Test Automation Engineer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Har du lyst til at arbejde med testautomatisering på et stort samfundskritisk system, hvor du sammen med et team af dedikerede kolleger sikrer kvaliteten af det SAP-baserede system DeMars.
Det er et krav, at DeMars er operationelt til enhver tid bl.a. for at sikre overblik over lagre og forsyningskæder. Den fortsatte digitalisering af Forsvarets infrastruktur sætter derfor høje krav til kvalitet og sikkerhed. Automatiseret test betragtes som en forudsætning for at disse krav kan opfyldes.

Om os

Bliv kollega med mere end 600 medarbejdere…
…der alle er ansat på deres høje faglighed og integritet, som bl.a. kommer til udtryk igennem de løsninger vi leverer til resten af Forsvaret.

I Cyberdivisionen har du i høj grad mulighed for at udvikle og udfordre dig selv og vores organisation – ja, vi forventer det faktisk af dig. Derfor har vi fokus på at videreudvikle dig gennem blandet andet videreuddannelsesforløb og kurser, så du kan få nye kompetencer og holde dig fagligt opdateret inden for netop dit felt.

Cyberdivisionen er en del af Forsvaret, men 2/3 af vores medarbejdere kommer fra en anden baggrund i det private erhvervsliv. Vi værdsætter, at vores medarbejdere er hele mennesker med et liv uden for kontoret, så vi er fleksible og tager hensyn til medarbejderens familieliv.

Om stillingen

Du bliver del af et team, der hjælper og løfter hinanden, sætter teammål og ikke er bange for at prøve nye ting af. Teamet på seks medarbejdere arbejder agilt og har ansvaret for at udvikle og vedligeholde automatiserede test på SAP-platformen, DeMars.

Teamet sørger for at uddanne dig til de testværktøjer, metoder og principper, som du kommer til at anvende. Du bliver opkvalificeret gennem interne/eksterne kurser og får naturligvis mulighed for at diskutere karriere og fremtidsønsker med din chef.

Der arbejdes direkte på DeMars brugergrænsefladerne uden brug af kode.

Dine opgaver som test automation engineer vil som udgangspunkt omfatte:
- udvikling, eksekvering og vedligeholdelse af automatiserede tests efter givne standarder
og agile principper.
- tæt samarbejde med vores SAP-eksperter.
- aktiv deltagelse i samt bidragsyder til et stærkt SCRUM-team.

Om dig

Måske er du helt nyuddannet eller har et par års erfaring. Vi forestiller os, at du har erfaring med test og automatisering inden for det SAP-baserede system DeMars.
Dog er det ikke et ultimativt krav, da vi arbejder kontinuerligt med udbygningen af vores viden inden for testautomatisering.

Det vigtigste er derimod interessen for og viden om den tekniske side af IT, enten via din uddannelse eller din arbejdserfaring.

Du bidrager positivt og proaktivt i dialogen med dine kolleger for i fællesskab at finde de bedste løsninger på komplekse problemstillinger af teknisk karakter.

Derudover ser vi gerne, at du har en analytisk og logisk tilgang til dit arbejde.

Du trives med at opnå resultater gennem samarbejde, herunder også tværgående med f.eks. afdelingens egne SAP-specialist.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende overenskomst. Der vil i forbindelse med en ansættelse være mulighed for forhandling af tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer. Der er til stillingen tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne godkendelse under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Mette Enel Ugelvig på telefon 7281 4893.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajnløjtnant Claus Rasmussen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9166.

Ansøgningsfristen er den 16. marts 2023, og samtaler forventes holdt løbende eller umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest herefter.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge
stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet. FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Karup J
  • Torsdag den 16. marts 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Holstebro

    Søger du nye udfordringer, og vil du gerne være en del af et stærkt software-team i en spændende virksomhed i fortsat vækst? Er du en person, som er engageret og brænder for at lave gode løsninger..
    • Softwareudvikler
    • Holstebro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skjern

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6900 Skjern
    • Softwareudvikler
    • Skjern
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vestjylland

    IT & Digitalisering – en afdeling med et godt og fagligt stærkt fællesskabVil du være en del af en arbejdsplads, hvor der er fokus på den enkeltes trivsel og faglige udvikling? Hvor du er tæt på be..
    • Softwareudvikler
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brande

    It takes the brightest minds to be a technology leader. It takes imagination to create green energy for the generations to come. At [xxxxx] we make real what matters, join our global team..
    • Softwareudvikler
    • Brande
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0