Rekrutteringsfirma

Software og automatiseringsudvikler til Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Viby J

Er du en passioneret udvikler på udkig efter en ny og spændende mulighed? For vores kunde, Aarhus Kommune – Sundhed og Omsorg søger vi en passioneret udvikler, der brænder for at skabe spændende løsninger og transformere måden, Aarhus Kommune arbejder på.

I en organisation med 7.000 medarbejdere er potentialet for automatisering og optimering gigantisk – og du kan være med til at forme fremtiden. Skal du være med til at gøre en forskel for borgere og ansatte i Aarhus Kommune? Så læs videre her.

Hos Aarhus kommune – Sundhed og Omsorg, bliver en del af et lille team i digitaliseringsafdelingen, hvor du vil opleve et unikt samarbejdsmiljø, hvor de ikke blot løser opgaver, men skaber reel værdi for både borgere og medarbejdere. Teamet består af et socialt og dedikeret hold, hvor konsulenter og udviklere forener deres ekspertise, for at levere komplekse løsninger i topkvalitet. De respekterer hinandens faglige kunnen og vil glæde sig til at drage nytte af din.

Aarhus Kommune arbejder med både ny og velkendt teknologi. Stillingen vil blive tilpasset til din erfaring og ekspertise, så du bliver tildelt et ansvar, som matcher dit kompetenceniveau. Desuden er Aarhus Kommune også villige til at opkvalificere dig og dine kompetencer, hvis det bliver aktuelt.

Ansvarsområder:

I stillingen som Udvikler hos Sundhed og Omsorg er der hovedsageligt tre opgaver, som du forventes at varetage: Udvikling, drift og rådgivning. Tilsammen sikrer det, at de udvikler relevante og stabile løsninger til glæde for medarbejdere og borgere.

Du får bl.a. ansvar for:

  • At udvikle og forbedre digitale løsninger, der effektiviserer arbejdsprocesser og skaber værdi for både medarbejdere og borgere.
  • At samarbejde tæt med brugerne for at forstå deres behov og sikre, at deres løsninger matcher deres krav og forventninger.
  • At bidrage til den kreative proces ved at komme med idéer og løsninger, der kan optimere deres arbejde.
  • At sikre, at vores løsninger er robuste, pålidelige og sikre.

Din profil:

  • Du har sandsynligvis en uddannelsesbaggrund som datamatiker, ITKO, professionsbachelor eller lignende. Du har sikkert også haft dit første job, hvor du har tillært dig værdifuld erfaring.
  • Erfaring indenfor enten Python, Django, RPA eller .Net er et plus. Det vigtigste er, at du er den rigtige person som kan indgå i teamet og medbringer en god udviklererfaring – sprogene til opgaverne kan tillæres.
  • Grundlæggende forståelse/interesse for AI og sprogmodeller.
  • Interesse i, eller erfaring indenfor løsninger til automatisering af processer.
  • Du nyder en alsidig hverdag bestående af mange forskellige projekter, som hjælper hverdagen for dine kollegaer, som er ansat i Sundhed & Omsorg.
  • Du er ivrig efter at lære nyt og udvikle dine færdigheder.
  • Du er en holdspiller og samtidig forstår værdien af at udføre selvstændigt arbejde.
  • Du er omhyggelig og har en naturlig nysgerrighed samt lyst til at forstå, hvordan tingene virker. Samtidig kan du finde ud af at stoppe, når resultatet er godt nok.

Derfor skal du vælge Aarhus kommune

Aarhus Kommune tilbyder dig et spændende og udfordrende job, forankret i Digitalisering, med reference til digitaliseringschef Poul Martin Christensen. De er en attraktiv og dynamisk arbejdsplads i højt tempo, hvor de både samarbejder internt på tværs af teams og med eksterne samarbejdspartnere. Du vil få mulighed for at sætte dit præg i et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger.

I Digitalisering arbejder de for at gøre hverdagen nemmere for de 7.000 medarbejdere i Sundhed & Omsorg via velfungerende digitale løsninger, optimering og automatisering af processer, e-læring og lettilgængelig IT-support. Desuden understøtter de et sammenhængende sundhedsvæsen ved at bygge digitale broer mellem sektorer og til borgerne, sådan at borgerne oplever sammenhæng og medarbejderne oplever, at de har relevante data til rådighed på tværs af sektorerne på rette tid og sted.

Om Sundhed og Omsorg og Aarhus Kommune:

Aarhus Kommune betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle – uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at ansøge stillingen.

Aarhus Kommune er en af Jyllands største arbejdspladser, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. De er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og de tror på, at deres forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.

Sammen arbejder de for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. De har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Viby J.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 24.05.2024
  • Softwareudvikler
  • Viby J
  • Mandag den 10. juni 2024

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus

    Verden bliver mere og mere digital, det gælder også for vores forretning og arbejdsgange. Det kræver IT-kompetencer, som er både godt funderet og løbende opdateret. Trives du i et stærkt fagligt mi..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus N

    <p>Drømmer du om at blive en del af et dedikeret fagligt miljø, hvor du kan bidrage til udviklingen af produkter, der effektivt indsamler, analyserer og præsenterer data fra relevante interes..
    • Softwareudvikler
    • Århus N
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    På Hovedkontoret i Viby J bliver du en del af et team på 10 kolleger. Vi leverer løsninger til vores Vaske- og Kortbetalingskoncept samt Sponsorkonceptet hvor vores kunder kan støtte lokale forenin..
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Viby J

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Viby J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
16. juni 2024 12
15. juni 2024 12
14. juni 2024 12
13. juni 2024 12
12. juni 2024 12
11. juni 2024 11
10. juni 2024 11
9. juni 2024 12
8. juni 2024 12
7. juni 2024 12
6. juni 2024 11
5. juni 2024 10
4. juni 2024 10
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 9
30. maj 2024 10
29. maj 2024 10
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 8
22. maj 2024 8
21. maj 2024 8
20. maj 2024 7
19. maj 2024 8
18. maj 2024 8
17. maj 2024 8