PLC-programmør til indkøring af kundeprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Sydjylland

Om stillingen og afdelingen

Hos BILA er vi specialister i produktionsoptimering, automatisering og robotteknologi, og med vores indgående kendskab til processer, produktionsmetoder og nye teknologier udvikler og implementerer vi banebrydende løsninger i samarbejde med vores kunder og hjælper hver enkelt af dem med at skabe en konkurrencedygtig produktion.

Som Software Engineer med ansvar for commissioning får du en helt central rolle hos vores kunder. Indkøring og stabilisering af nyt produktionsudstyr er én af de mest centrale faser for kunden i vores leveranceprojekter, hvor din vigtigste opgave er at være til stede onsite og sikre optimal performance på anlægget. I et tæt samarbejde med kundens medarbejdere i produktionen er du ansvarlig for løbende fejlfinding og optimering, og dermed bidrager du til en effektiv commissioning fase.

Du bliver tilknyttet vores kontor i Sønderborg i det daglige, hvor du har 17 kolleger, der alle har forskellige fagområder. Du får et tæt samarbejde med projektledere, konstruktører og projektmontører, hvor I arbejder med udvikling og implementering af projekter hos vores sønderjyske kunder.

I det daglige er afdelingslederen for Sønderborg-kontoret din nærmeste leder, mens din faglige leder og organisatoriske reference er vores Head of Software, der har primær adresse på hovedkontoret i Nykøbing Mors. Software-afdelingen består af 40 kompetente kolleger, de fleste med base på Mors, og de står alle sammen klar til at tage godt imod dig og sikre grundig oplæring. Organisatorisk er din afdeling en del af divisionen BILA Automation, hvor vi udelukkende arbejder med udviklings- og leveranceprojekter til vores kunder.

Opgaver og ansvarsområder

  • Ansvarlig for commissioning fasen i et tæt samarbejde med kunden
  • Indkøring og stabilisering af produktionsudstyr onsite
  • Fejlfinding, problemløsning og optimering på udstyret
  • Gennemførsel af SAT og overdragelse til service
  • Primær kontaktperson hos kunden i commissioning-fasen

Din profil

Det vigtigste for os er, at du brænder for at skabe optimale løsninger for kunderne og sætter en ære i at gå hele vejen for kunderne – sommetider kræver det, at du går lige den ekstra mil for at løse deres problemer på den mest optimale måde.

Da størstedelen af vores projekter er specialmaskiner, kræver stillingen, at du er nytænkende og kan finde løsninger, hvor andre ser begrænsninger. Dine opgaver kræver, at du arbejder struktureret og selvstændigt, og selvom du allerede er dygtig inden for dit felt, så er du altid villig til at lære nyt.

Det er ikke et krav, at du har erfaring med robot-programmering. Du kan også være en dygtig PLC-programmør, der er klar til nye udfordringer og gerne vil prøve kræfter med robotter. Uanset din baggrund, så sørger vi for den nødvendige oplæring gennem vores interne uddannelsesforløb.

Det vægtes højt at du er selvkørende og har en god evne til at opbygge gode relationer til kunder, som altid oplever dig som en professionel og behagelig sparringspartner.

Du er målrettet og struktureret, som er vigtigt for at nå dine mål. Du evner at planlægge, strukturere samt bevare overblikket og holde fokus i store projekter.

Faglige kvalifikationer

  • Min. 5 års relevant erfaring fra lignende stilling
  • Erfaring med programmering af Siemens, Omron, Allen Bradley og Beckhoff PLC systemer
  • Baggrund som maskinmester, automationsteknolog, el-installatør eller lign.
  • Kendskab til kommunikationsnetværk herunder Profinet, Ethernet/IP og EtherCat
  • Mekanisk forståelse og interesse
  • Stærke kommunikative evner

Vi tilbyder dig

Hos os bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med fart over feltet og en uformel omgangstone, hvor din hverdag vil være præget af faglige udfordringer og personlig udvikling. Vores medarbejdere er omdrejningspunktet for at skabe de unikke løsninger, som vores kunder efterspørger, og derfor gør vi vores bedste for at skabe optimale rammer for din udvikling. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du både kan dele din viden og erfaringer og samtidig blive inspireret af dine kolleger.

Vi afholder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Sydjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 17.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Sydjylland
  • Mandag den 14. august 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Sydjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Sydjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Sydjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Sydjylland over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
20. maj 2024 77
19. maj 2024 76
18. maj 2024 76
17. maj 2024 78
16. maj 2024 86
15. maj 2024 85
14. maj 2024 83
13. maj 2024 86
12. maj 2024 84
11. maj 2024 83
10. maj 2024 82
9. maj 2024 81
8. maj 2024 82
7. maj 2024 78
6. maj 2024 80
5. maj 2024 79
4. maj 2024 80
3. maj 2024 79
2. maj 2024 80
1. maj 2024 79
30. april 2024 79
29. april 2024 71
28. april 2024 79
27. april 2024 76
26. april 2024 81
25. april 2024 80
24. april 2024 79
23. april 2024 76
22. april 2024 75
21. april 2024 75
20. april 2024 74