Team for Lindrende Behandling, Aalborg Universitetshospital søger to ledende oversygeplejersker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farsø

Er du visionær, strategisk og brænder du for personaleledelse samt for pleje, behandling og omsorg til den palliative patient og dennes pårørende?

Så har vi to stillinger som ledende oversygeplejersker i Onkologisk Afdeling – henholdsvis i
  • Team for Lindrende Behandling, Hospice Vangen, Nørresundby.
  • Sengeafsnit og Team for Lindrende Behandling, Farsø

Patienter i sengeafsnit og/eller i teams for lindrende behandling, er patienter med uhelbredelig sygdom. Vi arbejder med patienter, som modtager livsforlængende kemoterapi eller lindrende strålebehandling, men også med patienter, hvor den livsforlængende behandling er afsluttet.
Vores formål er at give patienterne størst mulig livskvalitet i den resterende levetid og samtidig støtte de pårørende. Problemstillingerne kan være af både fysiske, psykiske, sociale og/eller eksistentielle karakter.

Rollen som ledende oversygeplejerske
Som ledende oversygeplejerske bliver du personaleleder for de medarbejdere, der refererer til dig, og i den rolle skal du have fokus på kompetenceudvikling, faglig sparring og et godt blik for udvikling af patientforløb og nytænkning af ansvarsområder.
Du vil, i tæt samarbejde med teamet, som rummer sygeplejersker, læger, psykolog, fysioterapeut, socialrådgiver, præst og sekretærer, få ansvar for teamets og afsnittets arbejde med udvikling, forskning, undervisning og uddannelse.

Du skal have indsigt i hospitalets overordnede strategier og fokusområder samt bidrage til at disse omsættes og udvikles til kvalitet i den patientnære drift.
Du vil blive en nøgleperson i samarbejdet med Onkologisk Afdeling, på tværs i hospitalet og i kommunerne/primær sektor, samt i patientens hjem, så der sikres sammenhængende og gode patientforløb.

Du vil få det sygeplejefaglige ansvar for afsnittet og teamet og skal sikre, at den sygeplejefaglige udvikling og sygeplejefaglige kvalitet lever op til gældende målsætninger, strategier og pakkeforløb.

Du vil i tæt samarbejde med chefsygeplejersken og i samspil med de øvrige ledende oversygeplejersker i Onkologisk Afdeling skabe et godt fundament for rekruttering og fastholdelse. Vores medarbejdere er vores vigtigste fundament, og i begge teams og i det palliative sengeafsnit i Farsø, skal det være godt at være ansat.

Vi håber på at finde dig, der er et fagligt og værdimæssigt fyrtårn inden for det palliative fagområde og som baserer din ledelse på inddragelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Du forstår vigtigheden af tværfagligt samarbejde, kan sparre med dine medarbejdere og ved, at medinddragelse og medansvar skaber et godt arbejdsmiljø med mening og glade medarbejdere, hvor alle oplever, at de er en del af noget større.

Din erfaring og kompetencer
  • Du er uddannet sygeplejerske og har interesse for- eller erfaring med ledelse.
  • Du kan samarbejde og skabe samarbejde, her forstået som din evne til at formulere fælles mål, der giver mening og motiverer alle.
  • Du kan arbejde systematisk og struktureret.
  • Du baserer din ledelse på vores ITOP-værdier, som er Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme.
  • Du kan skabe overblik, tænke strategisk og kan arbejde med budget og økonomi.
  • Du kan med-lede og ser opgaven med den palliative indsats med behandling og pleje i en samlet enhed, hvor alle er gensidigt afhængige af hinanden.


Din opstart
Når du starter, matcher din leder dig med en mentor, som er en erfaren leder fra hospitalet. Din mentor vil følge dig det første års tid. I tilrettelægger selv indhold og antallet af samtaler, men rammen er allerede sat. Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at lykkes i din nye rolle som ledende oversygeplejerske.

Om Team for Lindrende Behandling, Hospice Vangen, Nørresundby
Team for Lindrende Behandling har et kontinuerligt forløb med ca. 350 patienter og deres pårørende. Teamet er tværfagligt og består af 5 sygeplejersker, 5 læger, 1 fysioterapeut, 1 psykolog, 1 socialrådgiver, 3 sekretærer og 1 præst.

Teamet er en ambulant enhed med udgående funktion, der møder patienterne, hvor de opholder sig. Det være sig i eget hjem, på plejehjem/aflastning eller på hospitalet. Optagerområdet dækker Aalborg Kommune samt dele af Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Om Det palliative sengeafsnit og Team for Lindrende Behandling, Farsø
Det specialiserede palliative sengeafsnit er et afsnit med 6 senge, hvor patienterne er indlagt til symptomkontrol og lindring, således at de har mod på at leve det liv, som de har tilbage eller afslutte deres liv, hvor de ønsker.

Der er ansat 12 sygeplejersker og 2 social- og sundhedsassistenter i sengeafsnittet.
Derudover er der ansat 2 læger, 1 psykolog, 1 fysioterapeut, 1 socialrådgivere og 1 sekretær, der varetager arbejdet både i sengeafsnittet og i teamet for lindrende behandling.

Teamfor Lindrende Behandling har et kontinuerligt forløb med ca. 70-100 patienter og deres pårørende.

Der er ansat 3 palliationssygeplejersker i udekørende funktion

Om Aalborg Universitetshospital
Som det største hospital i Region Nordjylland spiller Aalborg Universitetshospital en central rolle i det samarbejdende nordjyske sundhedsvæsen. Vores kerneopgave er at give den bedste, sikreste og mest effektive behandling med patienten som partner, og at være et universitetshospital hvor mennesket er i centrum.

Vores værdier er indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme. Værdierne skal være tydelige i mødet med patienten og de pårørende. Og de gælder i samarbejdet med kolleger og samarbejdspartnere. Gennem kommunikation og koordinering skaber vi sammenhæng for hver enkelt patient, og er i det hele taget sammen om at gøre hver dag god, uanset hvad vi laver.

Vi er patientens hospital og en stor arbejdsplads for mange medarbejdere, hvor det skal være godt at være for alle. Vi har en uhøjtidelig kultur og et godt arbejdsmiljø, hvor der også skal være plads til humor og medmenneskelighed. Du bliver en del af et dedikeret og omstillingsparat hospital, der gennem forskning, uddannelse og faglig udvikling tilbyder patienten den bedste behandling.

Hvis du vil vide mere
Så er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Hanne Hartmann, Onkologisk Afdeling på mail: . Eller på mobil 51160836 for mere information. Funktionsbeskrivelse kan også rekvireres ved henvendelse til ovenstående.

Formalia
Der er ansøgningsfrist den 30.05.2023. Der er opstart i jobbet den 01.08.2023.
Du får arbejdssted på enten:

Team for Lindrende Behandling, Hospice Vangen, Nørresundby
eller på
Det palliative sengeafsnit og Team for Lindrende Behandling, Farsø

I ansøgningen skal du skrive dit specifikke ønske.

Løn forhandles i henhold til gældende overenskomst for ledere på Sundhedskartellets overenskomst.

Vi afholder samtaler i uge 23.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Farsø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Farsø
  • Tirsdag den 30. maj 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en softwareudvikler til at styrke vore..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hjørring

    Regionshospital Nordjylland spiller en vigtig rolle i det nordjyske sundhedsvæsen. Hospitalet dækker over flere matrikler. Hospitalsdirektøren skal stå i spidsen for at sætte en klar kurs for Regio..
    • Softwareudvikler
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Farsø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Farsø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0