Security Operations Center Koordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Forsvaret?
Lyder det spændende at drive aktiviteter i vores Security Operations Center, herunder igangsætning af sikkerhedsovervågningsopgaver fra øvrige dele af forsvaret?
Har du erfaring inden for IT, projektledelse eller forretningsanalyse?
Så er det måske dig, vi leder efter.

Om os

Cyberdivisionen er en del af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse og er ansvarlig for at levere IT-løsninger til hele Forsvaret og beredskabet. En af vores vigtigste opgaver er, at styrke cyberforsvaret og beskytte koncernens IT-systemer og data mod digitale angreb og misbrug. Det stigende behov for operativ IT-understøttelse af forsvarets enheder sammenholdt med, at vi oplever en forøget cybertrussel, giver nye og flere opgaver til vores sektion. I den forbindelse ønsker vi at forstærke Cyber Security Operations Center (SOC), hvor vores primære opgave er, at monitorere, detektere og respondere på sikkerhedshændelser på Cyberdivisionens IT-systemer og netværk.

Om stillingen

Du bliver en del af SOC, hvor dit hovedansvar vil være at udbrede vores services, som bl.a. inkluderer sikkerhedsovervågning, sårbarhedsstyring, log management og rapportering. Du vil ligeledes drive aktiviteter/lede større opgaver mhp. at enten optimere det eksisterende, eller udvikle nye processer og implementere nye løsninger til styrke for cybersikkerheden.

Du vil have ansvaret for at formidle, koordinere og afstemme services SOC’en leverer med forventninger fra kunderne. Ved hjælp af vores onboardingkoncept, vil du sørge for at indsamle de behov, krav og teknisk information, der er nødvendig for at kunne etablere sikkerhedsovervågning m.m. af kritiske IT-services og leve op til vores standarder.
Dine succeskriterier er, at kunden er tilfreds med løsningen, SOC kan løfte opgaven i fredstid, krise og krig, og at output fra SOC leveres i rette tid, rette sted og i rette kvalitet.

På baggrund af Lessons Identified fra cybersikkerhedshændelser og den erfaring du opbygger, vil du udvikle og styrke processer for SOC, så vi hurtigere og mere effektivt kan udføre vores opgaver og styrke cybersikkerheden i Cyberdivisionen.

Du vil ligeledes støtte med administration og forvaltning af SOC’ens område.

Om dig

Samarbejde er en essentiel del af, hvordan du arbejder, og du ser frem til at arbejde på tværs af IT-organisationen, samt forretningen såvel, hvor dine kollegaer har mange forskellige baggrunde.
Du er nysgerrig af natur og besidder et ønske om hele tiden at lære. Du har evnen til selvstændigt at tage initiativ og stiller store krav til dig selv i din opgaveløsning. Du tager beslutninger på eget initiativ, og du formår at afslutte dine opgaver.

Til stillingen vurderes det som en styrke, at være en udadvendt, stærk kommunikator på skrift og tale, men også på både teknisk og på lægmandssprog. Du skal hvile i en selvstændig rolle, hvor struktur og faglig stolthed med et personligt drive er ønsktværdigt.
Din skriftlige fremstilling bærer præg af et akademisk niveau, hvor dine produkter har den fornødne kvalitet, til at kunne fremsendes til f.eks. Forsvarsministeriets Departement.

Kompetencer og erfaring inden for projektledelse, forretningsanalyse, udvikling/optimering af processer inden for eksempelvis IT-sikkerhed vil blive vægtet højt.

Du forventes at have erfaring med:
• Projektledelse/opgavestyring
• Omsætte mål og krav til processer og procedurer
• Omsætte samarbejdspartners behov til services, der skal leveres og afstemning heraf

Vi vægter personlige kompetencer over uddannelse og er interesseret i en person af rette støbning og holdning. Når vi finder den rette person, kan der være mulighed for videreudvikling af eksempelvis sikkerhedskompetencer.

En forudsætning er, at du kan sikkerhedsgodkendes til HEMMELIGT og opretholde denne, samt tale og skrive på dansk på akademisk niveau.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er ligeledes slået op som militær.

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.
Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og kunne opretholde denne i hele din
ansættelsesperiode.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lotte Nielsen på telefon 5086 5830. Læg gerne en besked, så vil du blive ringet op.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Aldijana Henic på telefon 7281 9903.

Send os din ansøgning og dit CV via linket, hvor uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter ligeledes skal tilføjes.

Ansøgningsfristen er den 11. marts 2024 med samtaler løbende. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

I Forsvarsministeriets koncern tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.

FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Ballerup
  • Mandag den 11. marts 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Storkøbenhavn

    Do you want to develop innovative product that saves lives and improves patient care? Do you have a degree in electronics engineering or computer science with strong experience in embedded devices .
    • Softwareudvikler
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
18. maj 2024 20
17. maj 2024 20
16. maj 2024 19
15. maj 2024 20
14. maj 2024 20
13. maj 2024 19
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 14
8. maj 2024 14
7. maj 2024 15
6. maj 2024 15
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 17
29. april 2024 16
28. april 2024 15
27. april 2024 15
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 17
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 14
18. april 2024 12