It-generalist med erfaring inden for it-drift, it-udvikling, porteføljestyring eller lign.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du bidrage til, at Skatteforvaltningens samfundsbærende it-systemer kommer på ret køl? Vil du arbejde for at nedbringe risici i Skatteforvaltningens it-portefølje og for at it-løsningerne skaber mest mulig forretningsmæssig værdi? Har du indsigt i eller erfaring med it-udvikling, it-drift, it-governance, it-arkitektur, deltagelse i it-projekter eller porteføljestyring på it-området? Så har It-tilsynets sekretariat brug for dig.

Om It-tilsynet
Hvert år opkræver Skatteforvaltningen over 1.000 mia. kr. gennem sine mange it-systemer. Pengene bruges til at finansiere fundamentet for det danske velfærdssamfund. Velfungerende it-systemer i Skatteforvaltningen er således en forudsætning for vores samfundsmodel. Da arbejdet med at genoprette problemområderne på Skatteforvaltningens it-område er omfattende og ressourcekrævende vedtog Folketinget at etablere et uafhængigt It-tilsyn. It-tilsynet skal sikre en stærkere styring og et styrket tilsyn med Skatteforvaltningens it-område og samtidig rådgive og sparre med Skatteforvaltningen.

It-tilsynet består af fem medlemmer udpeget af skatteministeren. Dertil kommer et sekretariat med p.t. 8 ansatte. Det er It-tilsynets ambition at gøre en positiv forskel for Skatteforvaltningens it-udvikling og -drift og at rådgivningen opleves som værdifuld.

Indgå i et dynamisk og tværfagligt miljø med rig mulighed for at gøre en forskel
Du bliver ansat i sekretariatet, der har til opgave at støtte It-tilsynets medlemmer og bidrage til tilsynet og rådgivningen på Skatteforvaltningens it-område. Du vil sammen med kolleger fra It-tilsynets sekretariat skulle drive en bred vifte af tilsyns- og analyseopgaver i tæt dialog med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Skatteministeriets departement samt fagstyrelserne i Skatteforvaltningen.

I dit daglige virke skal du bidrage til at:

  • Levere analyser og beslutningsoplæg af højeste kvalitet.
  • Identificere, indhente og behandle relevant materiale fra Skatteforvaltningen, som skal indgå i It-tilsynets arbejde.
  • Rådgive og indgå i dialog med tilsynsmedlemmer.
  • Formidle komplicerede problemstillinger på en klar og letforståelig facon.
  • Etablere og vedligeholde gode og solide samarbejdsrelationer med It-tilsynets samarbejdspartnere.

It-tilsynets sekretariat tilbyder en åben og dynamisk arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus, og hvor du får rig mulighed for at præge de undersøgelser, som It-tilsynet gennemfører.

Om dig
Vi forventer, at du har en akademisk uddannelse, og at du har indsigt i og gerne erfaring med it-udvikling eller it-drift. Du har fx erfaring som deltager i it-projekter, it-governance, estimering, styring af it-porteføljer, arkitektur, it-sikkerhed eller lign. fra en virksomhed eller en organisation med en stor og kompleks it-udviklings- eller it-driftsafdeling.

Du er en dygtig analytiker med gennemslagskraft, der gerne vil gøre en forskel, er vedholdende, rolig og parat til at samarbejde tæt og konstruktivt med mange forskellige fagligheder. Det er en fordel, hvis du har erfaring med topledelsesbetjening samt udarbejdelse af analyser og rapporter i et klart og forståeligt sprog.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest fredag den 14. april 2023.

Vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse pr. 1. juni 2023 eller efter aftale.

Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC).

Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Har du spørgsmål til stillingerne, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef for It-tilsynet, Gitte Fensten Madsen på telefon 72 37 27 26.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København K
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0