Vi søger en SOSU-assistent til fast nattevagt 28 timer/ugen på Furesø Rehabiliteringscenter – måske kunne det være di...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Er du natteravn og trives med at arbejde om natten? Ønsker du et arbejdsliv med gode kolleger, hvor du kan yde pleje og omsorg i både planlagte og akutte opgaver til borgere i rehabiliterende eller palliative forløb?

Slå til nu og søg stilling og få muligheden for at blive vores nye kollega - det vil du ikke fortryde!

Lidt om Rehabiliteringscentret

Vi har 32+2 pladser til døgnrehabilitering, hvor vi modtager en bred gruppe af borgere med forskellige komplekse sygeplejefaglige problemstillinger inden for f.eks. ortopædkirurgi, neurologi, onkologi og almene medicinske sygdomme. De fleste borgere kommer fra hospitalet til et genoptræningsophold. Vi har yderligere kortere vurderingsophold, aflastningsophold, palliative forløb samt socialpsykiatri.

Som led i det samlede rehabiliteringsforløb er det vigtigt at kende borgernes funktionsniveau over hele døgnet. Om natten er der derfor fokus på, at borgerne får en god nattesøvn, og hvis de har svært ved dette, er det vigtigt at vide, hvordan natten forløber for den enkelte borger. Der er også fokus på at hjælpe borgere, til at blive selvhjulpne om natten, f.eks. i forbindelse med natlige toiletbesøg. Ønsket er, at borgerne kan udskrives til eget hjem og klare sig så selvstændigt som muligt.

Dine primære arbejdsopgaver

Vi modtager flere borgere, der har brug for pleje og sygepleje om natten. F.eks. medicin, der skal gives på faste tidspunkter, observation af vitale værdier (TOBS), hjælp til rette liggestilling og hjælp til toiletbesøg. Du skal derfor være indstillet på, at dine arbejdsopgaver er afvekslende og det betyder, at du skal kunne arbejde bredt med grundlæggende sygepleje.

Mange borgere spekulerer om natten på, hvordan de skal kunne komme til at klare sig igennem, da deres livssituation er vendt på hovedet. Det er derfor vigtigt, at du mestrer kunsten at lytte og skabe en god dialog med de borgere, der har brug for en snak i en sen nattetime.

Vi søger SOSU-assistent, der har overblik i forhold til opgavefordeling og planlægning af opgaver over nattevagten, hvor I er to på vagt. Dette så borgerne oplever, at der er styr på tingene og de trygt kan sove.

Vi anvender Nexus som dokumentationssystem, så vi forventer, at du har kendskab til IT og lysten til at lære mere.

Er du nyuddannet SOSU-assistent er du også meget velkommen til at søge. Vi tilbyder god introduktion og kompetenceudvikling.

Ud over disse spændende arbejdsopgaver tilbyder vi også:

  • God introduktion og oplæring i alle enheder
  • En arbejdsplads hvor der er fokus på godt arbejdsmiljø, hvor alle bliver medinddraget
  • En arbejdsplads med udvikling og refleksion over vores fælles praksis
  • Engagerede kollegaer der sætter en ære i at yde helhedsorienteret, professionel og omsorgsfuld pleje og behandling
  • Støtte og faglig opbakning fra din leder
  • Godt humør og omsorg for hinanden


Stillingerne ønskes besat

1.juli. november 2023 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.

Vil du vide mere

Har du spørgsmål til stillingen eller vil forbi til en kop kaffe, er du velkommen til at kontakte Leder af Rehabiliteringscentret Ida Freia Stefansdottir Frederiksen, 72165341 / [email protected].


Ansøgningsfrist

Onsdag d. 31. maj 2023

Tidspunkt for samtaler

Vi holder samtale løbende.

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø gør vi det trygt at blive gammel. Derfor skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for. Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Samtidig passer vi på dem, der passer på vores borgere. I vores hverdag har vi fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. I vores opgaveløsning giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere.

Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=bdc6e5b3)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Farum
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Skovledet søger social- og sundhedsassistent, der trives med dagvagter og weekendvagter.Plejehjemmet Skanselyet søger en social- og sundhedsassistent til Skovledet, som gerne vil være en del af..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Trivsel, arbejdsmiljø og medbestemmelse er nogle af kodeordene i hjemmeplejen.Vi vægter et godt og fagligt kollegaskab, der er præget af højfaglighed og omsorg for hinanden og for borgeren. Hos o..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Social og sundhedassistent til fast aftenvagt i Hillerød Hjemmepleje område By.Trivsel, arbejdsmiljø og medbestemmelse er nogle af kodeordene i hjemmeplejen.Vi vægter et godt kollegaskab– et ko..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Ålholmhjemmet søger SSA til ansvarshavende aftenvagt til plejehjem, hvor relationer og hjemlighed er i højsædeEr du på udkig efter nye udfordringer og et spændende job, så se her!Jeg hedder..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Farum

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Farum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1