Kreativ og systematisk ingeniør til softwareudvikling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Støvring

LIAB ApS er et udviklingshus, der beskæftiger sig med udvikling af såvel hardware som software. Næsten al vores udviklede software er baseret på Linux. Vi har også en række færdige produkter til dataopsamling og styring.

Til vores udviklingsafdeling har vi brug for en god og kreativ ingeniør med flair for programmering, særligt i C. Kendskab til Linux være en stor fordel. Vi tilbyder et fleksibelt og alsidigt job, hvor du vil indgå i et team af hard- og softwareudviklere omkring løsning af såvel interne som kundespecifikke opgaver.

Arbejdet: Dit arbejde bliver at programmere applikationer til såvel små, indlejrede computere som til servere. Applikationerne ofte være Internet-opkoblede og indeholde en webbaseret grænseflade. Arbejdet vil ud over programmering i C også indeholde udvikling af applikationer til andre miljøer, som f.eks. webservere (PHP, databaser), Android, systemd, GTK, med mere. Du vil blive ansvarlig for dine egne projekter og du skal måske også drifte eksisterende softwareløsninger.

Kompetencer: Vi forestiller os, at du har uddannelse og kompetencer svarende til en diplom- eller civilingeniør. Vi vil kræve, at du har et godt teoretisk fundament og kan foretage kvalificerede og dokumenterbare valg, når du danner din løsning. Du skal have hård rutine i programmering i C og gerne have arbejdet i andre sprog. Vi forventer at du har en veldisciplineret kodestil og er indstillet på løbende at lave dokumentation, ikke mindst til ikke-tekniske folk. Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne og du kan forvente nogen kundekontakt. Du skal kunne kommunikere flydende på Dansk og Engelsk, såvel i tale som på skrift.

Arbejdspladsen: Firmaet LIAB ApS ligger i Støvring i syd for Aalborg og dette vil også være arbejdsstedet. Vi er en mindre virksomhed, hvilket betyder at to dage aldrig er ens, samt at du også har mulighed for at sætte dit præg på virksomheden. Vi sørger for, at alle medarbejdere hele tiden udvikler deres kompetencer, dels gennem intern undervisning dels gennem kurser.

Løn og ansættelse: Ansættelse for funktionær med jobløn. Lønnen aftales ved ansættelsen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Støvring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Støvring
  • Fredag den 28. april 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aalborg

    Do you want to build spacecraft that solve real-world problems? If you are curious about the international space industry, cutting-edge technology and spacecraft integration, you may be just who we..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler (praktik) i Aalborg

    Som praktikant i en af Danmarks mest forandringsprægede sektorer – sundhedsområdet - får du muligheden for at være en del af et administrativt miljø, der er tæt på det kliniske drift og samtidig pr..
    • Softwareudvikler
    • Aalborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Brønderslev

    Afsnit N2 er et åbent sengeafsnit med plads til 18 patienter, hvoraf de to af sengene vil være brugerstyrede senge. Vi har primært patienter med psykotiske symptomer, men også andre patientgrupper .
    • Softwareudvikler
    • Brønderslev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Støvring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Støvring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1