Full Stack IT Web og App udvikler søges til Social Security App

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Relocare giver virksomheder det bedste fundament til at Tiltrække, Rekruttere, Indstationere og Fastholde internationale medarbejdere og deres familier. Vi hjælper virksomheder indenfor relocation, HR rådgivning, skatterådgivning, social sikring, immigration, kulturtræning og global mobilitet. Vi gør ind og udstationeringsprocesserne nemme, hurtige og kærlige for vores kunder med en næsten elitær høj faglighed, samt ikke mindst kærlighed for opgaven og derfor er vi i vækst.

I 2020 har vi lanceret en ny App. Social Security App til tracking og automatisk ansøgning af A1-certifikater for forretningsrejsende. Social Security App hjælper virksomheder og forretningsrejsende til at være compliant, forenkler og automatiserer ansøgningsprocessen og giver medarbejderen et totalt overblik over rejseaktivitet i EU/EØS. Vi har flere store virksomheder som brugere på systemet og det er et produkt som hurtigt er blevet anerkendt som det mest brugervenlige og innovative system på markedet. Vi vokser derfor hurtigt, og vi er derfor på udkig efter en talentfuld og dygtig full-stack udvikler som kan hjælpe os med at vækste.

Relocare Taxation International ApS hører ind under Relocare Group ApS og er et søsterselskab til Relocare Sweden AB. Det er succesfulde konsulenthuse som er i rivende fremgang – ikke mindst grundet Social Security App.

Den rigtige medarbejder

Du kan kode og opbygge web og Mobile App løsninger fra bunden, og du har erfaring med at designe og kode komplekse systemer der overholder GDPR reglerne. Det har vi gjort, men vi lægger stor vægt på at du kan din base, og at du har de elementære fagkundskaber i orden, for vi skal nu videreudvikle vores produkt – både i funktion, i brugervenlighed og til flere andre lande.

Du får mulighed for at være en central spiller og får mulighed for at være med til at udvikle et team og et produkt, som kan sikre at medarbejdere i hele Europa kan bibeholde social sikring når de arbejder på tværs af landegrænser. Det er et produkt som gør en kæmpe forskel for sikkerheden for medarbejderne og giver stor tidsbesparelse, overblik og værditilførsel til HR, så vi gør en stor forskel, og det skal du være med til. Du skal hjælpe os med at videreudvikle et allerede supersimpelt og brugervenligt produkt, som fungerer når det skal, og via nudging påvirker medarbejdere til at de husker at bekræfte deres rejseaktivitet når de rejser, således at de altid er socialt sikret. Det bagvedliggende produkt som medarbejderne ikke ser, og som du skal hjælpe med at videreudvikle sammen med vores leverandør, er en temmelig kompleks web og APP juridisk løsning som via API løsninger og Chrome extensions opsamler data og kommunikerer dmed de forskellige landes myndigheder og dermed giver HR og virksomhederne fantastiske muligheder for at sikre compliance. Vi har en fuldautomatisk løsning klar til flere lande og skal levere en løsning til alle EU/EØS lande.

Vi forventer at teamet vokser med yderligere 2 IT kyndige personer indenfor det næste år.

Vi lægger vægt på, at du er så stærk i din fagkundskab, at du både kan forklare og forenkle det komplekse. Der vil være kundekontakt og teknisk support i opgaven til medarbejderne og til HR som vi arbejder for, og vi sætter customer centricity og kvalitet meget højt.

Relocares team består af forskellige personligheder, som breddemæssigt spænder vidt i vores kompetenceprofil og vi sætter en meget stor ære i, at levere et godt produkt. Vi ved af erfaring at de brede kompetenceprofiler med en tværfaglig kompetence passer bedst til os.

Med reference til ejeren af Relocare Taxation International ApS får du en derfor en selvstændig og udfordrende rolle.

Den vi leder efter:

  • Har en uddannelse som IT udvikler/ IT programør
  • Du skal kunne skrive automatiserede tests for den kode du skriver, for at sikre høj kvalitet.
  • Dokumenteret og god erfaring fra MS Azure, iOS og Android App udvikling. Vi bruger følgende værktøjer og systemer: React Native, Angular, Microsoft .NET, MS SQL. Back-end erfaring er needs to have. Front-end is nice to have.
  • Har minimum 3 års erfaring indenfor IT-systemudvikling og gerne fra en stilling som leverandør til offentlige systemer hvor GDPR databeskyttelse er en naturlig og integreret del af produktet.

  • Holder af at arbejde med alle nationaliteter uanset den personlighedstype du måtte møde.

De menneskelige kvaliteter er i højsædet hos Relocare Group ApS. Relocare’s motto ’It’s all about people…” er ikke tomme ord, men gælder også vores egne medarbejdere. Fleksibilitet er vigtigt, og det gælder begge veje.

Relocare tilbyder:

  • Løn efter aftale og dine kompetencer.
  • Warrents program og mulighed for equity
  • Inspirerende arbejdsmiljø med kolleger såvel som kunder i ind- såvel som udland
  • Internationale kontakter og stor mulighed for at kunne udbygge dit professionelle netværk.

Har du eventuelle spørgsmål er du velkommen til at ringe til Else Christensen på 20 85 17 11.

Ansøgning, CV og anbefalinger, samt eventuel open-source projekter som du kan dele din kode til, må du gerne sende til [email protected] mrk. Social Security App

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Nykøbing Mors
  • Onsdag den 28. december 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Vodskov

    Vores gode samarbejdspartner Sensu A/S hjælper os med denne rekruttering - hvorfor du skal søge stillingen via deres link: [xxxxx] du væ..
    • Softwareudvikler
    • Vodskov
    Få mere info
  • Softwareudvikler (freelance) i Aalborg

    I Nordjylland er vi i fuld gang med at skabe det allerbedste fundament for ibrugtagningen af Nyt Aalborg Universitetshospital samt på at sikre en fortsat positiv udvikling i.f.t. kerneopgaverne ind..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0