Social- og sundhedsassistent til Rehabiliteringshuset Digevang

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Vi søger en social- og sundhedsassistent til fast stilling med besættelse pr. 1. juli 2023 eller snarest derefter. Stillingen er på 32 til 37 timer i dagvagt med weekendvagt svarende til hver 3 uge.

Med fokus på kerneopgaven har vi et ønske om at få en social- og sundhedsassistent, som kan være med til at højne fagligheden og være med til at sikre kvaliteten i samarbejdet omkring borgeren. Hos os i Rehabiliteringshuset får du som social- og sundhedsassistent mulighed for, at udfører mange forskellige opgaver f.eks. at give subcutan medicin. Man bliver altid støttet, vejledt og undervist i opgaverne, så man kan varetage dem selvstændigt og sikkert.

I december 2021 flyttede vi ind i et helt nyt højteknologisk rehabiliteringshus med 20 boliger. I Rehabiliteringshuset støtter de fysiske rammer op om vores daglige arbejde ud fra den rehabiliterende tankegang samt, det tværfaglige samarbejde i hverdagen. I Rehabiliteringshuset er der bygget en træningssal, så træningen med terapeuterne foregår tæt på borgeren.

Vi har flere forskellige typer ophold, primært døgngenoptræning, men også aflastning, vurderingsophold, terminale forløb og ventepladser. Vi varetager rehabiliteringsindsatsen til borgere med forskellige diagnoser og kompleksitet. Borgerne er ofte multisyge, har flere diagnoser og har polyfarmaci. Derudover har mange borgere både psykiske og sociale udfordringer oveni. Borgerne visiteres fra eget hjem og regionens sygehuse.

Vi er en ambitiøs afdeling, hvor vi sætter en ære i at stille høje krav til den faglige udvikling og vores fælles forpligtigelse overfor kerneopgaven og arbejdsfællesskabet. Hver onsdag afholdes tværfaglig konference, hvor der er mulighed for sparring med kollegaer fra træningsområdet, demenskonsulenter, udskrivningskoordinatorer og hjemmeplejeområdet.

Du er en social- og sundhedsassistent der:

  • Kan koordinere og prioritere opgaver ud fra en faglig vurdering.
  • Er struktureret og engageret i samarbejdet med personalegruppen, tværfagligt, borgeren og de pårørende.
  • Er fagligt velfunderet, stabil og fleksibel.
  • Vil tage aktiv del i kompetenceudviklingen i afdelingen.
  • Er en positiv ildsjæl med godt humør som ønsker at være en del af og bidrage til et godt arbejdsmiljø.
  • Har fokus på borgerens mål under opholdet.

Vi har stort fokus på patientsikkerheden og derfor ser vi løbende ind på afdelingens strategier for kompetenceudvikling, arbejdsgange, struktur, triagering, aktiviteter, måltider og dokumentation.

Løn- og ansættelsesforhold ifølge overenskomst. Vi indhenter elektronisk straffeattest og reference inden ansættelse jf. aftale.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Anita Møller-Hansen på tlf. 43236914 eller på mail [email protected]

Samtaler afholdes løbende

Vi glæder os til at høre fra dig

Anita Møller-Hansen

Afdelingsleder

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Onsdag den 12. juli 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1