Ledig kapacitet på fodterapiområdet i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nordjylland

Region Nordjylland genopslår 1 ledig kapacitet på fodterapiområdet.

Den ledige kapacitet opslås med:
  • Valgfri geografisk placering i Region Nordjylland og pålægges en klausul om oprettelse af satellitklinik i Læsø Kommune

Kapaciteten er til besættelse snarest muligt. Der stilles visse servicekrav til satellitklinikken i Læsø Kommune omhandlende antal åbningstimer og ventetid. Det forventes konkret, at satellitklinikken holder åbent minimum 32 timer om måneden i dagtid og at ventetiden til ikke-akut behandling så vidt muligt maksimalt er på 2-3 uger. De resterende arbejdstimer anvendes i egen klinik på fastlandet. Åbningstimer og ventetid kan reguleres efter aftale med regionen, såfremt behovet for behandling i Læsø Kommune viser sig anderledes end først antaget.

Læsø Kommune har lokale på Læsø Plejehjem, som det kan være muligt at leje på dagsbasis. For nærmere oplysninger om muligheden kan Læsø Kommunes forvaltningschef for Ældre og Sundhed, Helle Carlsson Kunckel Christensen, kontaktes på telefon 51249597 eller mail

På hjemmeside er det muligt at læse mere om fartplan og muligheden for rabatordning ved køb af færgebillet. Den ledige kapacitet opslås i henhold til overenskomst om fodterapi mellem Danske Fodterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn. Det forudsættes, at overenskomsten tiltrædes og at der praktiseres i overensstemmelse med denne. Find nærmere information om overenskomsten .

En kapacitet kan søges på to måder:
  1. En statsautoriseret fodterapeut kan søge om et ydernummer og herved tiltræde den gældende overenskomst om fodterapi mellem Danske Fodterapeuter og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.
  2. En statsautoriseret fodterapeut, der allerede har ydernummer, kan søge om at udvide sin klinik med en behandlende medhjælp (ekstra kapacitet) efter overenskomstens § 18, stk. 1.

Der vil ved tildeling blive lagt vægt på, at der opnås en god geografisk dækning i forhold til regionens samlede tilbud om fodterapi. Det forventes, at ansøger tilbyder klinik- og hjemmebehandlinger og at der praktiseres fra velindrettede og tidssvarende kliniklokaler. Der stilles krav om, at nye ydere praktiserer fra klinik med handicapvenlige adgangsforhold og handicaptoilet. Derudover kræves det i henhold til overenskomsten, at nye ydere har eget værksted til indlæg, mens nuværende ydere uden værksted skal fremvise en gældende samarbejdsaftale. Ansøger skal kunne fremvise børneattest uden alvorlige anmærkninger af relevans for at virke under overenskomsten.

I særlige tilfælde kan regionen efter konkret vurdering dispensere fra krav om handicapvenlige faciliteter i overensstemmelse med byggelovgivningen. Dette gælder udelukkende i de tilfælde, hvor fodterapeuten søger om nynedsættelse i form af et ydernummer. Ansøger skal i ansøgningen angive, hvilke forhold der afviger fra byggelovgivningens bestemmelser.

Kapaciteten kan søges af uddannede statsautoriserede fodterapeuter – gerne med en bred erfaring. Det er en betingelse for tildeling af kapacitet, at fodterapeuten yder samtlige behandlinger omfattet af overenskomsten. I udvælgelsen lægges særligt vægt på erfaring med de patientgrupper, der er omfattet af overenskomsten. Det drejer sig om personer med diabetes, nedgroede tånegle, arvæv efter strålebehandling af fodvorter samt svær leddegigt.

Samarbejdsudvalget for fodterapi i Region Nordjylland behandler alle indkomne ansøgninger. Samarbejdsudvalget består af repræsentanter fra Danske Fodterapeuter samt repræsentanter for Regionsrådet i Region Nordjylland. Regionen beslutter efter indstilling fra samarbejdsudvalget hvilken fodterapeut, der får tildelt kapacitet.

Ansøger bedes i ansøgningen begrunde, hvorfor der søges om kapacitet og plan for at få besat kapaciteten. Desuden bedes ansøger angive forventede plan for åbningsdage og åbningstider i satellitklinikken i løbet af én måned.

Vil du vide mere:
Yderligere oplysninger om kapaciteten fås ved henvendelse til AC-Fuldmægtig Lotte Ganner Bech, telefon 30357728 eller e-mail [email protected]

Ansøgningsfrist:
Ansøgningsfristen er d. 31. maj 2023.

Ansøgning:

Upload:
  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Udfyldt og underskreven tilmeldingsblanket, som kan rekvireres ved Danske Fodterapeuter
  • Evt. øvrige bilag


Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nordjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 9.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Nordjylland
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hjørring

    Regionshospital Nordjylland spiller en vigtig rolle i det nordjyske sundhedsvæsen. Hospitalet dækker over flere matrikler. Hospitalsdirektøren skal stå i spidsen for at sætte en klar kurs for Regio..
    • Softwareudvikler
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Nordjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Nordjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Nordjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Nordjylland over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. maj 2024 82
1. maj 2024 79
30. april 2024 80
29. april 2024 71
28. april 2024 77
27. april 2024 76
26. april 2024 78
25. april 2024 77
24. april 2024 77
23. april 2024 77
22. april 2024 74
21. april 2024 77
20. april 2024 77
19. april 2024 74
18. april 2024 77
17. april 2024 75
16. april 2024 78
15. april 2024 78
14. april 2024 76
13. april 2024 76
12. april 2024 79
11. april 2024 82
10. april 2024 80
9. april 2024 80
8. april 2024 78
7. april 2024 81
6. april 2024 77
5. april 2024 75
4. april 2024 74
3. april 2024 76
2. april 2024 74