ERP konsulent med regnskabserfaring

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Brænder du for digitalisering af økonomifunktionen i virksomheder, og har du lyst til at arbejde selvstændigt med stort ansvar og kundekontakt? Så er den nye stilling som Odoo ERP konsulent med speciale i regnskab, måske noget for dig.

FlexERP ApS søger en erfaren økonomimedarbejder til en stilling som Odoo ERP konsulent med speciale i regnskab.
Med den nye bogføringslov er der et stigende behov for yderligere digitalisering og implementering af nyt regnskabs- og ERP system hos mange danske virksomheder. Vi har derfor travlt, og søger en medarbejder, som kan hjælpe os og vores kunder med at digitalisere bogholderiet.

Jobbet

Du kommer til at arbejde i en nytænkende virksomhed i vækst, som har stort fokus på medarbejdernes trivsel. Vi arbejder udelukkende med ERP systemet Odoo - et af de mest moderne og omfattende ERP systemer på markedet, der er i rivende vækst og konstant udvikling. Målet er, at alle medarbejdere skal certificeres i Odoo systemet, og du vil derfor starte med at gennemgå en omfattende oplæring i systemets grundfunktioner (e-learning), samtidig med at du via praktiske opgaver og sidemandsoplæring vil blive indført i både Odoo systemets funktioner og processer samt vores interne arbejdsprocesser.

Som vores primære regnskabskonsulent, vil du være ansvarlig for implementering af Odoo regnskabsfunktioner hos nye kunder, samt udvidelses- og optimeringsopgaver hos eksisterende kunder. Du vil få ansvaret for drift og udvidelse af vores bogføringsservice til flere kunder, og du vil også få ansvaret for drift af vores interne bogholderi.
Der vil være mulighed for at udvide dit arbejdsområde til andre ERP funktioner end regnskab. Det kan f.eks. være indenfor salg og markedsføring, lager og produktion, HR, projektstyring etc..

Som ERP konsulent er det vigtigt, at du forstår og brænder for virksomhedsprocesser samt optimering og digitalisering af disse. I den forbindelse er de menneskelige egenskaber essentielle, og det er et krav, at du er en udadvendt, åben og ærlig person. Du skal kunne mestre håndtering af forandringsprocesser i mange forskellige situationer og med mange forskellige typer mennesker.

Overordnede arbejdsområder:
- Implementering af Odoo regnskabsfunktion hos nye kunder i Danmark
- Support i Odoo regnskabsmodulet
- Optimering og yderligere digitalisering af økonomifunktionen for vores kunder
- Controlling og optimeringsopgaver i vores Bogføringsservice

Primære Opgaver:
- Konsulentopgaver, support, opsætning og uddannelse i Odoo regnskabsmodulet
- Bogføring i Odoo systemet både internt og i kunders systemer
- Regnskabsrapportering og analyse (controlling) - både internt og for kunder
- Indgå i fælles team med telefonpasning og supportopgaver
- Planlægge og afholde virksomhedsbesøg, workshops og mindre kurser hos kunder
- Undersøge nye systemfunktioner
- Lave systemdokumentation og uddannelsesmateriale
- Kundekontakt og kundepleje vedr. vores bogføringsservice

Din profil

Faglige kvalifikationer:
- Du har en grunduddannelse inden for økonomistyring samt flere års erhvervserfaring inden for bogholderi, regnskab, revision el. lign.
- Du er solidt funderet i alle regnskabsfunktioner i en dansk virksomhed.
- Du har gerne en videregående uddannelse som f.eks. erhvervsøkonom, revisor el. lign.
- Du er en haj til digitale værktøjer og har let ved at sætte dig ind i systemer og selvstændigt arbejde med systemkonfiguration, dataeksport/-import osv.
- Du mestrer dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, på højt niveau.

Personprofil:
- Du er udadvendt og trives i kundemødet
- Du arbejder struktureret og selvstændigt
- Du er nysgerrig og er selv opsøgende - både ift. opgaver og løsningsmuligheder i Odoo

Dette tilbyder vi

  • Fast fuldtidsstilling på 37 timer om ugen.
  • Attraktiv firmapensionsordning med sundhedsforsikring.
  • Fleksible arbejdstider, og sted.

Som ansat hos FlexERP ApS har du i høj grad selv mulighed for at tilrettelægge dit arbejdsliv, da vi er fleksible omkring placering af arbejdstid og -sted. Foruden regnskabet, som er dit kerneområde, vil der også være mulighed for, at du kan udforske og dygtiggøre dig i andre områder i Odoo og dermed arbejde bredere som konsulent, hvis du har interessen derfor.

Hvem er vi og Odoo?

FlexERP er en IT konsulentvirksomhed, og vi har centreret hele vores arbejde omkring ERP systemet Odoo. Odoo er et internationalt open source ERP system, og som Gold Partner er vores fornemmeste opgave at klæde vores kunder godt på til at få fuldt udbytte af deres IT system. Det være sig i form af implementering, uddannelse, procesoptimering, udvikling og løbende support. Vi ved, at regnskab er en kernefunktion, som forgrener sig ud i resten af virksomheden. Derfor har vi også et særligt skarpt fokus på regnskabet, så vi kan matche vores kunders behov for kyndig hjælp og vejledning. På baggrund af en stigende efterspørgsel har vi desuden udvidet vores kerneområde, så vi også tilbyder bogføringsservice til virksomheder, der anvender Odoo. Dette har vi nu gjort i godt 5 år, og opgaverne bliver flere og flere, hvorfor bogføringsservice også er blevet en væsentlig del af vores forretningsgrundlag.

Vi er 6 medarbejdere i FlexERP, som alle har vidt forskellige uddannelses- og erfaringsmæssige baggrunde, og vi sidder til dagligt på to forskellige lokationer - hhv. på kontorerne i Vejen og Aalborg. Den daglige tone på kontoret er uformel og humørfyldt, men vi arbejder seriøst og målrettet. Vi vægter selvstændighed og personligt ansvar højt men forventer også, at man giver en hånd med hos ens kolleger på tværs af faglighed og kompetencer. Vi satser derudover på kontinuitet blandt medarbejderne, og medarbejdertrivsel er vigtig for os.

Læs mere om stillingen, og ansøg via link til vores hjemmeside.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Vejen
  • Tirsdag den 12. september 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Kolding

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Tinglev

    Opportunity Would you like to take on new challenges in the design and development of software features to simplify global trade, reducing the global carbon footprint and food waste?Maersk Co..
    • Softwareudvikler
    • Tinglev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Vejen

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Vejen over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1