Fungerer du bedst om natten? Og er du interesseret i sygeplejen på et åbent psykiatrisk afsnit?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

På afsnit 11 har vores faste nattevagt gennem mange år nu rundet 70 år og går på velfortjent pension. Vi søger derfor en ny kollega til vores faste nathold, der består af Sam (social- og sundhedsassistent), Mali (social- og sundhedsassistent) og Helle (sygeplejerske). Holdet er meget stabilt, og vi søger derfor også en kollega, der er mødestabil og har en høj arbejdsmoral.

På afsnittet oplever flertallet af patienterne en forstyrret døgnrytme med f.eks. indsovningsbesvær, hyppige opvågninger, angst og generel utryghed f.eks. i forbindelse med en psykotisk tilstand.

Vi søger derfor en kollega, der har en særlig interesse for det psykiatriske speciale, og som vil bidrage til, at den sygeplejefaglige kvalitet er høj i nattetimerne, da dette vagtlag har lige så stor betydning, for det samlede behandlingsforløb, som dag- og aftenvagterne.

Som en del af natholdet bliver dine primære arbejdsopgaver at:

  • Sikre trygge rammer om natten ved tilsyn og støttende samtaler i det omfang det kræves, for at patienterne kan få en rolig nat
  • Støtte og vejlede til optimal søvnhygiejne
  • Varetage praktiske opgaver, der understøtter afsnittets drift.

Om afsnittet og behandlingstilgangen

Vores afsnit er normeret til 14 patienter, som typisk er i alderen 18 år og opefter med behandlingskrævende tilstande inden for depression, bipolar lidelse, skizofreni og angst. Flere har også dobbeltdiagnoser.

Her kommer du til at arbejde aktivt med recovery og rehabilitering samt inddragelse af patienterne i udarbejdelsen af sygeplejeplaner og behandlingsplaner.

Inddragelse og feed-back fra såvel patienter som pårørende er en vigtig del af vores kontinuerlige forbedringsarbejde med at sikre høj tilfredshed med den ydelse, vi leverer på tværs af faggrupperne. Du får ligeledes rig mulighed for at påvirke arbejdsgangene og komme med nye spændende forslag og initiativer via afsnittets forbedringstavle.

Det vi bl.a. har fokus på, er at reducere genindlæggelser ved at sikre god koordinering af netværksmøder og samarbejde med ambulante enheder. Dertil har afsnittet to Patientstyrede senge, hvor ambulant tilknyttede patienter, kan få en kontrakt, og indlægge sig selv i afsnittet i 5 dage uden om akutmodtagelsen.

Kan du se dig selv som en del af holdet?

Selvom du bliver en del af et fast nathold, kommer du også til at samarbejde med resten af kollegerne i forbindelse med vagtskifte eller ved f.eks. kursus, ferie, temadage eller sygdom. Derfor synes vi, at det er vigtigt, at du kan se dig selv være en del af vores gruppe.

Vi er præget af stor diversitet, og det er noget, vi vægter meget højt – både i forhold til samarbejdet, men også ift. kvaliteten af den behandling vi tilbyder.

Vores forskellighed kommer til udtryk i forhold til køn, alder, uddannelse og specialeerfaring. Der er ekstroverte, introverte og dem lige midt i mellem. Nogen snakker meget, andre griner højt, én tysser på de andre, og så er der dem, der taler, før der tænkes. Alt i alt; Vi er rummelige og har plads til stort set alle. Det betyder også, at vi møder patienterne, som (og hvor) de er.

For os er det vigtigt, at du har lyst og evne til at bidrage til vores gode arbejdsmiljø, samt medvirke til at alle møder glade og trygge på arbejde. Der er en varme og omsorg i afsnittet, som er helt uvurderlig, og det smitter af på både sammenholdet og patientplejen. Derfor taler vi også med hinanden – ikke om hinanden.

Og hvorfor nu det store fokus på os som gruppe; jo, det er nemlig som gruppe, vi står stærkest. Det er grobunden for, at vi kan give en kvalificeret behandling til patienterne og deres pårørende.

Vores forventninger til dig

Du skal være omsorgsfuld og anerkendende i din tilgang og dermed også formå at anvende deeskalerende principper. Du formår fx at regulere dit eget og patientens affektniveau ved at aflede og deeskalere uhensigtsmæssig adfærd og konflikter. Ligesom at du er i stand til se, at adfærden ikke nødvendigvis er et udtryk for provokation, men en reaktion/kommunikationsform, som ikke er muligt for patienten selv at håndtere i den givne situation.

For at blive taget i betragtning til stillingen skal du være autoriseret social- og sundhedsassistent eller sygeplejerske med minimum 2 års psykiatrisk erfaring - gerne mere. Du kan løbe til, og agere i, alarmsituationer.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i blandede vagter fortrinsvis nat med et 7-7 rul.

Din opstart aftaler vi sammen, og efter aftale kan du starte 1. december 2023 eller 1. januar 2024.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Er du vores nye kollega?

Vi kan tilbyde både mentorordning, og supervision, og dertil bliver du en del af et stort psykiatrisk center med masser af muligheder, herunder massageordning, fitness i centrets egne lokaler samt kurser hos ’Skolen for Recovery’ (som ligger på matriklen).

Har vi fanget din interesse, så søg stillingen via linket her på siden senest d. 20. oktober 2023.

Vil du høre mere om stillingen eller komme ud og se afsnittet, er du velkommen til at kontakte oversygeplejerske Mette Hansen på 2617 4593 eller [email protected].

Du kan også læse mere om Psykiatrisk Center Ballerup og vores tilbud på vores hjemmeside, eller høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Ballerup
  • Fredag den 20. oktober 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
10. maj 2024 9
9. maj 2024 11
8. maj 2024 9
7. maj 2024 9
6. maj 2024 8
5. maj 2024 2
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 9
10. april 2024 9