Kære social- og sundhedsassistent, hvad skal du i det nye år? Vil du være den ene nattevagt på vores nye selvskadeafs...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Du har nu muligheden for at være med helt fra start...
På Psykiatrisk Center Glostrup er vi i gang med at etablere et helt nyt regionsdækkende specialiseret åbent døgnafsnit, med tilhørende ambulant forløb for patienter med borderline personlighedsforstyrrelse og selvskadende adfærd.

Synes du, at det lyder spændende? Så læs videre.

Jeg hedder Liselotte og er oversygeplejerske på det nye selvskade afsnit som snart åbner op i nyrenoverede og indbydende rammer. Jeg søger to nattevagter pr. 1. marts 2023, men er efterhånden godt i mål med at få ansat øvrige faggrupper.

Jeg har brug for dig, som har lyst og mod på at arbejde med emotionelt ustabile personlighedsforstyrrede patienter og patienter med svær selvskade, på en helt ny måde og med en helt ny metode.

Vi implementerer en tysk model, som har vist data på at selvskaden reduceres med op til 70 % efter 12 ugers intensiv behandling i åbent regi.

Som social- og sundhedsassistent skal du understøtte behandlingen og sikre en velstruktureret hverdag i hjemlige rammer, hvor tilgangen er baseret på tillid, relation, samarbejde og dialog.

Du er i den grad en vigtig del af samspillet med dine kollegaer og med overlæge Rikke Sury, som er vores eneste læge tilknyttet afsnittet.

Resten af teamet omkring behandlingen er som nævnt, stort set i hus;

  • Vi har fundet en virkelige dygtig og erfaren fysioterapeut – hun hedder Ditte og bliver en stor og vigtig del af hverdagen, da vi har stor fokus på krop, motion og nonfarmakologi.
  • Vi har også ansat Morten, som er socialrådgiver. Han kommer til at følge patienterne tæt - også efter endt behandling i sengeafsnittet, ind i vores eget ambulatorium, som bliver en del af det samlede behandlingstilbud.
  • Vi er næsten i mål med at ansætte psykologer, vi afholder lige nu ansættelsessamtaler. Vi skal bruge en Specialepsykolog og to basis psykologer i den daglige behandling.

Den terapeutiske tilgang er udelukkende funderet i DAT (dialektisk adfærdsterapi) og vi sikrer at du får den rette oplæring.

Vi tilbyder grundig uddannelse i uge 2, 3 og 6 ved den tyske professor Martin Bohus, så vi sikrer et fælles sprog og et fælles værdig grundlag. Selvom din ansættelse som udgangspunkt ligger efter uddannelsen, skal du ikke snydes. Vi sikrer naturligvis relevant oplæring.

Arbejdsgangene er udarbejdet som workflows og du vil altid kunne guides til at tage den rigtige beslutning. Dette i tæt samarbejde med min meget dygtige assisterende afsnitsleder Christina, jeg selv og overlæge Rikke.

Patienterne venter derude, de har være overset i psykiatrien alt for længe – DU kan være med til at gøre forskellen.

” Jeg stiler mod, at vi skal være en af de bedste arbejdspladser i landet, hvor vi sammen skaber et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og gode muligheder for kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Alle der kommer ind ad døren, skal føle sig trygge og inddraget”.


Jeg bygger mit lederskab op omkring tillid og dialog. Min dør står altid åben og jeg har en anerkendende og omsorgsfuld tilgang.

– Liselotte Wendelboe Larsen, oversygeplejerske

Derfor skal du søge job hos os!

Du får en unik mulighed for at være med til at danne kulturen i et nyt team og for at udvikle dig fagligt.
Samtidig får du en vigtig rolle i vores fælles implementering og integration af vores nye afsnit.


Vi glæder os meget til at møde dig.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Vi ønsker stillingerne besat 1. marts 2023, eller efter aftale.

Du bliver ansat som fast nattevagt, enten i lige eller ulige uger, mandag – søndag i 7/7 rul.

Er du klar til en ny udfordring?

Vi vil meget gerne vise dig afsnittet og centeret, samt svare på dine spørgsmål evt. over en kop kaffe. Kontakt oversygeplejerske Liselotte Wendelboe Larsen på tlf. 40899768 eller mail [email protected]

Vi skal senest have din ansøgning søndag den 1. januar 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 1.Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Søndag den 01. januar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Vi søger afløsere til at arbejde i weekenderne og ved afvikling af ferie hos de faste medarbejdere. Du kan blive ansat som tilkalde vikar eller i en fast ansættelse på fast timetal ugentligt.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (vikar) i Greve

    Fri kontakt
    Social- og sundhedsassistent - barselsvikar - med lyst til at arbejde demensfagligt, også når det bliver udfordrende. Lidt om os, der bor her. Vi er 36 mennesker i alderen 58 – 95, om bor på specialiseret demensafdelinger i Nældebohuset på Nældebjerg plejecenter tæt på Greve station.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1