Social- og sundhedsassistent til et velfungerende afsnit med en engageret personalegruppe

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med på rejsen på afsnit 809 med store drømme og højt aktivitetsniveau for vores patientbehandling. Vores vision på afsnittet er, at vi spiller hinanden gode og altid forsøger at få det bedste ud af både patienter og personale.

Lyder det som noget for dig? Så læs med her!

Afsnit 809 - Her har vi fokus på og tid til stærke relationer

Du bliver en del af afsnit 809, som er normeret til 13 patienter. Vi har aldrig overbelægning og udskriver som hovedregel altid patienterne til åbent afsnit eller til ambulant behandling.

Hos os kommer du, sammen med dine kolleger, til at arbejde med en forbedringskultur, som både inkluderer personale og patienter. Aktuelt arbejder vi med at sikre patient og pårørende som aktører i egen behandling. Vi har gode fysiske rammer, som tager udgangspunkt i de mest optimale rammer for både patienter, pårørende og personale.

Du bliver en del af et stærkt fagligt sammenhold. Hos os er der altid mulighed for sparring, også i vagterne. Du får kolleger, som altid står klar til at hjælpe med at bytte og dække vagter. Du kommer også til at deltage i fællesmøder i vagterne for at sikre gensidig orientering mellem dem, som er på arbejde i afsnittene.

Det er en del af kulturen på afsnittet at vi løfter samlet og hjælper hinanden. - og så har vi stor respekt for hinandens forskelligheder, både personlige og faglige.

Din hverdag og dine ansvarsområder

Vores patienter har typisk diagnoserne skizofreni, bipolar eller akutte psykoser grundet misbrug, og de er gennemsnitligt indlagt 1-2 måneder. Du får dermed muligheder for at opbygge stærke relationer.

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver bl.a.:

  • Basis plejeopgaver og medicingivning. Medicingivning kræver, at du gennemfører/har gennemført farmakologikurset.
  • Motivere patienterne til at deltage i aktiviteter og at benytte vores sanserum samt motivere dem til at deltage i fysio- og ergoterapeutens aktiviteter.
  • Sygepleje til traditionelle og komplekse behandlingsforløb.


Du bliver en del af en tværfaglig personalegruppe, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, læger, pædagoger, ergoterapeut, fysioterapeut, psykolog, psykomotorisk terapeut, recoverymentor og socialrådgiver.

Derfor skal du søge jobbet

  • Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven, og du vil i løbet af dit introduktionsforløb få rig mulighed for at udvikle egne kompetencer og fylde nye redskaber i din værktøjskasse. Vi tilbyder dig en mentor og fast supervision én gang om ugen.
  • Din faglige og personlige udvikling bliver prioriteret højt. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser i konflikthåndtering og brugen af deeskalerende teknikker.
  • Vi har fokus på det gode arbejdsmiljø. Vi er nysgerrige på vores medarbejderes observationer og forslag til ændringer, og vi inddrager medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange.


Vores forventninger til dig

Du er uddannet social- og sundhedsassistent og du motiveres af at arbejde i psykiatrien eller du er nysgerrig på at lære psykiatrien at kende. Du bliver en del af en personalegruppe, der har mange års erfaring fra psykiatrien, og der vil altid være mulighed for faglig sparring og udvikling, derfor er erfaring ikke en nødvendighed.

Vi ser desuden gerne, at:

→ Du er god til at kommunikere, samarbejde og udvise empati. Vi vægter samarbejdet med patienterne og deres pårørende højt. Du har derfor en åben og lyttende tilgang, samt kan udvise forståelse for patienternes ønsker og behov.

→ Du er fagligt engageret. Vi forventer, at du reflekterer over din egen indsats, og at du udover at ville vedligeholde dit kompetenceområde også ønsker at udvikle dig fagligt.

→ Du er en teamplayer. Vi er flere forskellige faggrupper i afsnittet, og det er derfor vigtigt, at du er god til at indgå i et team om patienterne, og at du kan arbejde tværfagligt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Der er tale om en fast stilling på 37 timer om ugen i blandede vagter med weekendvagt hver 2. eller 3. weekend. Løn i henhold til gældende overenskomst.

Ansættelse fra den 01.01.24 eller efter aftale.

Intensivt afsnit 809 ligger på Brøndbyøstervej 160, og er en del af Psykiatrisk Center Glostrup.

Ønsker du at vide mere om stillingen?

Har du spørgsmål til stillingen, eller kunne du tænke dig at besøge os? - Vi byder meget gerne på en kop kaffe, så kom og besøg os og mød nogle af dine kommende kolleger.

Kontakt afdelingssygeplejerske Karen Jurlander på tlf. 51583779, mail: [email protected] eller assisterende afsnitsleder Anders Gregers Lind på tlf 38645590, mail: [email protected].

Er du klar til at blive vores nye kollega?

Så vil vi glæde os til at læse din ansøgning.

Send os din ansøgning, CV samt andre relevante dokumenter via linket på siden senest d. 8. november 2023.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Onsdag den 08. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 7
12. maj 2024 7
11. maj 2024 7
10. maj 2024 7
9. maj 2024 7
8. maj 2024 6
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9