Senior IT konsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Senior IT Konsulent

- med speciale i MS-infrastruktur og cloud

Kan du se dig selv i en kommunikativ og handlingsorienteret konsulentrolle med

fokus på både IT-tekniske og forretningsmæssige perspektiver i mødet med virksomheder?

Har du gode people skills, og motiveres du af at navigere agilt i større organisationer

med forskellige interessenter og udfordringer?

Trives du med at stå stærkt og selvstændigt ude ved kunderne, og på

hjemmebanen indgå i et kompetent og dynamisk team med høj grad af vidensdeling?

Om NHC

Hos NHC styrker vi vores kunders forretninger med IT-løsninger, der bygger på dynamiske standardværktøjer. I en verden, hvor teknologi og digitale løsninger er under konstant udvikling, har vi skarpt fokus på at sikre et stabilt fundament, der understøtter vores kunders forretninger på den lange bane. Vi arbejder i standard løsninger, der er dynamiske og som følger udviklingen.

Vi har hovedkontor i Silkeborg og lokalkontor i København. Vi er 30 engagerede medarbejdere, og oplever stabil vækst. Vores organisation er præget af en flad ledelsesstruktur med et ønske om medansvar og initiativ fra hver enkelt medarbejder. Vi vægter et dynamisk og levende arbejdsmiljø højt, og én af vores væsentlige værdier handler om, at det skal være sjovt at gå på arbejde. Læs gerne mere om virksomheden, vores ydelser og ikke mindst om vores værdier på www.NHC.dk.

Din rolle

Du kan se frem til et todelt og afvekslende arbejdsmiljø. Som konsulent er din primære funktion at sikre fremdrift i infrastruktur-projekter ude hos kunderne i rollen som troværdig ekstern samarbejdspartner. På hjemmebanen indgår du i et højt kvalificeret konsulentteam, hvor du som god kollega bidrager med faglig sparring, interesse for andre og godt humør. Du skal således, med smittende faglig entusiasme, være med til både at realisere kundernes ønsker og sætte turbo på vores interne rejse og fortsatte udvikling.

Hos NHC tror vi på, at det er i projektets fremgang, at vi leverer størst værdi. Du skal afdække kundernes behov, lave den overordnede plan og sikre præcis eksekvering og høj kvalitet gennem klare delmål og skarpe tidsplaner. Din succes afhænger i høj grad af din evne til at kommunikere bredt og skabe tryghed i dialogen med både direktøren, IT-chefen, afdelingsledere eller den enkelte medarbejder. Du arbejder selvstændigt, men opleves i virksomheden som et fælles bindeled og eksternt som en god ’kollega’, der får tingene gjort.

Eksempler på projekter:

- En virksomhed med +1.000 brugere skal flytte exchance til online.

- En virksomhed med +500 brugere vil udnytte Onedrive/Sharepoint som alternativ til traditionelle fil drev. Din opgave er at scope projektet sammen med kunden og udføre det efterfølgende.

- En virksomhed med +1000 brugere har +100 servere som skal opgraderes til nyeste OS. Det skal undervejs vurderes, hvilke servere der evt. kan erstattes af Azure services og lign. Din opgave er gennemføre opdateringen og konsolideringen.

Din faglige profil

Du medbringer en solid og rummelig rygsæk af faglige kvalifikationer fyldt med erfaringer og kompetencer fra lærerige rejser og stadig med plads til at nye erfaringer og inputs.

  • Du har mindst 5 års erfaring fra lignende stilling hos virksomheder med +100 brugere
  • Du har erfaring med netværk, Azure, Office365 og lokale Microsoft miljøer
  • Du har erfaring med udarbejdelse af dokumentation og rapportering
  • Du har stærke analytiske evner og formår at se gennem problematikker og finde løsninger
  • Du kommunikerer flydende på dansk og godt på engelsk i skrift og tale
  • Du trives med gensidig fleksibilitet omkring arbejdstider og -mængde

Din menneskelige profil

Du har en smittende energi og motiveres af at skabe resultater både selvstændigt og sammen med andre. Du forstår at lytte aktivt, men giver samtidigt din mening konstruktivt til kende, tager ansvar og handler. Du arbejder struktureret og har på samme tid et godt overblik og falkeblik på væsentlige detaljer. Du udviser initiativ og udfordrer og motiverer både ude og hjemme. Du har generelt flair for at få mennesker omkring dig til at ’lykkes sammen’. Du har en høj etik og opleves som en afbalanceret, troværdig og nærværende konsulent og kollega, der møder andre med tillid. Du bidrager med nye idéer og går forrest, når de skal implementeres.

Du tilbydes

Et arbejdsliv, hvor du og dine kompetencer gør en forskel. Hvor der bliver lyttet til dig, og hvor du dagligt indgår i dialoger på et højt fagligt niveau. Vi sætter sammen retning og mål for din succes, og din faglige udvikling. Arbejdsmiljøet er uformelt, og der er højt til loftet. Vi lægger vægt på at have det sjovt sammen, at være der for hinanden, og at den interne kommunikation er åben og ligefrem.

Du tilbydes ekstremt fleksible kontraktvilkår og lønpakke, der kan forhandles på næsten alle tænkelige måder i forhold til dine ønsker, behov og kompetencer.

Next step

Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker for et kommende drømmejob. Vi ønsker at sikre det rigtige match, og det rigtige match går som bekendt begge veje. Samtaler afholdes løbende. Ønsket opstart er snarest muligt. Spørgsmål rettes venligst via mail til Adm. direktør Casper Søltoft, [email protected], eller til teknisk direktør Ole Rebbe, [email protected]. Rekrutteringsprocessen koordineres i samarbejde med konsulentvirksomheden blue search & selection, og du giver med din henvendelse samtidig tilladelse til at dele dine data hermed. Data behandles i henhold til retningslinjer for GDPR.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Silkeborg
  • Fredag den 09. juni 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Skive

    Har du lyst til at være en del af udviklingen af fremtidige applikationer og teknologier inden for software til [xxxxx] produkter? Så kom og vær en del af udviklingsafdelingen i Skive. Teamet,.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Silkeborg

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Softwareudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Silkeborg

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Softwareudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3