Faglig stærk informations- og it-sikkerhedsprofil til Koncernrevision i Skatteministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du erfaringer med informations- og it-sikkerhed, cybersikkerhed, compliance, ISO 27001 mv. og gerne vil afprøve dine færdigheder i en anden sammenhæng? Så er det dig, vi søger til vores it-revisionsteam i Koncernrevision.

I Skatteministeriets Koncernrevision bidrager vi til departementets samlede tilsyn med de enkelte styrelser i koncernen. Skatteministeriet har nogle af de største offentlige it-porteføljer. Derfor er informations- og it-sikkerhed et vigtigt tilsynsområde i departementet.

Om stillingen
Koncernrevision, som organisatorisk indgår i afdelingen for Koncernstyring, består af 11 erfarne og engagerede medarbejdere med forskellige uddannelsesbaggrunde.

Vores opgave er at understøtte styrelsernes risikostyring samt udvikling af forretningsgange og kontroller indenfor områderne regnskab, økonomi, it og forvaltning. Dette gør vi dels gennem vores revisioner/undersøgelser og pre-audit, og dels gennem vores rådgivning og assistance til departementet og koncernens styrelser.

I vores it-revisionsteamet vil du indgå i opgaver, som relaterer sig til it-revision, undersøgelse eller pre-audit af udvalgte områder indenfor informations- og it-sikkerhed. Du vil også indgå i rådgivnings- og assistanceopgaver indenfor dit kompetencefelt.

Vi løser typisk vores opgaver i mindre teams med mulighed for sparring med dine dygtige kollegaer i kontoret. Vi vægter fordybelse og læring i arbejdet meget højt. Derfor vil du løbende blive oplært i disciplinerne indenfor it-revision, offentlig forvaltning, risikostyring og compliance mv., alt efter hvilke erfaringer du kommer med. I takt med at du bliver klar til det – får du selvstændige opgaver, hvor du skal fungere som opgavekoordinator og/eller rådgiver på områder indenfor dit kompetencefelt.

I koncernrevision arbejder vi ikke for sjov, men det må godt være sjovt at arbejde, derfor lægger vi også vægt på balance i arbejdslivet, og tilbyder gode arbejdsforhold og høj fleksibilitet.

Om dig
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende. Men vi forventer, at du har interessen eller nogle års erfaring indenfor et eller flere it-fagområder som fx informations- og it-sikkerhed, cybersikkerhed, compliance, ISO 27001, generelle it-kontroller eller brugersystemer.

Vi lægger vægt på, at du:

  • er faglig stærk og kvalitetsbevidst
  • har gode analytiske evner
  • formår at skabe resultater gennem samarbejde med andre
  • kan bevare overblikket og håndtere mange interessenter på forskellige ledelsesniveauer
  • har gode mundtlige og skriftlige kommunikationsevner.

Som person vægter du det gode samarbejde højt såvel internt som eksternt, og konstruktiv dialog er en af de mange redskaber, som du har i din værktøjskasse. Du trives med at have mange bolde i luften og sætter en ære i at levere produkter med høj kvalitet til gavn for koncernen.

Derudover lægger du vægt på kontinuerlig udvikling og vedligeholdelse af dine kompetencer. En udvikling vi støtter dig i, blandt andet gennem efteruddannelse hos - eller i samarbejde med - Rigsrevisionen, Foreningen af Interne Revisorer, CBS, ISACA.

Arbejd tæt på det, der tæller
I Skatteministeriet arbejder vi tæt på de politiske processer på et område med stor bevågenhed og mange interessenter. Vi bruger alle vores kræfter på at løse en afgørende opgave på en ordentlig måde samtidig med, at vi sætter retning og skaber løsninger for Skatteforvaltningen.

Vi er et fagligt og ambitiøst departement med ca. 300 ansatte, hvor vi dagligt løser udfordrende opgaver på tværs af discipliner. Vi ved, at den gode løsning opstår i samspillet mellem fagligheder. Derfor dyrker vi en stærk faglig samarbejdskultur, hvor der også er plads til det sociale.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 20. november 2023. Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte kontorchef Malene Sau Lan Leung på e-mail [email protected] / tlf. 72 37 86 12 eller souschef Klaus Myssen på e-mail [email protected] / 72 37 03 45.

Der kan indgå tests i ansættelsesprocessen.

Tiltrædelse snarest muligt og ansættelse efter gældende overenskomst. Arbejdsstedet er Nicolai Eigtveds Gade 28, 1402 København K.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Læs mere om ansættelse i Skatteministeriet på www.skm.dk/job.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København K
  • Mandag den 20. november 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Ørestad

    Brænder du for at arbejde med samt udvikle IT løsninger, der bliver brugt til at bygge fremtidens metro og letbane i København? Vil du hjælpe os med at have en mere moderne og innovativ tilgang til..
    • Softwareudvikler
    • Ørestad
    Få mere info
  • Softwareudvikler (studiejob) i København

    About the teamAbout the teamAbout the teamIn the Digital Experience Team, we are responsible for our customers and partners digital experience in our website. This student position will help .
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    Vil du være med til at udvikle løsninger til et forretningsområde i vækst? Har du erfaring med software udvikling indenfor treasury, risiko og regnskab, eller har du lyst til at få den værktøjskass..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    <p>Are you ready to bring your expertise and experience into play to develop and further grow our Major Projects Buildings market in Denmark? Do you thrive on fostering relationships with cli..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0