Data - og applikations specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vi er Forsvarets Regnskabsstyrelse – og vi er på en mission, hvortil vi har brug for en ny kollega. Teamet er forholdsvis nyt – men missionen klar. Vi skal flytte både opsamlingen og anvendelsen af data til nye højder, i et miljø hvor omdrejningspunktet er data, data og… data

Har du interesse i – og viden inden for – hvordan gode data skabes, bearbejdes, lagres og udnyttes? Har du arbejdet med discipliner som dataarkitektur, applikationsarkitektur eller datamanagement, så ser vi frem til at modtage din ansøgning.

Om os

Vi er gode – men vi vil gerne være endnu bedre.

Regnskabsstyrelsen består af ca. 240 medarbejdere, hvoraf langt hovedparten til dagligt løfter væsentlige opgaver i forhold til de økonomiske tandhjul, der driver det danske forsvar. Dette gør vi i en styrelse, hvor ekspertisen omkring vores kerneopgaver er høj og forretningen kontinuerligt tilstræber at blive endnu bedre, herunder at udnytte de teknologiplatforme vi har bedst muligt.

Forretningsudviklingssektionen er en central enhed, der understøtter Regnskabsstyrelsen med alle former for udviklingsopgaver og projektstyring. Vi holder os skarpe gennem en fokusering på uddannelse, udvikling og resultater.

Vores værktøjskasse er bred – og vi har værktøjer som ERP, BI, Data mining, RPA m.v. til rådighed og kan med en solid driftsforankring uden for vores egen kerneforretning fokusere 100% på, hvordan disse udnyttes bedst i forhold til styrelsens primære opgaver.

Om stillingen

Som specialist i data og applikationer i Regnskabsstyrelsen vil dine primære opgaver omhandle styrelsens egen anvendelse, men du vil også indgå i et tæt og udviklende samarbejde med vores Cyberdivision, der på tværs af hele forsvaret driver vores platforme og stiller vores teknologi til rådighed.

Du vil blive en del af det team der sikrer, at vi i Regnskabsstyrelsen træffer de helt rigtige både kortsigtede og langsigtede valg, i og omkring vores systemanvendelse og dit særlige fokus bliver, at sikre en optimal dataudnyttelse.

Du vil, som en del af forretningsudviklingsteamet, få kollegaer tæt på forretningen og den strategiske ledelse – du vil dermed løbende få relevante input, for dit ekspertiseområde.
Du vil opleve, at dine kompetencer løbende bliver udviklet – for vi tror på, at dette er den eneste måde, vi som enhed kan sikre en udvikling af den samlede Regnskabsstyrelse.
Du vil opleve en helt fantastisk forretningsledelse, der gerne vil udfordres på teknologianvendelse og udnyttelsen af både nye og gamle muligheder.

Vi tror på det hele menneske – og lægger stor vægt på, at du trives. Dette gør vi bl.a. gennem en høj grad af fleksibilitet, tryghed og delegering af ansvar.

Om dig

Vi forestiller os, at du har en datalogisk uddannelse, men det kan også være et andet grundlag, der gør, at du forstår den arkitektur, der ligger bag de produkter, vi arbejder med.

Du er en skarp formidler der evner at fortolke, såvel som oversætte forretningskrav til digitale designkrav, det er afgørende for at vi kan træffe de rigtige beslutninger i vores digitale udvikling.

IT-teknisk forståelse, viden og indsigt er dine absolutte spidskompetencer. Du er ligeledes god til at opgavelede andre – og er bevist om, hvor vigtigt det er at kunne formidle klart, sætte konkrete deadlines og dermed sikre at vi kommer i mål.

Som person ser du løsninger, når du møder udfordringer - og du trives i et fagligt kompetent miljø, hvor både du, dine kollegaer og din nærmeste ledelse løbende vil deltage i opgaveløsningen.

Det samlede forsvar er en stor organisation og der er mange tandhjul, der driver motoren og de processer, der samlet set gør os effektivt og handlekraftige.

Du bliver en vigtig del af denne motor, det kræver en indsigt og forståelse for både dig selv som medarbejder samt de processer du bliver en del af, for at opnå bedst muligt succes og lykkes i stillingen. Det vil derfor være en fordel, om du har erfaringer fra en stor organisation.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende overenskomst.

Er du akademiker, ansættes og aflønnes du efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten. Hertil kommer en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning. Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat under Forsvarsministeriets område, er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Forretningsudvikling, Johnny Vad på telefon 51 16 93 89 eller mail [email protected].

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Nathaly Tobiassen på telefon 32 66 56 98.

Ansøgningsfristen er den 19.maj.
Vi forventer at afholde samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag.
Stillingen er til besættelse 1. juni eller snarest muligt derefter.

Vi vil bede dig om at søge via linket. For at komme i betragtning, bedes du vedhæfte ansøgning, CV,
uddannelsesbeviser, mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE
Vi er én af seks styrelser under Forsvarsministeriet og holder til i Hjørring og beskæftiger mere end 240 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vores virksomhed varetager og sikrer de samlede regnskabsmæssige opgaver i koncernen med alt fra betaling af regninger, bogføring og lønadministration, regnskabsaflæggelse og til styrkelse af koncernenes samlede kontrolmiljø.
Forsvaret er under udvikling, og her bidrager og understøtter vi den løbende forretningsmæssige udvikling i koncernen. Vi agerer sparringspartner og lægger vægt på at skabe værdi og sikkerhed i alt, hvad vi gør. Vi arbejder fokuseret med risikovurderinger og kontrolmiljø, som vi rådgiver om over for øvrige styrelser og myndigheder inden for Forsvarsministeriets område.

Som arbejdsplads fokuserer vi på vores medarbejderes trivsel i forhold til blandt andet work-life-balance, fleksibilitet, kompetenceudvikling og medarbejderinvolvering. Vi har faglige miljøer og lægger vægt på videndeling på tværs, proces- og helhedsforståelse og en løbende implementering af automatiserede løsninger.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk og om Regnskabsstyrelsen på www.regnskabsstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Fredag den 19. maj 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vodskov

    Vores gode samarbejdspartner Sensu A/S hjælper os med denne rekruttering - hvorfor du skal søge stillingen via deres link: [xxxxx] du væ..
    • Softwareudvikler
    • Vodskov
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1