Rekrutteringsfirma

Full Stack Udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en del af Skatteministeriets koncern, som samarbejder med andre enheder i koncernen. UFST består af cirka 1.700 medarbejdere og har kontorer i København, Middelfart og Aalborg.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, drifter og vedligeholder nye og eksisterende it-systemer, så de er stabile, sikre og omkostningseffektive. De lægger stor vægt på at skabe løsninger, der er data- og analysedrevne, som er værdiskabende for Skatteforvaltningen, og som understøtter, at skatter og afgifter bliver betalt korrekt og til tiden.

UFST har ansvaret for at drive it-udviklingsprojekter og for at sikre et transparent grundlag for it-prioriteringer på tværs af Skatteforvaltningen, ligesom det er styrelsens opgave at modernisere, nedbringe teknisk gæld og anvende markedet optimalt.

I UFST er medarbejderne engagerede og fagligt kompetente. De arbejder professionelt i et stærkt fagligt fællesskab på tværs af styrelsen og Skatteforvaltningen for at lykkes med den samfundskritiske opgave, som de har. De lægger vægt på eksekveringskraft og mener, at et højt fagligt niveau er udgangspunktet for at tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet, som sikrer tidssvarende og stabile løsninger. Denne stilling er placeret i kontoret for EEE Systemer og Udvikling 3.

Afdelingen

Afdelingen består af 25 medarbejdere fordelt på 3 teams, som varetager porteføljen for Erhvervs-, eKapital og eIndkomst systemer i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST), og har til formål er at sikre drift, udvikling og vedligehold af it-systemerne ift. beskatningsrelevante data, nationalt såvel som internationalt.

I denne rolle vil du indgå i et team af innovative kolleger i et automatiseret moderne DevOps miljø med end-to-end ydelser, hvor forretningsdomænet er omdrejningspunktet. Der er tale om full life cycle produktudvikling med perioder af både nyudvikling, videreudvikling og drift, som samlet løfter teamets viden og udvikling til et endnu højere niveau.

Udviklingen foregår i iterationer med udgangspunkt i SCRUM og SAFe, med daglige standups, løbende evalueringer og leverancer i mange løbende releases. Teamet er arbejder tæt sammen og benytter sig også af peer programming.

UFTS’ medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede, samtidig er de i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Derudover er der en stærk tro på at igennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan de lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, som de har.

Stillingen

I rollen som Full Stack Udvikler i kontoret ”EEE Systemer og Udvikling 3” får du en afgørende rolle i moderniseringen af it-systemer til den danske skatteforvaltning, hvor egenudvikling er i fokus. I denne rolle vil du primært arbejde på backend med Java og/eller Groovy herunder test-frameworks som Geb/Spock kombineret med frontend JavaScript frameworks f.eks. Angular eller Vue.js / TypeScript. Teknologimæssigt vil du skulle arbejde med REST og WebServices, databaser (PostgreSQL), Unix/Linux, Containere (Docker), open source på Jenkins samt Git og Github

Rollen vil bl.a. arbejde tæt sammen med dygtige og kvalificerede Udviklere, Testere, Scrum Masters og Product Owners, på at implementere features og enablers til brug for banker, realkreditinstitutter samt internationale myndigheder, som der udveksles information med. Derudover, har du i rollen rig mulighed for at få indflydelse og udvikle dig, da UFST meget gerne lytter til dine gode ideer og innovative mindset.

Sammen med dig er det UFTS ambition at digitalisere løsninger til automatisk udveksling af information globalt for at undgå skatteunddragelse, udvikle løsninger til at indberette finansielle kontoinformationer fra tredjepart, understøtte enkel og korrekt skatteansættelse og -opkrævning samt at lette effektiv kontrol.

Ansvarsområder

  • Backend udvikling i Java og/eller Groovy
  • Frontend udvikling i javascript frameworks som Angular, Vue.js eller Typescript
  • Continous Integration/Delivery og Release on Demand
  • Meget høj automatisering af automatisering af test
  • Pair programming, peer review af kode
  • Agile værktøjer, herunder Jira og Confluence



Requirements


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men det er en fordel, hvis du har en relevant bachelor eller kandidatuddannelse for eksempel som datalog eller ingeniør eller lign. Derudover kan du både være nyuddannet såvel som erfaringsmæssigt tungere.

Til denne stilling er det væsentligt at du har:

  • Backend erfaring i kodesprogene Java, Open Source, Spring Boot eller Groovy
  • Frontend erfaring eller kendskab til Angular eller Vue.js / TypeScript
  • Lyst til ar arbejde i et full life cycle perspektiv, hvor du både vil beskæftige dig med nyudvikling, videreudvikling og drift
  • Er detaljeorienteret og har forståelse for, hvor applikationerne skal driftes efterfølgende

Derudover er det en fordel, hvis du har:

  • Erfaring fra et avanceret setup med f.eks. Git, automatiseret test og/eller Jenkins
  • Erfaring med eller indstillet på at arbejde i Linux


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 9
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 12
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 15
9. april 2024 16
8. april 2024 17
7. april 2024 16
6. april 2024 15
5. april 2024 14
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 15
1. april 2024 15
31. marts 2024 15
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15
28. marts 2024 14