IT-systemkonsulent til samarbejde og gode processer i stor IT-virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du viden inden for IT-verdenen og er god til at samarbejde? Er du nysgerrig efter at fortsætte din karriere inden for et område, der har en dybtgående indflydelse på samfundet? Så har du nu mulighed for at træde ind i rollen som IT-systemkonsulent hos Laboratoriesystemer i Center for IT og Medicoteknologi (CIMT), Region Hovedstaden. Her vil du blive mødt af kollegaer med mange forskellige erfaringer og baggrunde, der arbejder tæt sammen for at løse hospitalernes udfordringer.

Vi søger en nysgerrig kollega med en god forståelse for IT og en flair for at jonglere mellem teknologi og forretningsbehov. Vores ansvar spænder bredt og kræver, at du er villig til at dykke ned i nye udfordringer og dele din viden og erfaring. Du vil arbejde tæt sammen med kollegaer på tværs af CIMT, regionens hospitaler, andre regioner og eksterne leverandører.

Arbejdsopgaver
Du bliver en del af teamet i sektionen Laboratoriesystemer. Teamet har ansvaret for IT-løsninger og systemer inden for laboratorieområdet på hospitalerne. Disse systemer udgør en hjørnesten i hospitalets daglige arbejde, og i sektionen har vi ansvaret for fem ud af de ti mest kritiske IT-systemer i Region Hovedstaden. Din kerneopgave vil være, at IT-systemerne kører stabilt, vedligeholdes og opdateres, så de matcher de behov, hospitalerne har. Du vil ligeledes blive inddraget som projektdeltager, hvor du vil have ansvaret for det IT-tekniske.

Du skal kunne bevæge dig imellem flere lag i organisationen, da vi har en flad organisation i CIMT. Du vil løbende skulle samarbejde med IT-arkitekter, databaseadministratorer, eksperter i informationssikkerhed og andre specialister. Du skal derfor kunne sætte dig ind i mangeartede IT-discipliner og værktøjer.

Om dig
Vores hovedopgave er at koordinere mellem hospitalerne, specialister i CIMT og eksterne leverandører. Vi søger en kollega med en IT-profil, men du kan godt have tilegnet dig IT-viden ved videreuddannelse fra f.eks. en sundhedsfaglig uddannelse. Du behøver derfor ikke være IT-ekspert, men du skal være nysgerrig, opsøgende og grundig. Du kan derfor også være nyuddannet eller være i starten af din karriere.

Det vil være en fordel, hvis du har:

  • evnen til at kommunikere tydeligt og præcist med en bred vifte af samarbejdspartnere
  • indsigt i IT-systemlandskaber og ITIL-processer
  • kendskab til sundhedsvæsenet og sundheds-IT, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder dig

  • en meningsfuld stilling inden for et område i konstant teknologisk udvikling med skarpt politisk fokus. Dette er en mulighed for personlig og professionel udvikling
  • frihed til at forme dine arbejdsopgaver med ansvar og en arbejdsplads med stor fleksibilitet og engagerede kollegaer
  • en dynamisk arbejdsplads, hvor faglige udfordringer er drivkraften, og hvor vores team arbejder som en samlet enhed med fokus på vedvarende læring.

Hos os har du chancen for at skabe reel værdi for Region Hovedstadens patienter, hospitaler og personale. Vores opgaver handler om livet, og din præcision og erfaring vil være med til at gøre en afgørende forskel.

Hvis du ser dig selv som en afgørende spiller i denne unikke mulighed, opfordrer vi dig til at ansøge om stillingen som IT-systemkonsulent hos Laboratoriesystemer i CIMT.

Løn- og ansættelsesforhold
Vi ønsker at besætte stillingen d. 1. januar 2024. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og du vil komme til at arbejde i CIMT-huset, som ligger på Borgervænget 5, 2100 København Ø. Vi har bl.a. fri bilparkering ved CIMT-huset.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Om os
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler IT, medicoudstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 1000 mennesker, og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Enheden Diagnostiske Systemer er en enhed på ca. 60 medarbejdere fordelt i to sektioner (Billeddiagnostiske Systemer og Laboratoriesystemer). Du vil blive ansat i Laboratoriesystemer.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger med forskellige baggrunde (tekniske såvel som sundhedsfaglige), god stemning og et stærkt fællesskab. Vi samarbejder desuden med internationale leverandører og forskellige faggrupper inden for hospitalsområdet og internt i CIMT.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ian Røpke på telefon 23 61 36 81 eller [email protected].

Du kan også finde information om os her.

Ansøgningsfrist og samtaler
Send din ansøgning og cv til os senest søndag d. 12. november 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 46 og 47.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 13
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13