Voksen neurologisk område søger en serviceminded social og sundhedsassistent til alsidige administrative opgaver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dianalund

Har du flair for planlægning, erfaring med direkte patientkontakt og ønsker du at yde en høj service, både overfor patienterne og kollegaer, så må denne stilling være noget for dig.

Vi er 3 sengeafsnit på Epilepsihospitalet Filadelfia som søger en social og sundhedsassistent med administrativ erfaring, gerne uddannet som kontorassistent med speciale i administration og gode IT -kompetencer til at løse administrative og sygeplejefaglige opgaver. Ansættelse pr. 1. august 2023.

I de 3 korttidsafsnit i voksen neurologisk område, modtager vi udelukkende voksne patienter til planlagte indlæggelser og vi har til sammen 40 sengepladser. Vi tilbyder udredning og behandling af epilepsi og PNES og samarbejder i høj grad tværfagligt med andre relevante faggrupper. Vi har stort fokus på kvalitetsforbedringer i plejen og øvrige opgaveløsning og anvender LEAN.

Vi er to oversygeplejersker, som tilsammen har ca. 60 unikke medarbejdere på de 3 afsnit, som alle arbejder engageret indenfor epilepsispecialet. Det er dem du skal understøtte i deres daglige arbejde.

Vi søger en dygtig kollega med stærke faglige kompetencer indenfor stillingens opgaveportefølje og det nødvendige personlige drive til at varetage og medvirke til udvikling af funktionen. Dine evner indenfor kompleks driftsplanlægning og it-kompetencer er stærk. Erfaring med sundhedsplatformen er en fordel, det er dog ikke et krav. Er systemerne nye for dig, vil vi sikre en grundig oplæring.

Jobbet består først og fremmest i at varetage funktion som sygeplejesekretær for plejepersonalet i de 3 afsnit, hvilket vil ske i tæt samarbejde med de to oversygeplejersker, hvoraf kun den ene vil blive din personaleleder. Din faste daglige tilknytning vil være i Epilepsiafsnit for voksne. Det er forventningen at du med din sundhedsfaglige baggrund vil kunne træde ind i plejen ved behov, til begrænsede og definerede opgaver. På sigt er forventningen, at du vil opnå kompetencer, der gør det muligt i særlige situationer, at bidrage som dagens kontakt person for 1-2 patienter. Du vil blive tilknyttet en mentor under introduktionen, som vil hjælpe dig godt ind i funktionen. Du vil opleve en fleksibel arbejdsplads, hvor du for alvor er med til at gøre en forskel for både kollegaerne, patienterne og pårørende.

Dine opgaver bliver blandt andet:

· Besvare telefoniske henvendelser og visitere akutte henvendelser og aflysninger

· Modtage og anvise stue til ny indlagte patienter og deres pårørende

· Udarbejde og vedligeholdelse af lister i SP og i afsnittene.

· Klargøring af div. materiale / mapper til patientarbejdet

· Foretage diverse bestillinger og rekvireringer i de 3 sengeafsnit og sætte på plads

· Hente, aflevere og uddele post i afsnittene

· Ad hoc udarbejdelse af diverse skilte/skemaer/opslag og kopiering

· Medvirke i LEAN arbejdet

· Referent i div. mødefora

· IT support for patienter og kollegaer

Du vil indgå i et stærkt fagligt arbejdsfællesskab, hvor vi anerkender og respekterer hinandens faglighed, viden og kompetencer. Vi værdsætter alle et trygt og godt arbejdsmiljø og sammen løfter vi i flok.

Dine personlige kompetencer gør, at du favner bredden i opgaverne. Har gode kommunikative evner, holder en god tone og har et godt humør.Du er imødekommende og yder god service. Du har en positiv og fleksibel indstilling til hektiske, ligeså vel som rolige arbejdsdage.Du kan holde mange bolde i luften uden at miste overblikket og du er god til at prioritere dine opgaver og arbejde effektivt. Du tager initiativ og bruger din tid rationelt. Du er engageret og selvstændig, men samtidig en hold spiller. Dukan se dig selv på en arbejdsplads der arbejder med fokus på hjernen og gør det med hjertet.

Ansættelsesforhold

  • Stillingen er på 30 timer.
  • Fremmøde foregår i alle hverdage i dagvagt.
  • Overenskomstmæssig lønindplacering afhænger af din grunduddannelse.
  • Afsnittene lukker til ferie i ugen op til og i påsken, 3 uger samlet i juli/august og mellem jul og nytår.
  • Eksempler på personalegoder på Filadelfia: kantineordning, motionstilbud, røgfri arbejdsplads for personale, mulighed for deltagelse i sociale arrangementer mv.

Hvis du har lyst til at høre mere om denne spændende stilling, så kontakt oversygeplejerske Lena Glatved Madsen på 20335541 på hverdage.

Se stillings- og funktionsbeskrivelsen i opslaget på vores hjemmeside www.Filadelfia.dk

Din ansøgning skal fremsendes senest torsdag d. 22. juni.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag i uge 26.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dianalund.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Dianalund
  • Lørdag den 22. juli 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i ret..
    • SOSU-assistent
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sosu-assistent på Midt-og Vestsjælland

    Faglig stolthed, leve- og bo miljø, samarbejde mellem vagtlag og relationsskabende til mennesker med demens - er det nøgleord der beskriver dig og dit arbejde? Har du lyst til et jobskifte - så h..
    • SOSU-assistent
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Kalundborg

    Om jobbet Brænder du for varierende og ofte akutte og komplekse arbejdsopgaver, som løses i et tæt og tillidsfuldt samarbejde? Trives du med et stort patientflow og sætter en ære i høj faglighed?.
    • SOSU-assistent
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Hvalsø

    Social- og sundhedsassistent med interesse for børn og unge med autisme søges På Himmelev behandlingstilbud er vi et stort arbejdsfællesskab, som er glade for, at arbejde sammen. I fællesskab u..
    • SOSU-assistent
    • Hvalsø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Dianalund

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Dianalund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 7
11. april 2024 6
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 6
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7