesforhold

Vi er en fleksibel arbejdsplads, med mulighed for at arbejde hjemmefra. Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst og ud fra dine kvalifikationer.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Stabschef Mikkel Dahlstrøm Jørgensen på tlf. 29 99 79 36 eller IT-forretningskonsulent Nisha Bashir på tlf. 24 90 36 08. Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag senest 17. februar 2023. Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brøndby

    Drømmer du om et job, hvor dine faglige udfordringer og professionelle bedrifter bliver en gevinst både for dig selv og for alle danskere? Er du dygtig til at håndtere komplekse forretningsbehov og..
    • Softwareudvikler
    • Brøndby
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Herlev

    Er du vores nye systemtalent? Bliv en del af vinderteamet Azets PerspektivEr du en mester i lønadministration og har flair for tekniske systemer? Så træd ind i Azets' dynamiske Perspektiv team, hvo..
    • Softwareudvikler
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
14. maj 2024 20
13. maj 2024 19
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 15
6. maj 2024 15
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 17
29. april 2024 16
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 17
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 14
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 14
15. april 2024 15
14. april 2024 15