Social- og sundhedsassistent til lukket psykiatrisk akutmodtagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Er du nysgerrig på den akutte psykiatri og har psykiatrisk erfaring, så er det måske dig vi søger?

Som social- og sundhedsassistent kommer du til at arbejde med de akutte patientforløb, hvor patienterne indlægges direkte i afsnittet. Fokus er på den gode modtagelse af patienterne, hvor de i deres akutte fase ofte har behov for tæt observation, herunder hurtig afklaring af behovet for pleje og behandling.
Varigheden af indlæggelserne varierer fra få timer til dage. Hvis patienterne har behov for længere stabiliserende indlæggelser, overflyttes de til centerets øvrige døgnafsnit.

Hvem er du

Du er uddannet social- og sundhedsassistent med erfaring fra det psykiatriske speciale. Du brænder for at arbejde med mennesker som har det psykisk svært og trives i en hverdag med varierende tempo og forskellige opgaver.
Som person falder det dig naturligt at tage aktiv del en sparringskultur og i at understøtte et godt arbejdsmiljø, med fokus på god trivsel.

Dine arbejdsopgaver består af:

Du bliver en del af den forebyggende indsats, hvor vi ønsker at minimere antallet af konflikter og nedbringe tvang. Du vil derfor få indflydelse på behandlingen og udviklingen i afsnittet. Et vigtigt aspekt her, er samarbejdet med pårørende, interne og eksterne samarbejdspartnere omkring patientforløbet.

Du modtager patienter ved indlæggelse og har fokus på at etablere hurtige og trygge relationer, så patienterne kan støttes bedst muligt i den akutte fase.

Dit arbejde består desuden i at

  • Identificere behov og ønsker for pleje og behandling.
  • Observere og dokumentere sygdomsbillede samt at identificere ressourcer.
  • Foretage somatisk screening og pleje, da en del af patienterne også kan have somatisk symptombillede og/eller komplikationer.
  • Inddrage miljøterapi tilpasset den akutte kontekst.
  • Fastvagt, løbe til alarm og deltagelse samt håndtering af akutte situationer.


Hvad er psykiatrisk akutmodtagelse for en størrelse?

Vi er en lukket psykiatrisk akutmodtagelse med 12 sengepladser, som varetager pleje og behandling af patienter fra 18 år og opefter, med et akut behov og varierende sygdomsbillede. Du vil arbejde med problemstillinger som f.eks. psykotiske tilstande, misbrugsproblematikker som har medført forværring af i forvejen kendt eller nyopstået psykiatrisk sygdom, affekt, selvskade og aggression, depression mv.

Som social- og sundhedsassistent rettes dit fokus mod sygeplejen til den akutte patient. På afsnit 2121 er vores personalegruppe tværfagligt sammensat. Vores socialpædagoger og fysioterapeut indgår også som kontaktpersoner og understøtter behandlingen med deres fokus på relationen, fysisk aktivitet og beroligende metoder.

Som gruppe sætter vi en ære i at arbejde tæt sammen og hjælpes ad om opgaverne, så vi lykkedes som et samlet team. Ved mere selvstændige opgaver, er der også altid mulighed for hjælp og sparring.

Vi sørger for at klæde dig godt på

Vi tilpasser din introduktion ud fra dine ønsker, kompetencer og erfaring, og sørger for at du får en god introduktion til patientgruppen, afsnittets processer og arbejdsgangene og dine nye kollegaer.

Du tilknyttes vores mentorordning, så du løbende har en at sparre med om alt fra systemer og arbejdsgange til patient- og behandlingsudfordringer. Derudover sørger vi for at introducere dig til afsnittets referenceramme, herunder Recovery, Safewards og kognitiv adfærdsterapi.

Løn og vilkår
Du ansættes i blandet vagter, men der er mulighed for en fleksibel vagtplanlægning, hvis du ønsker at kombinere dine vagttyper. Du kan forvente weekendarbejde hver anden til tredje weekend. Stillingen er til besættelse pr. 1. april 2023 eller snarest muligt.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst

Vi glæder os til at høre fra dig

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Oversygeplejerske Sandra M. Jensen på telefon 29 77 94 38. Du er også velkommen til at besøge afsnittet. Vi byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning.

Søg via linket på siden senest d. 16. februar 2023. Ansættelsessamtalerne afholdesløbende. Du bedes uploade en motiveret ansøgning, CV, uddannelsesbevis og andre relevante dokumenter. Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Hillerød
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Nærum

    SOSU-assistent søges til organisation/virksomhed i 2850 Nærum
    • SOSU-assistent
    • Nærum
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Nordsjælland

    Vi har babyboom på Rehabiliteringsafdelingen, så derfor søger vi social- og sundhedsassistent med højt fagligt engagement.Er du social- og sundhedsassistent med en stærk faglighed og lyst til a..
    • SOSU-assistent
    • Nordsjælland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
29. april 2024 8
28. april 2024 7
27. april 2024 7
26. april 2024 6
25. april 2024 5
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 5
9. april 2024 5
8. april 2024 6
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 7
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7