Fullstack seniorudvikler, der gerne tager lead

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Er du interesseret i alt det, der sker på gasmarkedet i den grønne omstilling?
Og motiveres du af godt samarbejde og udviklingsmuligheder? Så har vi måske jobbet til dig.Gasmarkedet er i rivende udvikling – vi kigger ind i en fremtid med nye muligheder for blandt andet biogas og Power2X. Derfor er der også stort fokus på, at det teknologiske kan følge med, så vi bevarer forsyningssikkerheden.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Ballerup og hjemme.Samarbejde, netværk og relationerDu bliver en del af et team, der arbejder med innovation og digitalisering af gasnettet med fokus på at fremme den grønne omstilling og samtidig bevare vores høje forsyningssikkerhed. Teamet består af Fullstack-udviklere, og vi arbejder i Azure, og koder i C# og Blazor. Vores fornemmeste opgave er at levere kritisk operationel beslutningsstøtte til Energinets eget Kontrolcenter. Teamet er en del af afdelingen Critical Supply Solutions under Tech & Innovation.Dine konkrete opgaver som en del af teamet bliver:
  • Primært backend udviklingsopgaver i .Net/C#
  • Sekundært frontend opgaver i Blazor
  • Give inputs til gode systemdesigns
  • At være engageret medlem af dit team og bidrage til det gode sammenhold
  • Dit primære arbejdssted er i Ballerup, men du vil have cirka 1 arbejdsdag hver anden uge på kontoret i Fredericia, hvor en del af teamet sidder. Det er vigtigt for os at mødes fysisk for at skabe tætte relationer og godt samarbejde – og det bidrager også til et godt netværk på tværs af lokationerne.Vi arbejder agilt i teamet efter Scrum-metoden, og det er derfor ønskeligt, hvis du tidligere har arbejdet med agile metoder, og gerne med Scrum.Entusiastisk og teamorienteretDu har 3-5 års erfaring fra en lignende stilling, og du har ligeledes erfaring med Cloud-teknologier som Azure, Blazo, .NET og C#. Du er nysgerrig på nye teknologier og du er gerne frontrunner på nye muligheder.Som person møder du dine kolleger med entusiasme og er nysgerrig på dit team. Du er imødekommende og vil gerne tage lead på opgaver. Det er naturligt for dig at være nysgerrig og stiller spørgsmål, og du søger sparring, når du har behov for det.Vi tror på, at trivsel og gode relationer til andre mennesker er nøglen til at lykkes. Det er derfor vigtigt for os, at du trives, udvikles og at du matcher i dit team. Vi har derfor både fokus på holdninger, motivation og på erfaring og faglige evner.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend os din ansøgning sammen med dit cv via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet de rette kandidater, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Softwareudvikler Dorthe Merete Larsen på telefon 51 48 13 65.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Ballerup

    Lignende jobs

    • Softwareudvikler i København

      Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
      • Softwareudvikler
      • København
      Få mere info
    • Softwareudvikler i Storkøbenhavn

      Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with strong experience in embedded devices .
      • Softwareudvikler
      • Storkøbenhavn
      Få mere info
    • Softwareudvikler i København S

      <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
      • Softwareudvikler
      • København S
      Få mere info
    • Softwareudvikler i København Ø

      We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
      • Softwareudvikler
      • København Ø
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    21. maj 2024 17
    20. maj 2024 19
    19. maj 2024 20
    18. maj 2024 20
    17. maj 2024 20
    16. maj 2024 19
    15. maj 2024 20
    14. maj 2024 20
    13. maj 2024 19
    12. maj 2024 16
    11. maj 2024 16
    10. maj 2024 16
    9. maj 2024 14
    8. maj 2024 14
    7. maj 2024 15
    6. maj 2024 15
    5. maj 2024 15
    4. maj 2024 16
    3. maj 2024 17
    2. maj 2024 17
    1. maj 2024 17
    30. april 2024 17
    29. april 2024 16
    28. april 2024 15
    27. april 2024 15
    26. april 2024 15
    25. april 2024 15
    24. april 2024 17
    23. april 2024 16
    22. april 2024 15
    21. april 2024 13