Leder af Hjemmeplejen - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Vil du lede en samlet hjemmepleje, hvor du får et stort ledelsesrum og stor frihed til at udfolde din ledelsesfaglighed i et lokalsamfund med tæthed til medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere? Vil du bidrage til udviklingen af det samlede sundhedsområde på tværs af fagcentret og hele den kommunale organisation? Så søg stillingen som leder af Hjemmeplejen i Dragør Kommune.

Som leder af Hjemmeplejen i Dragør Kommune bliver du leder for omkring 100 medarbejdere og tre områdeledere, og du får en central rolle i den samlede ledelse af hele sundheds- og omsorgsområdet i kommunen. Du får centerchefen for Sundhed, Pleje og Rehabilitering som chef.

Dragør Kommune har valgt at samle sin hjemmepleje på samme fysiske adresse - det vil sige, at du som leder har mulighed for at være en del af hverdagen sammen med dine medarbejdere og ledere. Din opgave som leder bliver at understøtte det gode samarbejde og den fælles faglige udvikling.

Hjemmeplejen har haft et stort fokus på at styrke kvaliteten og skabe en mere sammenhængende hjemmepleje, og vi står derfor et godt sted i dag. Der er brug for at en ny leder vil fortsætte dette arbejde i samarbejde med områdets ledere og medarbejdere. Samtidig vil du som ny leder af Hjemmeplejen være med til at løfte kommunen op på næste niveau, når det gælder indsatser i det nære sundhedsvæsen. Det vil kræve fokus på rehabilitering og det tværgående samarbejde både i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering, og i hele Dragør Kommune.

Kommunens størrelse gør, at du er tæt på både medarbejdere, borgere, politikere og samarbejdspartnere. Du bliver en del af at stærkt lokalmiljø, og du bliver en del af en engageret ledergruppe i Center for Sundhed, Pleje og Rehabilitering. Du vil få et netværk på tværs af hele Dragør Kommune og indgå i kommunens ledergruppe.

Vi forventer, at du har en sundhedsfaglig baggrund og erfaring med ledelse fra en hjemmepleje. Du skal have en god økonomisk forståelse og evne at overskue områdets til tider komplekse økonomi. Du formår at samle en organisation om en fælles retning og kan skabe følgeskab hos både medarbejdere og ledere.

Yderligere information


Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Henrik Eriksen på telefon 51 79 36 32 eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 31 48 47 40.

Du kan læse mere om Dragør Kommune på kommunens hjemmeside. Se også mere i vores uddybende stillingsprofil.

Frist


Søg stillingen via kommunens hjemmeside senest 10. august.
Dragør Kommune har røgfri arbejdstid.

Stillingsbetegnelse


Leder af Hjemmeplejen.

Ansættelsesforhold


Vi tilbyder løn- og ansættelsesvilkår i henhold gældende overenskomst.

Virksomhedsoplysninger


Hjemmeplejen

Tiltrædelse


Hurtigst muligt og senest 1. oktober 2021

Ansøgningsfrist


10. august 2021

Kontaktperson


Centerchef Henrik Eriksen på telefon 51 79 36 32 eller konsulent Vibeke Rosenbeck på telefon 31 48 47 40.

Uddannelse


Relevant uddannelse.

Arbejdsområde


Ledelse, hjemmepleje.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Dragør
  • Tirsdag den 10. august 2021

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Frederiksberg

    OMRÅDE: 2000 FrederiksbergLIDT OM MIG:Jeg er en 23-årig mand der bor i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg er uddannet softwareudvikler og arbejder i en større IT-virksomhed til dagligt. Jeg h..
    • SOSU-assistent
    • Frederiksberg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 5
30. maj 2024 5
29. maj 2024 5
28. maj 2024 4
27. maj 2024 5
26. maj 2024 5
25. maj 2024 5
24. maj 2024 5
23. maj 2024 5
22. maj 2024 5
21. maj 2024 4
20. maj 2024 4
19. maj 2024 4
18. maj 2024 4
17. maj 2024 2