Ny kollega søges til udvikling og drift af militære IT-systemer ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at digitalisere den danske hær? Hvis ja, så er du godt på vej til et spændende og udfordrende job i Teknologi- og Systemsektionen i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) i Ballerup, hvor vi søger en ny kollega.

Om os

Du skal indgå i Teknologi- og Systemsektionen (FTS), der er et voksende team, for nuværende af 15 fagligt stærke og entusiastiske medarbejdere med baggrund i både den civile og militære verden.

Vi digitaliserer Hæren gennem udvikling, implementering og drift af kommando- og kontrolsystemer (Command and Control (C2)) i tæt samarbejde med Forsvarskommandoen. FTS har desuden ansvaret for C2 systemer til andre kunder inden for det landmilitære område, der også favner Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og Specialstyrkerne.

Du vil blive en del af en dynamisk gruppe, præget af såvel en formel, som uformel ledelsesstil, hvor du selv har stor indflydelse på dig egen og gruppens udvikling samt det tværgående samarbejde.

*C2 systemer er en sammensætning af brugerbehov, der dikterer valg af hardware, software, integration, data og sikkerhedsdomæner.

Om stillingen

I systemintegrationselementet realiserer vi cyber-fysiske systemer helt ude på den taktiske edge. Sagt med andre ord, så tilvejebringer vi den fysiske hardwareinfrastruktur, som er nødvendig for at understøtte soldaten, og vi er med til at integrere denne hardware på alle relevante fysiske platforme, dvs. alt lige fra soldaten selv, over felt-hovedkvarterer til og med store pansrede køretøjer.

Du skal indgå i et team som fokuserer på system- og løsningsarkitektur for Cross Domain Solutions (CDS) til at sammenkoble primært Kommando og Kontrolsystemer (C2) på tværs af sikkerhedsdomæner og nationer.

Sammen med elementets øvrige systemingeniører, er du med til at sætte rammerne for, godkende og teste de løsninger som vores leverandører skal tilvejebringe.

I forbindelse med at organisationen forventeligt vokser, forudser vi at du samtidig skal fungerer som SCRUM master eller produktejer for CDS-relaterede løsninger.

Arbejdsopgaverne indbefatter blandt andet:
Videreudvikling af arkitekturen på Hærens C2-systemer, med fokus på sammenkoblinger på tværs af sikkerhedsdomæner, herunder:

udarbejde, vedligeholde og opdatere modeller af CDS-systemerne, deres grænseflader og koblinger samt dets primære funktionaliteter, integration af applikationer og behandling af data, i samarbejde med brugerne, udarbejde og opdatere CDS servicekatalog,
medvirke til, at styre CDS backlog, samt udarbejdelse af krav- og testspecifikationer, indgå i opstilling af visioner for fremtiden, herunder teknologivalg, samarbejde med systemarkitekterne omkring sammenkobling af systemer, forhandling med interne og eksterne myndigheder i forbindelse med anskaffelser og drift, deltage i opbygningen af grundlaget for den fremadrettede drift og vedligehold af CDS og C2, deltagelse i internationale militære mødefora, messer og øvelser, mhp. test og udvikling af nuværende og fremtidige systemer og versioner og gennemføre relevant videreuddannelse inden for dine opgaver og ansvarsområder.

Løsningerne anvendes i miljøer, der stiller store krav til oppetid, simplicitet og sikkerhed, hvorfor disse parametre forventes at indgå i både arkitekturen og designet af løsningerne.

CDS designes i forskellige versioner, afhængigt af hvilke sikkerhedsdomæner der skal kobles. Der anvendes bl.a. datadioder og firewalls.

Arbejdstiderne kan aftales med relativ stor fleksibilitet.
Der må påregnes mindre rejseaktivitet i både Danmark og i udlandet.

Om dig

Du er uddannet og/eller har erfaring som IT-arkitekt. Du har gennemført kurser og/eller har erfaring med IT-sikkerhed samt har erfaring med at udarbejde arkitektur for større komplekse IT-løsninger. Du har endvidere gennemført kurser og/eller har erfaring med datamodellering og netværksdesign. Du har interesse for og gerne erfaring med både anskaffelser og driftseffektivisering. Militær tjeneste eller andet kendskab til det militære domæne vil blive vægtet positivt.

Du har en dybere forståelse af de forskelligartede teknologier samt evnen til at kunne binde dem sammen på tværs og udnytte dem bedst muligt,

Du er vant til at arbejde agilt og iterativt, eks. under anvendelse af SCRUM,

Du forstår at anvende V&V-modellen til planlægning og udførelse af udviklingsaktiviteter,

Du har dyb forståelse for IT-sikkerhed og evner at analysere og implementere en sikkerhedsmæssig ansvarlig arkitektur,

Du har forstår endvidere praktikken i IT-sikkerhed, og kan indgå i tekniske analyser og demonstrationer af konkrete teknologier og problemstillinger.

Du er nysgerrig efter at finde innovative muligheder i begrænsningerne,

Du har erfaring med, som minimum interesse for, projektledelse,

Du kan kommunikere klart, systematisk og tydeligt, både mundtligt og på skrift,

Det er en fordel, hvis du har evner eller erfaring med at beskrive arkitektur i UML/SysML/Archimate eller har interesse for at lære dette,

Det er endvidere en fordel, hvis du har arbejdet med ITIL og erfaring med modellering i værktøjet EA Sparx.

Som menneske er du analytisk velfunderet og systematisk i dit planlægnings- og analysearbejde. Vi forventer, at du arbejder struktureret med dine opgaver, både selvstændigt og som en del af et team, og formår at følge dem til dørs. Vi kender ikke altid næste uges opgaver, så du skal være omstillingsparat og fleksibel, samt evne at bevare overblikket i en hektisk hverdag med skiftende prioriteter. Vi forventer endvidere, at du har gode kommunikationsevner og kan formulere dig flydende på skrift og i tale på såvel dansk som engelsk.

Du vil få en både spændende og travl hverdag og vil selvfølgelig modtage nødvendige kurser og gennemgå et internt kompetenceudviklingsforløb, for at kunne bestride stillingen. Derudover vil der være gode muligheder for yderligere kompetenceudvikling.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes og aflønnes efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst.
Der vil i forbindelse med ansættelsen være mulighed for forhandling af tillæg, alt efter dine kvalifikationer. Til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet. I denne stilling skal du kunne godkendes til Yderst hemmeligt.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du fået lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef MJ Henrik Parsig telefon: +45 7281 4000 / direkte: + 45 7281 5011 eller e-mail: [email protected]

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Pia Knudsen på telefon +45 7281 9144 eller e-mail: [email protected]

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv.

Ansøgningsfristen er den 5. marts 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Stillingen er med tjenestested i Ballerup og til besættelse snarest muligt.

Ansættelsesdatoen vil blive endeligt koordineret i samarbejde med afgivende chef.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI), der er en styrelse under Forsvarsministeriet.

FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Karup J
  • Søndag den 05. marts 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Holstebro

    Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af et stærkt software-team i en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at lave gode løsninger..
    • Softwareudvikler
    • Holstebro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skjern

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6900 Skjern
    • Softwareudvikler
    • Skjern
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vestjylland

    IT & Digitalisering – en afdeling med et godt og fagligt stærkt fællesskabVil du være en del af en arbejdsplads, hvor der er fokus på den enkeltes trivsel og faglige udvikling? Hvor du er tæt på be..
    • Softwareudvikler
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Softwareudvikler
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0