SOSU-assistent til Møllegården i Hadsten

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hadsten

Vi søger en social- og sundhedsassistent med mulighed for arbejde hver anden eller tredje weekend.

Stillingen er ledig fra den 1. december 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Hvis du er ude efter et spændende job, hvor du kan få lov at udvikle dig og prøve nye udfordringer, så se her!

Fokusområder/kendetegn
Plejecenter Møllegården er bygget i 2003, er moderne indrettet og giver en god basis for et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Vi arbejder efter principperne for, at der skal være rum til omsorg, medindflydelse og ligeværdighed. Vores store netværk af frivillige løfter aktiviteterne og de hyggelige stunder, så kendetegnet er også, at vi ønsker at skabe sociale begivenheder og flere minder til ’rygsækken’.

På Møllegården har vi 43 lejligheder, hvoraf de 13 særligt er til borgere med moderat til svær demens. Huset er fordelt på 4 klynger.

Muligheder for dig
Der lægges vægt på individuel kompetenceudvikling af medarbejderne i forhold til den enkeltes uddannelse og erfaring, så både hjælpere og assistenter kan føle sig udfordret i det daglige. Medarbejderne tilbydes ofte klyngevise kurser, der kan udvikle teamet og højne det faglige niveau.

Forventninger
Du skal være fleksibel og kunne klare assistentopgaver i flere klynger, være i besiddelse af et godt overblik og have begge ben på jorden.

Vi forventer, at du som ny medarbejder har lyst og engagement til at være med til at udvikle borgernes hverdag og arbejdsgange, men også er med på alle de gode tiltag, vi allerede har. Vores fælles arbejdsmiljø er vigtigt for os, så det er vigtigt, at du er teamorienteret.

Vi arbejder på at have et højt niveau i dokumentationen af vores indsats, hvorfor det forventes, at alle medarbejdere har fokus på og interesse for dette.

Teamudvikling/ansvar
Medarbejderne på Møllegården har gennem flere år arbejdet på at udvikle det enkelte team og påtager sig et stort medansvar for deres arbejdsplads og dermed beboernes hjem/hverdag. Der er en høj grad af decentralisering, og mange beslutninger tages af den enkelte medarbejder, der er tæt på beboeren. Alle medarbejdere varetager en del af de daglige funktioner/opgaver i teamet og planlægger selv f.eks. vagtplan og ferieafvikling. Vores samarbejde bygger på en åbenhed og dialog, der reelt praktiseres i hverdagen.

Vil du vide mere eller have en rundvisning, så kontakt
centerleder Mike Topping på 24 87 83 61 eller assisterende leder Kathrine Stjernholm på 21 38 28 55.

Sidste frist for ansøgning er 19. november 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at den person, som vi ønsker at ansætte, ikke er straffet for forhold, som gør vedkommende uegnet til at bestride stillingen.

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hadsten.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hadsten
  • Søndag den 19. november 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Århus N

    Vi søger en social- og sundhedsassistent at indgå i et permanent team hos en mand i den nordlige del af Aarhus. Der vil være tale om såvel respiratoriske opgaver samt almindelige plejeopgaver. Borg..
    • SOSU-assistent
    • Århus N
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Åbyhøj

    Er du den vi søger til vores team af dygtige sundhedsfaglige medarbejdere der hver dag arbejder for at sikre en optimal behandling af parkinson patienter behandlet med Duodopa? Så se videre her....
    • SOSU-assistent
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Århus

    Vi søger en social- og sundhedsassistent på 30 timer. Der arbejdes 5-2.Vi gør opmærksom på, at stillingen ligger inden for det døgndækkede område. P.t. forventes tjenesten fortrinsvis at være i a..
    • SOSU-assistent
    • Århus
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Åbyhøj

    Vi søger Social- og Sundheds Assistenter, der kan indgå i et permanent respiratorisk team hos en kvinde, der har behov for 24 timers overvågning af sin bi-pap maske. Arbejdet vil finde sted i borge..
    • SOSU-assistent
    • Åbyhøj
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hadsten

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hadsten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1