Softwareudvikler til infrastruktur

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du have et job, hvor du bliver udfordret og har mulighed for at generere ideer hver dag – i sparring med nogle af de bedste? Du bliver en del af DataHub-selskabet, som har nogle af de mest spændende udviklingsprojekter indenfor data og digitalisering sammen med vores omverden og resten af Energinet. Samtidig sørger vi for, at vores drift spiller i tæt samarbejde med vores kunder og interessenter. Der er nemlig mange, der har en interesse i de muligheder, der opstår, når man er elmarkedets uvildige og troværdige facilitator af konkurrence, innovation og grønne services med afsæt i Danmarks eneste nationale datasæt om forbrug og produktion.Du bliver en del af en organisation, hvor trivsel og fleksibilitet står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores kontor i Fredericia og hjemme.Vi skaber basis for at arbejde effektivt med udvikling og levere værdiskabende featuresDataHub-selskabets formål er at varetage drift og udvikling af DataHub-systemet og services, der tilvejebringer og udstiller energidata for markedsaktører og private og kommercielle interessenter på energi- og forsyningsområdet. DataHub-selskabet består af fem ansvarsområder med tilhørende teams, som godt kan gå på tværs af ansvarsområder.Du er en del af Team Outlaws, som er et arkitektur- og platformsteam til DataHub 3.0. Vores primære ansvar er at bygge en platform, som DataHub 3.0's produktteams benytter til at bygge forretningslogik. Produktkataloget består bl.a. af infrastrukturkomponenter, GitHub-workflows og komponenter til udvikling af automatiserede tests. Vi samarbejder bredt i Energinet for at sikre, at platformen overholder Energinets retningslinjer.Målet med vores produkt er at skabe synergi i DataHub 3.0's opbygning af infrastruktur, komponenter til logning, automatiserede tests osv. - altså ensartethed alle de steder, hvor vi ser en synergi og hvor alternativet er, at alle teams laver sin egen løsning. Vi arbejder på nyeste teknologistak og best practices i softwareindustrien og benytter primært følgende teknologier: Terraform, yaml, .NET og shell scripting.Vi arbejder fuldt agil i 14 dages-sprint og har vores egen Product Owner og Scrum Master tilknyttet teamet.Vores dagligdag byder på:
  • Infrastuktur – udvikle Terraform-moduler, der understøtter zero-trust arkitektu
  • Pipeline – udvikle og implementere CI/CD-pipelines i GitHub
  • Rådgivning – supportere vores produkt teams behov for teknisk sparring og best practice omkring it-arkitektur
  • Teamet lykkes sammen, når vi gør produkt-teams i stand til at levere værdiskabende og kundevendte features – ved at udvikle en platform, hvor vi håndterer kompleksitet for vores udviklere, så de effektivt kan udvikle forretningsløsninger.Fokus på den gode developer experienceDu har erfaring med CI/CD Pipelines-udvikling og vedligehold (vi anvender GitHub actions) samt Terraform eller andet sprog til at lave Infrastructure as Code (IaC). Samtidig har du erfaring med Azure og måske andre cloud providers. Du har fokus på it-sikkerhed og gerne indsigt i zero-trust arkitektur. Kendskab til .NET Core og scripting (bash, powershell, andre) vægtes også, ligesom kendskab til Platform Engineering eller Docker er et plus.Du motiveres af at arbejde i et platform-team, hvor du stolt leverer et kvalitetsprodukt, der henvender sig til udvikleren i et forretningsorienteret team. Du har fokus på at skabe den bedst mulige developer experience og bruger tid og energi på at skabe dokumentation for at skabe self-service til vores teams. Du nyder at lære fra dig og uddanne udviklere til at blive endnu bedre. Endeligt er du nysgerrig og eksperimenterende – og trives i et bredt samarbejde, hvor mange parter er involveret.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”. Vi holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Anders Lonnebjerg på telefon 21 59 80 09.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.Energinet Datahub A/S ejer og driver DataHub – et centralt og uafhængigt it-system, der samler alle oplysninger om danskernes elforbrug og produktion. Vi sikrer afregning, standardiserede processer og ensartet kommunikation mellem aktørerne i elmarkedet. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Softwareudvikler i Kolding

      Fri kontakt
      Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
      • Softwareudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Softwareudvikler i Kolding

      Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Softwareudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Softwareudvikler i Kolding

      Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Softwareudvikler
      • Kolding
      Få mere info
    • Softwareudvikler i Tinglev

      Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
      • Softwareudvikler
      • Tinglev
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    14. maj 2024 3
    13. maj 2024 2
    12. maj 2024 2
    11. maj 2024 2
    10. maj 2024 2
    9. maj 2024 2
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 1
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 1
    4. maj 2024 1
    3. maj 2024 1
    2. maj 2024 1
    1. maj 2024 1
    30. april 2024 1
    29. april 2024 2
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 4
    21. april 2024 4
    20. april 2024 4
    19. april 2024 4
    18. april 2024 4
    17. april 2024 5
    16. april 2024 5
    15. april 2024 5
    14. april 2024 5