Systemudvikler til vores ServiceNow-team i Tech & Innovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være en del af et godt team, der udvikler og vedligeholder ServiceNow platformen i Energinet? Motiveres du af at forbedre arbejdsprocesser og gøre en positiv forskel i dine kollegers dagligdag? Så er jobbet som systemudvikler i ServiceNow måske noget for dig!I Energinet er vi en del af den grønne omstillingEnerginet er under stor forandring, og vi arbejder efter en betydelig og vigtig dagsorden. Om mindre end 10 år skal alt strøm i Danmark være fra vedvarende energikilder. Og i 2050 skal Danmark være 100% uafhængig af fossile brændstoffer. Energinet etablerer, driver og vedligeholder hovedvejene i Danmarks elnet og gasnet herunder også alle udlandsforbindelserne. Vi står derfor overfor en samfundsmæssig vigtig opgave, som vi skal nå i mål med, både af hensyn til klimaet og forsyningssikkerheden. Tech & Innovation spiller en stor rolle i at understøtte og bidrage til denne udvikling.I Tech & Innovation arbejder vi på at udvikle og optimere arbejdsprocesser og IT-løsninger, så vi i Energinet kan imødekomme fremtidens mål, og at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Vi er i gang med en større forandringsproces, der vil ruste os til fremtiden, og den indebærer blandt andet vedligehold, men også optimering og udvikling af ServiceNow platformen, som allerede i dag er en platform, der anvendes af alle ledere og medarbejdere i Energinet. Med ServiceNow platformen ønsker vi at understøtte vores kollegers dagligdag nemt, effektivt og intuitivt med gode arbejdsprocesser og integrationer med andre systemflader. Vi søger derfor en ny kollega, som har interesse i at være med til at gøre en forskel for alle Energinets medarbejdere gennem arbejdet i Service Now teamet. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme. Systemudvikler i ServiceNow teametI Tech & Innovation bruger vi ServiceNow til at udvikle og optimere arbejdsprocesser og IT-løsninger, så Danmark når de store klimamål. ServiceNow bruges af alle i Energinet og teamet udvikler arbejdsprocesser og integrationer med andre systemflader, så vores kollegers dagligdag bliver nem, effektiv og intuitivt understøttet.Vi har valgt at skrue op for de gode løsninger og søger derfor en ny kollega, som vil gøre en forskel for alle Energinets medarbejdere sammen med resten af ServiceNow-teamet.Som vores nye kollega er du en del af et team, som tæller tre udviklere, en forretningskonsulent, en Product Owner og en Scrum Master. Vi har også en Chief Product Owner og en Agile People Leader, som tilsammen har ledelsesansvaret.Som udvikler i ServiceNow-teamet skal du:
  • udvikle it-løsningsdesign, der understøtter brugernes behov, dvs. både ledere og almindelige medarbejdere i Energinet
  • udvikle og konfigurere ny funktionalitet i ServiceNow
  • automatisere manuelle arbejdsgange med ServiceNow – dette vil ofte ske i samarbejde med andre teams
  • integrere ServiceNow med andre systemer, der varetager dele af et samlet workflow
  • overholde ITIL-processer, herunder at udfærdige systemdokumentation
  • drifte platformen, herunder løsning af supportsager
  • opbygge et godt samarbejde med teamets interessenter og herigennem sikre, at vi medvirker til at omsætte Tech & Innovations strategi til virkelighed.
  • Du opbygger et solidt netværk i Tech & Innovation og i Energinet samt får en solid forretningsmæssig forståelse. Du får mulighed for at udvikle dig gennem deltagelse i ServiceNow netværk og konferencer, ligesom du i høj grad vil opleve, at dit arbejde skaber værdi for Energinet.Din baggrund og profilVi forestiller os, at du er vant til at arbejde med ServiceNow som platform enten fra en privat virksomhed eller en anden offentlig organisation. Vi søger derfor dig, der kan sige ja til følgende:
  • Du har solid erfaring som udvikler i ServiceNow.
  • Du har fokus på fællesskab og bidrager positivt og konstruktivt samarbejdet.
  • Du har erfaring med at vedligeholde, optimere, udvikle, standardisere og automatisere arbejdsprocesser.
  • Du er metodisk dygtig og arbejder struktureret og resultatorienteret både alene og sammen med teamet.
  • Du har sans for at skabe gode kvalitetsløsninger, der er langtidsholdbare, og som kræver mindst muligt vedligehold.
  • Du er nysgerrig og er interesseret i at lære.
  • Du tager ansvar, har en pragmatisk tilgang, er respektfuld og har et holistisk mindset.
  • Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”send ansøgning” senest 24. april 2023. Vi forventer at afholde samtaler i slutningen af april måned med henblik på en opstart til 1. juni 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Chief Product Owner Charlotte Vinblad Rasmussen på telefon 29415237 eller Agile People Leader Charlotte Lund Nielsen 24 75 74 95.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset baggrund til at søge jobbet. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Fredericia
    • Torsdag den 15. juni 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    28. april 2024 2
    27. april 2024 2
    26. april 2024 2
    25. april 2024 2
    24. april 2024 2
    23. april 2024 2
    22. april 2024 4
    21. april 2024 4
    20. april 2024 4
    19. april 2024 4
    18. april 2024 4
    17. april 2024 5
    16. april 2024 5
    15. april 2024 5
    14. april 2024 5
    13. april 2024 5
    12. april 2024 5
    11. april 2024 4
    10. april 2024 4
    9. april 2024 4
    8. april 2024 4
    7. april 2024 4
    6. april 2024 4
    5. april 2024 4
    4. april 2024 5
    3. april 2024 4
    2. april 2024 5
    1. april 2024 4
    31. marts 2024 4
    30. marts 2024 4
    29. marts 2024 4