Digital Forretningsudvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viborg

Hvad ønsker du dig af dit næste job? At facilitere og drive den digitale forretningsudvikling? At være på forkant med udviklingen inden for digitalisering i tagbranchen? At få en unik mulighed for at påvirke den digitale dagsorden for en hel branche? Så er du måske det rette match til denne stilling.

Kan du genkende dig selv i måden at arbejde på?
Teamets motto er: ”think big – start small”. Vi arbejder i høj grad ud fra en prototyping-baseret tilgang i udviklingsprojekterne. Så denne stilling fordrer, at du evner at tænke i utraditionelle baner, og ikke er bange for fejle, når nye ideer skal efterprøves. Du går samtidigt utrætteligt efter at finde alternativer, hvis det sker. Der er kort fra tanke til handling, så vi får resultaterne og effekten hurtigt at se.

Vi samarbejder med adskillige eksterne partnere, og det er en nødvendighed, at du formår at følge de instrukser og interne arbejdsgange, som findes i teamet, og evner at opretholde orden og kvalitet i din projektstyring.

Du får en udadvendt rolle i virksomheden. Det mærker du især i det tætte samarbejde med dine kolleger i det eksterne salg omkring koordineringen af kundeaktiviteter, og når nye kunder skal undervises i Tagpas. Du skal være tilpas i rollen med at formidle kompleks viden om de digitale produkter, til en meget bred skare af faggrupper, flere gange om måneden. Det kan være via online kanaler eller ved fysisk fremmøde.

Vi er et visionært team, som går forrest i udviklingen af nye koncepter og løsninger. Et vigtigt eksempel herpå er appen www.Tagpas.dk, som gør det nemmere at være tagdækker ift. dokumentation af udført arbejde. Her bliver du en nøgleperson af den fortsatte udvikling af platformen.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • have den daglige dialog og projektkoordinere med vores danske udviklingspartnere, sammen med det digitale team.
  • samarbejde tæt med dine kolleger i det eksterne salg omkring koordineringen af kundeaktiviteter, og når nye kunder skal undervises i Tagpas.
  • forme og give input til undervisningsmateriale, guides og nyhedsbreve. Herunder elementer til hjemmeside mv.
  • deltage i udviklingsprojekter omkring anvendelsen af AI og VR i virksomheden, f.eks. som værktøjer til optimering og kvalitetssikring af produktionsflowet.
  • indgå i udviklingen af værktøjer til digital sporbarhed, som skal bidrage til at styrke sporbarheden af vores produkter fra de produceres, installeres, vedligeholdes og i sidste ende genanvendes.
  • indgå i skabelsen af nye digitale produkter til tagbranchen, og andre nyskabelser og service-tools.

Dit team
Dit team, som arbejder ud fra kontoret i Viborg, består af den Digitale Direktør, som du vil referere til, og din kollega som er Digital System Arkitekt. Du bliver en del af et udpræget udviklings- og resultatorienteret miljø, hvor hverdagen er fyldt med komplekse, men også relativt konkrete opgaver, hvor din kreativitet kan udfolde sig. Stillingen rummer en stor grad af frihed og et medfølgende stort ansvar, for at nå målene inden for de fastsatte deadlines, og du skal kunne trives med både friheden og ansvaret.
I teamet arbejder vi meget sammen, supplerer hinanden og diskuterer faglige løsninger. Vi arbejder også selvstændigt med projekter og fordybelses opgaver, der kræver koncentration og eksekvering. Teamet er kendetegnet ved at have en uformel omgangstone, faglig og personlige interesse for hinanden og højt humør.

Vi lægger vægt på
Vi forestiller os, du har en uddannelsesmæssig baggrund som ingeniør, it-udvikler, it-projektleder eller lignende. Måske har du erfaring med app- og platformsudvikling i forhold til digitale services? Det vigtigste er, at du har teknisk indsigt, en god intuitiv forståelse af design thinking og iterative udviklingsmetoder. Hvis du ikke allerede har erfaring med projektledelse, vil du skulle gennemføre et kursus heri i din første tid hos os.

Vi tilbyder dig
Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, en 10/2-pensionsordning og fritvalgskonto pt. 7%. Som del af Nordic Waterproofing får du frugtordning, firmabetalt sundhedsforsikring samt tandforsikring. Desuden får du adgang til GoLearn e-læring samt OfficeFit træning i arbejdstiden. Du får derudover også adgang til massageordning, medarbejderrabatter på f.eks. fitnesscenter, og tilbud om mange sjove aktiviteter igennem vores aktive personaleforening.

Ansøg stillingen
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til vores Digitale Direktør, Carsten Poulsen på 40 70 96 58. Vær dog opmærksom på, at Carsten opholder sig i USA fra den 17.-22. september, og ikke kan træffes i denne periode.

Send os dit CV og evt. en motiveret ansøgning hurtigst muligt, dog seneste den 8. oktober.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Viborg
  • Søndag den 08. oktober 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Ikast

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Softwareudvikler
    • Ikast
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Skal vi øge fødevaresikkerheden med veterinære terminaler og sporbarhed? Vi udvikler SW der er med til at sikre de bedst mulige betingelser for fødevaresikkerheden og automatisering af processer. .
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Bjerringbro

    Om virksomheden At Grundfos we believe that water has the power to change the world!Our purpose is to pioneer solutions to the world’s water and climate challenges and improve quality of..
    • Softwareudvikler
    • Bjerringbro
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Ikast

    Har du flair for PLC-programmering, og har du lyst til at være en del af et innovativt automationshus, hvor åbenhed, ærlighed og tillid er grundelementer? Så læs med her.derfor skal du vælge jo..
    • Softwareudvikler
    • Ikast
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. maj 2024 3
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 4
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 5
16. maj 2024 5
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 3
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 3
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2