Idræts[xxxxx] i indre by søger ny kollega

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Da vores kollegaer gennem mange år, har valgt helt nye veje søger vi en pædagog per 1. maj 2023 og en pædagog pr. 1.september 2023 der har lyst til at være med til at præge pædagogikken i en allerede veletableret institution, der til stadighed udvikler sig. Stillingen er pt. på 30 timer ugentligt.

Hvad gør jobbet ud på?

HYLET er en lille, selvejende Idrætsbørnehave med økologisk mad i Indre by ved Nørreport. Vi understøtter børnenes udvikling og trivsel ud fra den grundtanke, at personale og forældre har lige stor indflydelse. Vi har en klar holdning til, at det der får pædagogikken til at fungere, er kys, kram og kærlighed udover masser af humor overfor både børn og voksne.

Vi tager udgangspunkt i den pædagogiske idræt i vores dagligdag med børnene og er en af Københavns certificerede Idræts-institutioner. Som pædagog hos os vil din hverdag bestå af et tæt samarbejde med dine kollegaer, hvor vi sammen skaber de bedste rammer for børnenes udvikling. En arbejdsdag hos os indeholder godt humør, faglige udfordringer og et til tider højt tempo. Du kan være sikker på at blive udfordret, og vi er alle fælles om opgaverne og finder i fællesskab løsninger, så alle går glade hjem, med den der gode følelse af at have været med til at gøre en forskel for børnene. Som pædagog os vil du være med til at drøfte, hvordan vi kan overføre pædagogisk teori til praksis i hverdagen, hvilket er centralt i Hylets udvikling. Hos os udveksler vi vores erfaringer vedrørende bla. forældresamarbejde, kollektiv ledelse og pædagogisk idræt, også med relevante fagpersoner og forsknings-og uddannelsessteder.

Kort fortalt tilbyder vi dig

  • Et job, hvor du kan anvende alle aspekter af din faglighed i arbejdet med at gøre en forskel for vores børn
  • At blive en del af en arbejdsplads i konstant udvikling, hvor der er et stort fokus på fællesskab, vidensdeling og læring
  • Ansvar og rollen som fast pædagog for egne børn i spisegruppen
  • Et socialt fællesskab med engagerede, søde og imødekommende kollegaer, hvor humøret er højt
  • At være en del af og bidrage til et ambitiøst arbejdsfællesskab og kollektiv ledet institution
  • Faglig kompetenceudvikling og udvikling af pædagogiske opgaver, bl.a. via pædagogiske dage
  • Et stærkt fællesskab med forældre
  • Medindflydelse på tilrettelæggelsen af vagtplaner, pædagogiske aktiviteter for børnene, samarbejde med forældre osv
  • Fleksibiliteten til en spændende karriere og tid til familieliv

For at lykkes i jobbet, er det vigtigt at du kan se dig selv i de fleste af punkterne nedenfor:

- Du er uddannet pædagog.

- Du har lyst til at være en del af en institution med tæt forældresamarbejde og kollektiv ledelse.

- Du ser det positive i at være i tæt samarbejde med forældrene og personalegruppen

- Du har lyst til at arbejde fokuseret med pædagogisk idræt.

- Du glædes ved en arbejdsdag, med masser af forudsigelige og uforudsigelige, pædagogiske og administrative opgaver, i en af Københavns allerdejligste børnehaver.

- Du deltager i vores pædagogiske møder hver anden tirsdag aften og ser det som en mulighed for at faglig udvikling og reflektere over praksis.

Om os

Vi er 4 pædagoger, en medhjælper, en lønnet praktikant, samt en madmor, der sørger for god og veltilberedt frokost, der hovedsageligt består af økologiske råvarer. Der er ca. 30 børn i Hylet. De er inddelt i 4 grupper med 7-8 børn i hver, på tværs af alder og køn. Til hver gruppe er der fast tilknyttet en pædagog og kaldes ’familiegrupper’ og ’spisegrupper’. Børnehaven Hylet blev oprindeligt oprettet i 1970 af en gruppe forældre. Børnehaven blev bygget op og struktureret omkring fællesmøder, som gav alle et fælles ansvar for, at stedet skulle fungere optimalt. Det definerer stadig HYLET. Vi sætter derfor stadig pris de møder og begivenheder med forældre, som præger børnehavens sociale liv. Vi har erfaring med at nedbrydningen af grænsen mellem hjem og børnehave er med til at give et mere trygt sted at være, både som barn og forældre.

Dine kommende kollegaer fortæller her hvorfor de trives i jobbet:

’Livet er lettere når vores kommunikation bygger på gensidig respekt, tillid, gode dybe pædagogiske diskussioner/ snakke, både os personaler i mellem men så sandelig også personale og forældre i mellem.

’At være i hylet er som at have en ekstra familie. I personalegruppen føler jeg at vi har en ubetinget tillid til hinanden. Vi er mere end bare kollegaer. Vi tør vise vores sårbare sider til hinanden, vi giver hinanden råderum og space til vores forskelligheder osv.’

’Vi har et nært og meget tæt forhold til forældrene og selvfølgelig til børnene. Det at lære forældrene at kende og at de også lærer os at kende, ikke “kun” som pædagogerne… gør en verden til forskel for samarbejdet.’

Jeg har kollegaer som er dygtige og brænder for deres arbejde. Vi har et fantastisk samarbejde kollegaer imellem og med forældre.’

Om stillingen

Stillingen er pt. på 30 timer ugentligt. Arbejdstiden vil være indenfor tidsrummet 7.00-17.00 med møde hver anden tirsdag 17-22. Løn fastlægges efter overenskomst.

Spørgsmål?

Er du blevet interesseret og vil høre mere om jobbet og arbejdspladsen? Du er velkommen til at kontakte os på telefon 33130363. Hvis dette har fanget din interesse, så send os en ansøgning på vores mailadresse: [email protected]

Ansøgningsfrist: 14.april 2023. Ansættelsessamtaler løbende derefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • København K
  • Fredag den 14. april 2023

Lignende jobs

  • Pædagog (elev) i Dragør

    Har du lyst til at arbejde med børn i daginstitution og på SFO? Er du ansvarlig, pligtopfyldende og initiativrig? Så er du måske en af vores to nye pædagogiske assistenteleverVi søger to nye pæ..
    • Pædagog
    • Dragør
    Få mere info
  • Pædagog i København

    Brænder du for Data og Analytics og vil du med på en spændende teknologisk rejse der kun lige er startet. Vil du en del at et fagligt stærkt team hvor vi hele tiden bliver flere. Har du lyst til at..
    • Pædagog
    • København
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din karriere som studentermedhjælper indenfor Kundetilfredshed i itm8s Transformation Team. I itm8 er vi på udkig efter unge talenter i..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info
  • Pædagog i København Ø

    Bliv en del af vores Pre-Graduate Program: Kickstart din BI-karriere som studentermedhjælper i itm8s Transformation Team I itm8 er vi på udkig efter unge talenter inden for Business Intell..
    • Pædagog
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0