SSA søges til afsnit for hjerneskader

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Afdeling for hjerneskader søger social og sundhedsassistenter

Afdeling for hjerneskader søger lige nu social og sundhedsassistenter, der har lyst til at være en del af vores særlige afdeling.
Vi modtager patienter fra hele Østdanmark, Grønland og Færøerne i alderen fra 1 år og opefter. Fælles for alle disse patienter er at de er kritisk syge ved indlæggelsen grundet erhvervet hjerneskade på grund af traume efter fald, trafikuheld, svære hjerneblødning, iltmangel efter hjertestop, svære cerebrale infektioner og meget andet.

Afdeling for hjerneskader er ikke helt som alle andre!
Vi dyrker det tværfaglige samarbejde meget og arbejder på daglig basis tværfagligt. I afdelingen har vi vores egne fysio- og ergo terapeuter, audiologopæder, neuropsykologer, neuropædagog og socialrådgiver, hvor vi arbejder alle mod samme fælles mål om at ”vi skaber det liv, der skal leves i morgen”

Vi ved at ikke alle introduktionsperioder er lige grundige, hvorfor vi kan tilbyde dig at blive en del af vores intro unit. Unitten bliver drevet af vores kliniske sygeplejespecialist, udviklings sygeplejerske og en af vores mange dygtige fysioterapeuter. I unitten er der tid og rum til at du kan lærer det meste om afdelingen, lige fra tilgangen til den hjerneskadet patient, guidet interaktionsterapi, lejringer og sygepleje interventioner, samt grundig introduktion til IPLS og rehabilitering i afdeling for hjerneskader.
Når man er en del af introunitten, har du kun en patient, således at vi sikrer os at du kan introduceret til afdelingen i et roligt tempo. Du vil først blive introduceret til aften, nat og weekendvagter efter 5 uger.

Afdeling for hjerneskader er en afdeling med mange komplekse problemstillinger, vi har en meget bred patient kategori hvorfor du vil få mulighed for at dygtiggøre dig indenfor mange sygeplejeområder og med mange instrumentelle arbejdsopgaver. Derudover vil du også kunne dygtiggøre dig indenfor relations arbejde, da vores patienter er indlagt i længere tid og en hjerneskade rammer ikke kun patienten, men hele familien.

Vi kan garantere dig at du ikke får to dage, der ligner hinanden.

Vi kan tilbyde dig:

  • Individuelt tilpasset introduktion til et ganske unikt speciale, om du er nyudannet eller erfaren så sørger vi for du får en god introduktion
  • At arbejde i miniteams
  • Mulighed for at dygtiggøre dig indenfor det pædiatriske område
  • En afdeling hvor du som SSA har mange opgaver og har et stort ansvarsområde.
  • Mulighed for stor indflydelse på dine arbejdstider med plads til individuelle behov med indflydelse på hvilke vagtlag du ønsker. Samt indflydelse på du ønsker at arbejde anden, tredje eller fjerde weekend

Vil du vide mere?

Vil du høre mere, så kontakt endelig konstitueret oversygeplejerske Sara Bonne Kordon på tlf. 3036 2196
Har du lyst til at komme og se vores flotte hus er du også meget velkommen til det, vi har altid kaffe på kanden.

Tiltrædelse: 1. april 2024 eller snarest muligt

Ansøgningsfrist: 18. februar 2024

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Glostrup
  • Søndag den 18. februar 2024

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    Nældebjerg plejecenter søger ernæringsassistent til at lave mad til beboerne pr. 1.6.2024. Nældebjerg Plejecenter ligger midt i centrum og er omgivet af et sprudlende byliv. Der er kort afstand til Greve S-station, indkøbscenter og rådhuset. Vi har en hyggelig have og inspirerende aktiviteter.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Greve

    Fri kontakt
    SSA, teamplayer og omsorgsekspert søges til Kløver-lyng gruppen på Møllehøj Plejecenter. Vi bor på Møllehøj Plejecenter i Kløver-lyng gruppen. Vi mangler en social- og sundhedsassistent til at varetage plejen af os om aften og de søde medarbejdere har brug for en ny kollega.
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 3