Databaseudvikler til Data og udviklingsstøtte, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sorø

Er du skarp til databaseudvikling, har du erfaring med at lave datamarter og Microsoft tabulare kuber og er du en teamplayer?

Brænder du for at sætte data i spil? Er du teknisk begavet, har blik for både detaljen og de store sammenhænge og er du god til at samarbejde på tværs af en kompleks organisation, så er du måske vores nye kollega i Data og udviklingsstøtte.

Dit nye job

Data og udviklingsstøtte er et tværgående center med ca. 60 medarbejdere fra forskellige steder i landet og med forskellig uddannelsesmæssig baggrund. Centeret er en dynamisk organisation, der med udgangspunkt i data arbejder med styring, forbedringsarbejde, innovation, forskning og analyser på sundhedsområdet. Data og udviklingsstøtte bidrager med data og analyser på en række områder som bl.a. er baseret på de nationale registre og Sundhedsplatformen, fx kræftpakkemonitorering, ulighed i sundhed, sundhedsprofilen og personlig medicin såvel som styringsredskaber til, og forbedringsarbejde på sygehusene.

Dine arbejdsopgaver vil være varierende, men alle vil tage udgangspunkt i at skabe værdi i anvendelsen af data for både det politiske niveau, administrationen, klinikere, forskere og en række andre samarbejdspartnere – herunder naturligvis patienterne. Dit fokusområde vil være at få tilvejebragt datagrundlag, der kan understøtte både klassisk ledelsesinformation, analyser og forbedrings- og udviklingsprojekter.

Dine personlige og faglige kompetencer

Vi søger en engageret kollega, som har lyst til at arbejde indgående med data og som kan bidrage til at udvikle arbejdet med analyser, styring og forbedringer. Vi forestiller os, at du er en erfaren databaseudvikler, der evner at i indgå konstruktivt i et fagligt fællesskab, og som kan tage ansvar for opgaver og processer i tæt samarbejde med kollegaer og kunder, så store og små opgaver bliver ført sikkert i mål og til tiden.

Som person er du engageret og med lyst og evne for at tilegne dig en god forretningsforståelse og med blik for at tilvejebringe data der kan omsættes til viden. Du er endvidere imødekommende, kan være bannerfører og har evner for selv at drive processer.

Kan du se dig selv i flere af følgende punkter er du måske vores nye kollega:

  • Har en baggrund som datalog, ingeniør, datamatiker, har en matematisk baggrund eller lignede – det vigtigste er, at du har relevant erfaring
  • Er erfaren databaseudvikler, gerne med MS SQL Server

  • Har erfaringer med og indsigt i business intelligence-produktionskæden og datavarehusopbygning

  • Har erfaring med datamodellering med henblik på rapportering vha. datamarter og tabulare kuber

  • Har erfaring med et eller flere af værktøjerne Pentaho DI, SAS, Targit

  • Har erfaring med at arbejde med personfølsomme data

  • Har kendskab til sundhedsvæsnet og sundhedsdata

  • Har flair for at opbygge relationer og for at samarbejde


Alt efter erfaring og kompetencer vil du blive ansat som konsulent, specialkonsulent eller chefkonsulent.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et uformelt, dynamisk og socialt arbejdsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer og gode relationer til samarbejdspartnerne. Vi lægger vægt på faglig og personlig udvikling og enheden er præget af et højt niveau af videndeling og engagement. Vi har konstant fokus på at udvikle os og blive bedre, men vi tror på, at de bedste løsninger findes, når der er plads til både job og familie, vi værdsætter derfor både den gode præstation og er en fleksibel arbejdsplads med et stærkt fokus på work-life-balance, hvor der er gode muligheder for hjemmearbejde.

Der er ansøgningsfrist den 14. august 2022

For yderligere oplysninger kontakt venligst

Specialkonsulent Martin Lund tlf. 93 57 62 56 eller

Datachef Tove Erecius tlf. 26 17 91 48


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sorø.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Sorø
  • Søndag den 14. august 2022

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kalundborg

    Are you someone who gets most engaged when transforming data into solid strategic decisions and hands-on optimizations? Do you enjoy diving deep into equipment, processes, and workflows, always ask..
    • Softwareudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kalundborg

    MES Engineer at Novo Nordisk Engineering Does the idea of being a part of a team of young MES engineers, who work on production sites and close to our customers, appeal to you? Do you thrive on..
    • Softwareudvikler
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Slagelse

    Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som softwareingeniør i en innovativ virksomhed? Vi beskæftiger os med kollaborative robotter til både industrien og til bagagehåndtering i .
    • Softwareudvikler
    • Slagelse
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ringsted

    Er du certificeret Scrum Master og har du demonstreret erfaring med at køre agile projekter? Så har vi nu en ledig stilling som Scrum Master hos Koncern Digitalisering! Vær med til at præge et .
    • Softwareudvikler
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Sorø

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Sorø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0
1. juni 2024 0
31. maj 2024 0
30. maj 2024 0
29. maj 2024 0
28. maj 2024 0
27. maj 2024 0
26. maj 2024 0
25. maj 2024 0
24. maj 2024 0
23. maj 2024 0
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0