Vil du være med til at passe på den underjordiske infrastruktur?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du et godt overblik når der skal bygges it-løsninger? Og har du både erfaring med at designe og udvikle løsninger? Så er det lige dig vi har brug for!

Dine opgaver
Du vil indgå i et team der understøtter drift og videreudvikling af Ledningsejerregistret. Ledningsejerregistret skaber kontakt mellem ledningsejere og aktører som ønsker at foretage gravearbejde, og udveksler data om hvor der er ledninger i jorden. Vores aktuelle løsning står inden for de næste år overfor både et konceptuelt eftersyn og en tekniske foryngelse. Vi skal med andre ord gentænke hvordan vi gør, og have de nye tanker med ind i fremtiden.

En af dine vigtigste opgaver bliver, at være med til at designe næste generation af Ledningsejerregistret. Udviklingen skal ske med respekt for systemets mange anvendere og de arbejdsgange som allerede er etableret ift. det eksisterende system som du skal kunne sætte dig ind i. Du vil således være i dialog med mange eksterne aktører, og skal være med til at finde den vej, som også tilgodeser registerets funktion i en myndighedssammenhæng. Du skal med andre ord være parattil en hverdag med mange kontakter, hvor du løbende finder løsninger og i sidste ende er drivende i den tekniske kravspecificering af den nye løsning.

Det er afgørende, at du har erfaring med design og udvikling af it-løsninger, finder en faglig glæde ved at balancere forskellige, og til tider modsatrettet behov, og er fleksibel i forhold til nye opgaver i et stærkt fagligt og dynamisk miljø. Derudover vil kendskab til opgavefeltet omkring nedgravet infrastruktur være en fordel.

Din profil
Vi søger en medarbejder, der er struktureret og god til at samarbejde både internt og udadtil mod brugere og myndigheder. Du skal kunne sætte dig ind i konkrete anvenderbehov og tekniske løsninger. Du er optaget af detaljen og analytisk stærk. Du er holdspiller og værdsætter det gode samarbejde, så både dine og hele teamets kompetencer bliver bragt i spil.

Derudover regner vi med, at du:

  • Har en relevant uddannelse. Det kan være med it-baggrund, eller du kan have en naturvidenskabelig baggrund og opnået væsentlig erfaring inden for it-området
  • Har solid erfaring med design og kravspecificering af IT-løsninger
  • Har erfaring med GIS og geodata.
  • Er udadvendt, og kan kommunikere og samarbejde både internt og eksternt
  • Ikke er bange for at sætte dig ind i nye tekniske områder
  • Arbejder struktureret og velorganiseret med gode evner for at have flere bolde i luften på en gang.

Vi lægger vægt på, at du er en positiv person, der engagerer sig i opgaverne og tager medansvar for kontorets samlede virke og trivsel.

Det vil herudover være en fordel, hvis du har kendskab til et eller flere af flg. områder:

  • Offentlig forvaltning
  • Ledningsejerbranchen, her særligt områder relateret til ledningsregistrering.
  • Anlægsbranchen, her særligt graveaktører og deres anvendelse af ledningsoplysninger

Vi tilbyder
Kontoret Fællesoffentlig datadistribution (FDD) er præget af teamånd, hvor vi deler viden og samarbejder om opgaverne. Vi har en uformel omgangstone præget af humor og ”højt til loftet”. Vi er 24 højt specialiserede medarbejdere, der styrer driften og videreudvikler den fællesoffentlige Datafordeler og Ledningsejerregisteret.

Ledelsesmæssigt lægger vi vægt på en åben dialog, fokus på ejerskab af opgaverne samt en god balance mellem arbejde og fritid. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt.

Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur (SDFI) er en drivende kraft i arbejdet med at udnytte data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi sikrer, at nogle af de mest anvendte og relevante offentlige data om vores land er let tilgængelige og kan kombineres på tværs, så de understøtter digitaliseringen af samfundet.

Styrelsen er en del af Klima-, Energi- og Forsyningsmini­steriet, der står i spidsen for arbejdet med at reducere drivhusgasudledningen med 70 pct. i 2030, og vi arbejder for, at denne reduktion understøttes af data.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat i henhold relevant overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation i Staten med mulighed for forhandling af tillæg. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Ansættelse pr. 1. januar 2024 eller efter aftale.

Ansættelsesstedet er Skt. Kjelds Plads 11, 2100 København Ø til november 2023.

Yderligere oplysninger kan fås hos kontorchef Jesper Weng Haar på 25 36 84 53 eller hos funktionsleder Henrik Ørum Svendsen på 72 54 57 30.

Du søger stillingen online på vores jobportal via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, ansøgning og CV senest den 19. november 2023. Samtaler forventes afholdt den 23. november 2023 og den 24. november 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København Ø
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    Are you keen to join a diverse software team of dedicated and capable specialists, developing state-of-the-art software that is changing the dental industry? Do you want to make software that helps..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    Blue Prism RPA-udvikler Blue Prism RPA-udvikler til HK HK er et stort fællesskab, og nu har du også chancen for at være med. Vi står over for store forandringer, som skal sikre at vi fortsat .
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København S

    <p>We invite you to bring your passion for delivering architectural information into play as you assist in raising the maturity of IT and how we support the business with the best possible to..
    • Softwareudvikler
    • København S
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København Ø

    We are a transport and logistics company providing the safe, reliable and efficient movement of people and goods - more than 12,000 colleagues, all committed to transforming our business into a gre..
    • Softwareudvikler
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. maj 2024 8
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 7
16. maj 2024 5
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 11
2. maj 2024 11
1. maj 2024 13
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 13