Social- og sundhedsassistenter til nattevagter eller blandede vagter på psykiatrisk modtageafsnit 172, Glostrup

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Bliver din arbejdsglæde større ved at se din og kollegernes indsats gøre en positiv forskel for vores patienter? Så skal du søge en stilling hos os.

Om modtageafsnit 172
Afsnit 172 er et lukket akut modtageafsnit, som modtager patienter med behov for hurtig og intensiv sygepleje, observation og behandling. Vi har plads til 16 patienter, som vi modtager hele døgnet, ofte med udfordrende og komplekse somatiske og psykiatriske problemstillinger. Vores optageområde består af 8 kommuner på Københavns Vestegn, samt en bydel af København.

Behandlingen og sygeplejen er tilrettelagt ud fra en recovery-orienteret tilgang. Vi inddrager patienten og dennes pårørende for at skabe et individuelt, trygt og godt indlæggelsesforløb. En væsentlig del af behandlingen tager udgangspunkt i kognitiv adfærdsterapi.

Alle medarbejdere på PCG har været på kursus i KAT i løbet af 2022. Dette kursus vil du også blive tilmeldt, hvis du ikke har det i forvejen.

Din rolle og dine arbejdsopgaver
Som social- og sundhedsassistent hos os bliver din kerneopgave relations arbejde, hvor du skal være i stand til at etablere og afslutte gode relationer over kort tid.

Det bliver blandet andet din opgave at:

  • tilrettelægge patientens behandlings- og plejeforløb i samarbejde med afsnittets læger, øvrige medarbejdere, patientens og patientens pårørende
  • samarbejde tæt med dine kolleger, arbejde med beroligende metoder og deeskalerende teknikker
  • arbejde aktivt med tilbud om aktiviteter, som er individuelt tilrettelagt i samarbejde med patienten og med hensyn til patientens behov for forudsigelighed og struktur.

Du vil også blive inddraget i og få indflydelse på udvikling og forbedring af nye og eksisterende tiltag i afsnittet.

Vi tilbyder

Gode kolleger. Du bliver del af en helstøbt og alsidig personalegruppe, som er rigtig gode til at indlemme nye mennesker i fællesskabet. Vi spænder vidt i både alder og erfaring, men fælles for os alle er, at vi er engagerede i vores arbejde med en udsat patientgruppe.

Trygt arbejdsmiljø. Vi arbejder målrettet med at nedbringe tvang med stort fokus på tryghed og sikkerhed for personale og patienter. Vi tager vedligeholdelsestræning alvorligt og insisterer på, at alle medarbejdere deltager.

Dygtig vagtplanlægger. I samarbejde med oversygeplejersken og dig gør vores vagtplanlægger sit allerbedste for at lægge en vagtplan for dig og afsnittet, som tilgodeser din work/life balance og afsnittets behov.

Vores forventninger til dig

Du er autoriseret social- og sundhedsassistent med interesse for den akutte psykiatri. Har du erfaring fra det psykiatriske speciale, er det en fordel.

Du er dygtig til at skabe relationer, både med patienter, pårørende og professionelle samarbejdspartnere. Flere af vores patienter er gengangere, og her er der mulighed for at skabe en dybere relation. Du kommunikerer på en empatisk, respektfuld og tillidsskabende facon.

Du prioriterer din faglige udvikling. Du tager initiativ til egen læring og reflekterer over egen praksis. Hos os bliver du skarp til at genkende og observere psykiatriske såvel som somatiske symptomer. Du kommer til at identificere problemstillinger hos den enkelte patient, prioritere akutte behov og igangsætte sygeplejefaglige planer og behandling.

Du trives i en afvekslende hverdag. Vi modtager patienter i alle døgnets timer, og vi ved ikke på forhånd, hvor komplekse deres patientforløb vil være.

Ansættelsesforhold
Stillingerne er på fuld tid, i enten fortrinsvis nattevagter eller i blandede vagter og med weekendarbejde hver anden weekend.

Vi ønsker, at du starter pr. 1. oktober 2023.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ønsker du at vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen eller afsnittet er du meget velkommen til at ringe til oversygeplejerske Julius Skovbæk Koch på 29 24 60 94, [email protected]). Vi byder også gerne på en kop kaffe og en rundvisning på afsnittet.

Du kan læse mere om Psykiatrisk Center Glostrup på vores hjemmeside og blive klogere på Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på job-i-psykiatrien.

Søg stillingen
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis med det samme, men senest den 17. august 2023.

Vi forventer at afholde samtaler den 23. august 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Torsdag den 17. august 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 1
13. april 2024 1