Studentermedhjælpere søges til Fødevareministeriets departement

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - København K

Vi søger to engagerede studentermedhjælpere med interesse for forvaltning og økonomistyring, der har lyst til at indgå i et fagligt stærkt miljø med gode muligheder for sparring og udvikling. Den ene stilling er i kontoret for Koncernøkonomi. Den anden stilling er i kontoret Koncernstyring & Tilsyn. Begge kontorer er en del af departementet.

Koncernøkonomi består af to kontorchefer og 13 kollegaer fordelt på to teams: 1) Koncernstyring, 2) Intern styring. I denne stilling vil du blive placeret i team Intern styring. Opgaverne i stillingen i Koncernøkonomi vil være at bidrage til:
  • Løbende opfølgning på departementets økonomi, herunder ledelsesrapportering
  • Gennemførelse af regnskabskontroller som en del af behandlingen af departementets egne regnskaber samt tilsyn med styrelsernes regnskaber
  • Videreudvikling af departementets økonomistyring
  • Diverse regnskabsopgaver, instrukser mv.


Koncernstyring og Tilsyn består af én kontorchef og 10 kollegaer fordelt på to teams: 1) Team Fødevarer og Fiskeri, 2) Team Landbrug. I denne stilling vil du arbejde på tværs af begge teams. Opgaverne i stillingen i Koncernstyring og Tilsyn vil være at bidrage til:
  • Udvikling og drift af ministeriets koncernstyringskoncepter for bl.a. risikostyring, mål- og resultatstyring og revisionsopfølgning
  • Løbende tilsyn med ministerområdet, herunder bidrag til mødemateriale til tilsynsmøder
  • EU-tilsyn med Landbrugsstyrelsen
  • Opdatering af tilsynsdatabaser og udarbejdelse og vedligehold af instrukser mv.
  • Strategier for nationalt beredskab, cyber- og informationssikkerhed.


Vi tilbyder en hverdag med stort selvstændigt ansvar og højt fagligt niveau. Jobbet giver dig desuden indblik i, hvordan det er at arbejde i et departement og på Slotsholmen generelt. Du vil få indsigt i brede fagområder for statslig forvaltning, økonomistyring og koncernstyring samt i de grundlæggende processer, der driver arbejdet i ministeriet og i staten. Vi lægger stor vægtpersonlig såvel som faglig udvikling med løbende feedback.

Hvem er du?
Vi forventer, at du er en ambitiøs studerende med interesse for forvaltning og økonomistyring. Du er i gang med en relevant uddannelse, herunder f.eks. cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.merc.aud., cand.merc., cand.polit. eller lignende, hvor du har mindst 1,5 år tilbage af din uddannelse.
Du har stærke analytiske evner, kan arbejde selvstændigt, har gode skiftlige evner og flair for tal. Vi lægger vægt på, at du har interesse i databehandling, herunder gode evner i Excel. For stillingen i Koncernøkonomi er det desuden en fordel, hvis du har kendskab til eller interesse for Power BI.

Du vil gerne være med på holdet i kontorer med et godt kollegaskab, en uformel omgangstone og højt til loftet. Du har et godt humør og mod på at få et fagligt og relevant indspark til studierne.

I ansøgningen bedes du oplyse, i hvilket kontor du søger den ledige stilling.

Hvem er vi?
Vi er omkring 200 medarbejdere i departementet, som er centralt beliggende i København, tæt på metro og Christiansborg. I hele ministeriet med de tre styrelser er vi ca. 3.500 medarbejdere, der arbejder tæt sammen.
Vi er fagligt ambitiøse og motiveres af at levere resultater og sikker forvaltning af høj kvalitet, der har stor betydning for samfundet.
Vi har stor tillid og respekt for hinanden, er gode til at samarbejde, har det sjovt sammen og vi tilstræber en god balance mellem privatliv og arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til den til enhver tid gældende Fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område samt tilhørende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og IT- medarbejdere (HK).

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner. Dit tjenestested er indtil videre departementet, Holbergsgade 6, 1057 København K.

Stillingen er på gennemsnitsligt 15 timer om ugen. Timerne fordeles på 2-3 dage i løbet af ugen, så dine arbejdsdage kan forenes med dine studier.

Der kan være perioder med høj arbejdsbelastning, hvor vi forventer en vis grad af fleksibilitet fra din side. Tilsvarende er vi også fleksible omkring eksamensperioder og ferier.

Du kan desuden efter behov aftale ulønnet frihed til eksamen og til eksamensforberedelser.

Det er et krav, at du er studieaktiv for at være ansat som studentermedhjælper.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål vedr. stillingen i Koncernøkonomi, er du velkommen til at ringe til konstitueret kontorchef Cathrine Mary Jørgensen (tlf. 51 27 18 77) eller chefkonsulent Samarah Shafi (tlf. 29 62 67 75). Har du spørgsmål til stillingen i Koncernstyring og Tilsyn, er du velkommen til at kontakte kontorchef Kristian Balle Sørensen (tlf. 24 43 20 82).

Du kan læse mere om Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri på vores hjemmeside www.fvm.dk.

Sådan søger du
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV, eksamenspapirer fra gymnasiet samt dokumentation for igangværende uddannelse og beståede eksamener (inkl. karakterer) senest den 20. september 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.

Tiltrædelse forventes snarest muligt, dog senest pr. 1. november 2023.

Opgaveløsning kan indgå som en del af rekrutteringsprocessen.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København K
  • Onsdag den 20. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1