Klinisk afsnitskoordinator til ortopædkirurgisk operations afdeling, Hjørring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at blive vores kliniske afsnitskoordinator på det ortopædkirurgiske operationsafsnit i Ortopædkirurgien Hjørring og har du flair for drift og samarbejde, så har vi en spændende stilling

Hvad søger vi?
Vi søger en erfaren, engageret og dygtig operationssygeplejerske, som har erfaring og mod på at blive klinisk afsnitskoordinator på vores ortopædkirurgiske operationsafsnit (OKO) pr. 01.09.2023 eller efter aftale.

Du skal have flair og lyst til
- Planlægning, koordinering og booking af operationspatienter
- Kvalitetssikring
- Varebestilling
- Ad hoc opgaver
- Implementering af nye tiltag
- Samarbejde monofagligt og tværfagligt

Vi søger desuden
- En sygeplejerske med flere års erfaring med operationssygepleje
- En selvstændig sygeplejerske, som tør at tage beslutninger
- En person, som har en positiv indstilling til mennesker generelt
- En person, som vil arbejde med og være tro mod Regionens ITOP-værdier (indflydelse, tillid, ordentlighed og professionalisme)

Du vil desuden blive sparringspartner for afsnittets sygeplejersker samt være stedfortræder for Chefsygeplejersken og sammen med hende tage ansvar for den daglige drift.

Oplæring i funktionen som klinisk afsnitskoordinator
Du vil blive oplært i alle opgaver, og du vil modtage et individuelt oplæringsprogram udarbejdet ud fra dine kompetencer og kvalifikationer i tæt samarbejde med chefsygeplejersken. Du deler kontor med chefsygeplejersken, og du vil derved være en del af en personlig sidemandsoplæring. Derudover vil du blive del af en engageret og humoristisk personalegruppe, som også vil tage del i din oplæring.

Ortopædkirurgi Hjørring
Ortopædkirurgisk Afdeling, Hjørring, Aalborg Universitetshospital varetager funktioner indenfor fagområderne traumatologi, artroskopisk kirurgi og idrætstraumatologi, håndkirurgi, skulder-/albuekirurgi, fod-/ankelkirurgi samt sår-/infektionskirurgi og amputationskirurgi. Afdelingen har et akut sengeafsnit med 19 stationære senge med tilknyttet sårambulatorie, en dagkirurgisk afdeling med 10 sengepladser foruden ambulatorie for afdelingens fagområder samt et Artroskopisk Center. Artroskopisk Center har egen operations- og ambulatoriefunktion, hvor knæ-hofte og skulderkirurgi varetages. Desuden er der selvstændigt sekretariat og sygeplejeressource tilknyttet. Afdelingen varetager skadestuen, som dækkes ved forvagter og mellemvagt. Der er traumemodtagelse level II.

Ortopædkirurgisk operationsafsnit (OKO)
Operationsafsnittet varetager akut og elektiv kiurgi, hvoraf sidst nævnte ofte foretages i Artroskopisk Center. Vi udfører akut kirurgi hver dag, hele året rundt og derudover håndterer vi hånd-, fod/ankel- og skulder/albueoperationer. Vi varetager desuden både artroskopiske og åbne operationer i knæ- og hofter.
Vi har 5 operationsstuer, hvoraf de 2 af dem er beliggende i Artroskopisk Center.

Vi arbejder kontinuerligt med optimering af arbejdsgange på operationsstuerne og har fokus på teamsamarbejdet på operationsstuen med et tværfagligt perspektiv i forhold til læger og anæstesipersonalet. Udover at sikre en stabil drift har vi patienten i centrum og sætter en ære i dette. Vi arbejder med patientsikkerhed og kompetenceudvikling af medarbejdere med patienten som omdrejningspunkt.

Din ansættelse
Det er besluttet på Aalborg Universitetshospital, at alle sygeplejersker og Social- og sundhedsassistenter ansættes på afdelingsniveau for at skabe en attraktiv og fremtidssikret arbejdsplads, hvor du kan udvikle dig både i dybden og i bredden. Det vil styrke din faglighed og vil give dit et varieret arbejdsmiljø.
Det betyder konkret, at dit ansættelsessted er Ortopædkirurgisk afdeling i Hjørring med primær funktion på operationsafsnittet OKO, men du kan forvente at skulle gøre tjeneste i Artroskopisk Center, hvis det ud fra en faglig vurdering skønnes nødvendigt.

Det med småt
Bliver du en del af ortopædkirurgien Hjørring, får du en fantastisk tværfaglig arbejdsplads, hvor vi kender hinanden rigtigt godt. Vi har det bedst med høj faglighed, og vi trives ved at levere gode patientforløb. Vi har fokus på uddannelse og arbejdsmiljø, og afdelingsledelsen arbejder hele tiden med begge dele. Der er undervisning, og der er medarbejderudflugter, som gavner relationerne, både internt og på tværs i afdelingen.

Du får en daglig leder, som er ordentlig, nærværende og humoristisk. Dertil kommer at hun vil støtte op om dig og din funktion, så I kan udvikle et godt ”makkerskab”.

Bliver du vores nye afsnitsledende koordinator, vil du i oplæringsperioden primært arbejde i dagstid, dog kan du efter oplæringsfasen få mulighed for at blive en del af et fast rul, hvor du bliver en del af afsnittets vagtberedskab.

Har du spørgsmål til stillingen eller er du blevet nysgerrig på vores afdeling, så ring gerne til nuværende chefsygeplejerske Jimmi Henner Isaksen eller kommende chefsygeplejerske Birgitte Thorst på 97 64 05 98 eller send gerne en mail.

I henhold til Region Nordjyllands retningslinjer vil der blive indhentet referencer samt børne attest ved tilbud om ansættelse og med ansøgers samtykke.

Samtaler forventes afholdt torsdag d. 24/8.

Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Torsdag den 17. august 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vodskov

    Vores gode samarbejdspartner Sensu A/S hjælper os med denne rekruttering - hvorfor du skal søge stillingen via deres link: [xxxxx] du væ..
    • Softwareudvikler
    • Vodskov
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1