IT-systemadministrator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du interesse for IT-arkitektur og sikkerhed? Vægter du samarbejde højt og ønsker du at være en del af et fagligt stærkt team, hvor dine gode idéer kan blive til virkelighed? Så er du måske vores nye kollega i Vindunor!

Vindunor A/S er en vinduesfabrik beliggende i Hjørring, Nordjylland i rivende udvikling. Vi har højt til loftet, og vi er kendt for vores nordjyske nærvær og vi er brand stolte af at levere dansk kvalitet, der oser af nordisk æstetik!

Om jobbet

Som IT-systemadministrator får du stor indflydelse på udviklingen af vores IT-infrastruktur. Du vil være med til at sikre, at vores IT-systemer er robuste og skalerbare, så de kan følge med vores vækst. Du får en central rolle i at yde teknisk hjælp og løse udfordringer i hele organisationen, så du får mulighed for at udvide dine faglige horisonter.

Du vil arbejde tæt sammen med et mindre team, som har ansvar for det spænd af teknologier, services og serverbasserede applikationer vores infrastruktur omfatter. Du får en spændende hverdag, hvor du er medvirkende til at sikre en stabil og sikker drift af vores systemer.

Din profil

Vi forventer, at du har flere års erfaring fra en tilsvarende rolle og indsigt i moderne infrastruktur og forestiller os, at du har en baggrund som enten systemadministrator eller IT-konsulent. Derudover er det væsentligt for os, at du har;

  • Erfaring med Microsoft 365 og Microsoft Entra
  • Erfaring med implementering af ny IT-systemer og -løsninger
  • Kendskab til implementering af nye IT-processer og – procedurer
  • Fokus på detaljen og er grundig og kvalitetsbevidst
  • Lyst til at tage ansvar for egne arbejdsopgaver og arbejder selvstændig
  • Fokus på deadlines og proaktiv
  • Gode samarbejdsevner på tværs af organisationen og er en god kommunikator
  • Lyst til, og evner at arbejde i et innovativt miljø

Det vil være et stort plus – men ikke et krav – hvis du har kendskab til vinduesbranchens program, Adulo.

Om dig

Der lægges vægt på, at du er serviceminded, fokuserer på problemløsning og trives i et miljø, hvor selvledelse er vigtigt. Dit drive, professionelle samt systematiske og strukturerede tilgang er vigtige kvaliteter. Vi håber også, at du som IT-systemadministrator, er rummelig, udadvendt og kan bevare humøret højt, selv når der er travlt.

Vi kan tilbyde

Du tilbydes en fuldtidsstilling med løn efter kompetencer og erfaringer på en unik arbejdsplads i kraftig vækst. Du får et job med en bred kontaktflade, hvor du på gulvet vil samarbejde med mange forskellige teams. Dine kollegaer er engagerede og humoristiske med en aktiv personaleforening, der flere gange årligt byder på spændende aktiviteter. Udover at Vindunor er en spændende virksomhed med fuld fart på, så kan vi også tilbyde dig at komme ind i et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet med en uformel og rummelig omgangstone i en flad organisation.

Ansøgning og kontaktinformationer

Har du spørgsmål kan du kontakte Flemming Sørensen på 20 40 41 11 eller [email protected].

Passer stillingen til dig og dine kompetencer, skal du ikke holde dig tilbage, men sende ansøgning og CV med det samme. Vi behandler løbende ansøgningerne og indkalder til samtale, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Din ansøgning med CV kan sendes til HR Konsulent, Louise Bøgild, [email protected].

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Onsdag den 20. december 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vodskov

    Vores gode samarbejdspartner Sensu A/S hjælper os med denne rekruttering - hvorfor du skal søge stillingen via deres link: [xxxxx] du væ..
    • Softwareudvikler
    • Vodskov
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1