Chef for drift- og støttesektionen ved de Regionale IT Servicecentre

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skagen

Vil du stå i spidsen for kvalitetsfuld afdækning og koordinering af komplekse opgaver? Motiveres du af at opbygge gode samarbejdsrelationer, og gå forrest for kompetente medarbejdere? Kan du udøve tillidsbaseret ledelse og sikre motivation? Så skal du søge stillingen, som chef for driftsstøttesektionen ved De Regionale IT-Servicecentre

Vi søger en erfaren chef, som med øje for vores forretning kan sikre en stabil drift, og støtte med de helt rigtige løsninger, for hele vores organisation. Derudover skal vores nye chef have flair for samarbejdet på tværs, idet berøringsfladen bliver bredt ud i koncernen over flere styrelser/myndigheder..

Om os

De Regionale IT Servicecentre, også kendt som Lokal IT, er en landsdækkende IT organisation, der servicerer Forsvarsministeriets medarbejdere med on-site IT opgaver, hvilket sker igennem de Lokale IT Servicecentre (LITS), som med 180 medarbejdere, er geografisk fordelt over hele landet.

Vi lægger vægt på videndeling, læring, service og god humor.

Herudover omfatter Lokal IT også en driftsstøttesektion, hvis fornemste opgave er at sikre, at vores
mange kollegaer har de bedste rammer at arbejde i, herunder levering af de produkter der efterspørges på tværs af koncernen.

Overordnet set har Lokal IT et udviklingsben i Program IT-konsolidering og Transformation (PIT), og et driftsben i Kapacitetsansvarlig Koncern IT (KAKI). KAKI og PIT forventes sammenlagt til én IT organisation indenfor nærmeste fremtid., hvori Lokal IT kommer til at spille en væsentlig rolle. Lokal IT hører således organisatorisk til under PIT/KAKI i Forsvarsministeriet Materiel og Indkøbsstyrelsen (FMI), som er geografisk placeret i Ballerup.

Om stillingen

Som chef for driftsstøttesektionen vil du få ansvar for en mindre sektion med en stor opgave. Du skal varetage den overordnede ledelse af sektionen og sikre, at sektionen leverer de efterspurgte produkter til tiden og med den rette kvalitet. Du får stor frihed til at løse opgaverne inden for de givne rammer.

Opgaveporteføljen er bred og varieret, ligesom du også er ansvarlig for opgaver, der løses på tværs af flere styrelser i Forsvarsministeriet. Du vil derfor få en bred berøring med hele koncernen og mulighed for at skabe dig et bredt netværk i Forsvaret.

Som chef varetager du også sagsbehandlingsopgaver for afdelingen. Erfaring inden for sagsbehandling er derfor essentiel, idet vi forventer, at du kan agere fra dag et. Du vil få en central rolle i Lokal IT, og vil skulle sparre, samle empiri og samarbejde med en bred vifte af medarbejdere, fordelt over hele landet.

Du vil være en del af Lokal ITs ledelsesteam, og støtte med sagsbehandling, dokumentudfærdigelse, koordinering samt Information and knowledge management.

Bestemmelses- og procesgrundlaget for organisationen samt organisationen selv, er fortsat under opbygning, hvorfor du vil få mulighed for at få indflydelse på formgivningen af denne.

Om dig

Du er en dynamisk og progressiv chef. Du forstår, at skabe bedst mulige vilkår for dine medarbejdere til gavn for både arbejdsglæde og opgaveløsning.

Det er afgørende, at du kan indtage rollen som vores gatekeeper og udvise initiativ, da stillingen kræver at du kan nedbryde komplicerede opgaver til realiserbare mål via din helhedsorientering, fleksibilitet og professionalisme

Vi har brug for en kollega, der er systematisk og selvstændig med gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og erfaring med at strukturere en problemstilling skriftligt.
Vi lægger vægt på, at du kan arbejde selvstændigt, udvise initiativ og er i besiddelse af gode analytiske evner.

Vi ønsker, at du:
- motiveres af standarder og normer, og er omhyggelig i dit arbejde.

- kan favne mange emner og forskelligartede opgaver.

- har fokus på kunden og evner at samarbejde på den rigtige løsning.

- har et godt humør, en progressiv indstilling og trives i et dynamisk IT miljø med en bred
sammensætning af civile og militære kollegaer.

- har gode samarbejdsegenskaber og er lydhør overfor andres input.

- er i stand til at give og modtage konstruktiv kritik og ved, at det er en forudsætning for udvikling.

Du er omgængelig, positiv af sind og tror på at dét at udbygge og vedligeholder relationer på tværs af organisationen, er en forudsætning for et godt samarbejde.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat efter statens overenskomst med HK/SAMDATA. Afhængig af dine kvalifikationer, har du mulighed for at forhandle tillæg. Du fåren arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Afsnit ændres til: Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Divisionschef Darran Mear på + 45 4194 6263 eller Næstkommanderende,
Orlogskaptajn Christian Sabroe på +45 2924 3379 .

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Karin Dupont, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 3266 5188.

Ansøgningsfristen er den 15. august 2022 og samtaler holdes herefter.

Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

OM KAPACITETSANSVARLIG KONCERN IT
Vi er en af Danmarks største offentlige leverandører af digitale systemer og services. Vi har mere end 500 højt specialiserede medarbejdere, der arbejder inden for en lang række områder, som fx infrastruktur, IT-arkitektur, netværk og IT-systemer. Det kræver alt fra IT-supportere og projektledere til sociologer og ingeniører. Opgaverne spænder vidt og vi understøtter alt det IT, der følger med forsvarets mange funktioner og enorme mængde materiel – hvad enten det er netværk og telefoner eller IT i kampvogne, i kampfly og på skibe.
Til at understøtte Forsvarets opgaveløsning driver, vedligeholder og udvikler vi en IT-infrastruktur af meget høj kvalitet og kompleksitet, der sikrer effektive og moderne tjenester baseret på efterprøvede teknologier.
Vores mission at levere optimal forretningsværdi gennem IT ved at arbejde hurtigt, forbindende, kundecentrisk og vidensdrevet. Derved sikrer vi, at det samlede forsvar og beredskab kan føre kampen for det, der er værd at kæmpe for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Skagen.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Skagen
  • Mandag den 15. august 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Nordjylland

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor yderligere 1 PLC programmør til at supplere de 6 dygtige PLC programmører, der i forvejen arbejder med spændende projekter indenfor aut..
    • Softwareudvikler
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Softwareudvikler (elev) i Aalborg

    Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på a..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    Vi har brug for ekstra hænder i efterårsmånederne, og derfor søger vi to medicinstuderende pr. 1. september 2024 eller efter nærmere aftale.Vi har et stort fokus på uddannelse, og på at så mang..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Skagen

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Skagen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0