Epidemiolog med gode R-kode-kompetencer til Afdeling for Infektionsepidemiologi & Forebyggelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med forebyggelse og bekæmpelse af smitsomme sygdomme, og har du lyst til at indgå i vores velfungerende ”spildevands-sygdomsovervågningsteam”? Så er du måske vores kommende kollega!

Om os
Stillingen er tilknyttet Sektion for Fødevarebårne og Zoonotiske Infektioner. Vi arbejder med forebyggelse af smitsomme sygdomme. Dette foregår bl.a. ved overvågning af smitsomme sygdomme i bred forstand, undersøgelse og udredning af eventuelle udbrud samt forskning og risikovurdering. Vi rådgiver desuden myndigheder og sundhedsvæsenet om vaccinationer, smitsomme sygdomme og infektionshygiejne. Endvidere formidler vi viden gennem nyhedsbreve, videnskabelige og kollegiale kanaler, Statens Serum Instituts (SSI’s) hjemmeside mm.

Du vil indgå i det team, der arbejder med overvåging af sygdomme i spildevandet. Sygdomsovervågning baseret på analyse af prøver fra opsamlet spildevand blev indført i Danmark særligt med henblik på overvågning af SARS-CoV-2 forekomsten, men er under udvikling såvel nationalt som internationalt. SSI er dertil netop blevet leder for et stort kommende EU spildevandsovervågningsprojekt (EU-WISH), der skal opbygge spildevandsovervågning på tværs af EU. Vi ønsker at udvide og udvikle spildevandsovervågningen til at omfatte flere sygdomme og formål og søger derfor en ny epidemiologisk kollega til dette (synes vi selv) meget spændende arbejde.

Din hverdag hos os
Arbejdet består i praksis af dataarbejde, metodeudvikling, og opbygning af overvågningssystemet samt analyser af de indkomne data i statistik programmet R. Dertil at deltage i opbygningen af sygdomsovervågning på EU-niveau i samarbejde med forskere fra andre EU-lande. Desuden består arbejdet i at rapportere og formidle resultater i form af forskellige overvågningskanaler, rapporter og videnskablige artikler.

Dine opgaver kommer til at omfatte:

  • vedligeholdelse og videreudvikling af de databearbejdnings- og analyseredskaber, der er blevet opbygget til overvågningen (i R)
  • forskning/metodeforbedring af spildevandsmonitorering som et overvågningsinstrument (igen ved brug af R)
  • analyser af samt evaluering af test/overvågningsresultater
  • udvidelse af metoder/overvågningskode til at omfatte en række sygdomme udover ny-coronavirus
  • epidemiologisk metodeudvikling indenfor det kommende EU-projekt (EU-WISH)
  • videnskabeligt arbejde i forbindelse med overvågningen, herunder litteratursøgning og artikelskrivning
  • samarbejde med kollegaer på tværs af SSI om overvågning af smitsomme sygdomme i spildevand
  • samarbejde med kollegaer fra andre EU-lande om overvågning af sygdomme i spildevand og om anvendelsen af data til sygdomsforebyggelse.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du skal have en relevant akademisk uddannelse. Du skal kunne arbejde ubesværet i R, fx have erfaring med de gængse pakker og selv kunne skrive funktioner og fejlfinde i andres kode. Det er en fordel med tidligere arbejdserfaring med epidemiologisk sygdomsovervågning. Du skal have flair for og interesse for dataarbejde og erfaring med grundlæggende statistisk/dataanalyse samt med at forfatte videnskabelige artikler. Desuden er skal du have interesse for at være med til at udvikle området indenfor spildevandsovervågning samt have lyst til at indgå i et team.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • er god til at samarbejde
  • tager initiativ og bevarer overblikket i en travl hverdag
  • taler og skriver flydende engelsk.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job hos SSI. På SSI prioriteres faglig udvikling og sparring højt. Vores hverdag er præget af mange forskelligartede opgaver, højt til loftet og et bredt samarbejde med engagerede medarbejdere.

Du får en fleksibel hverdag med en god balance mellem arbejde og fritid, da SSI er en fleksibel arbejdsplads med en 37-timers arbejdsuge inkl. frokostpause, flekstidsaftale samt mulighed for hjemmearbejdsdage.

Herudover har SSI en velfungerende personaleforening og idrætsforening, fredagsbar og forskellige sociale arrangementer – og Campus rummer endda både tennisbaner og børneinstitution.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Skatteministeriet.

Stilling er tidsbegrænset til to år men med mulighed for forlængelse. Forventet ansættelsesstart 1. november 2023.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at kontakte enten sektionsleder Steen Ethelberg på tlf. 2278 4920 eller teamleder Lene Wulff Krogsgaard på tlf. 3268 5184.

Er du interesseret?
Klik på ”søg stillingen” og send os din ansøgning med CV samt relevant dokumentation. Samtaler forventes afholdt i uge 39 og 40.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • København S
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 8
23. april 2024 9
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 10
8. april 2024 10
7. april 2024 10
6. april 2024 10
5. april 2024 10
4. april 2024 10
3. april 2024 9
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 8
30. marts 2024 8
29. marts 2024 7